İstanbul’da önereceğiniz iyi hır göğüs hastalıkları ve kadin hastaları doktoru var mı? Aileden biri için soruyorum böyle hastalıklarda iyi bir doktor lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Özel hastanede sadece kontrol yaptırabilir muayene olabilir ama devlet hastanesinde tedavi olmak zorunda maddi durumdan dolayı
İstanbul’da önereceğiniz iyi bir göğüs ve kadın hastalıkları doktoru var mı?
Özel olmaz ya maalesef muayene ve ilk kontrol olabilir ama diğer şeyleri özelde aşırı pahalı diye biliyorum ben uzun dönem olursa birde altından kalkamayız
Çok haklısın mesela biz fsm vs gibi bir kaç devlet hastanesine gittik cidden asistan var doktor bakmıyor asistana iş yeri için rapor almaya gittim yalandan kaza yaptım dedim röntgen vs çekti doku zedelenmesi var dedi o günden sonra bir daha gitmek istemem ama maddi imkanlar çok zor ya
Valla özel hastaneler biliyorsun ki pahalı zaten. Bir muane bile şu an benim dediğim yerde 1500 tl. Ama o doktora da değer tabi de çünkü isinde baya iyi. Ama tabi maddi imkanlar el vermeyince de yapacak bir şey yok. Başka oule önerebileceğim bildiğim bir doktor yok maalesef.
Olsun ya teşekkür ederim öneri ve görüş için bildiğin kadarını yazdın ekinden geleni yaptın bir arayıp detaylı şekilde sorayım bakalım fiyat vs ne diyecekler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özelde ise Maltepe medical park da çok iyi bir doktor var.
Devlet bilmiyorum. Zaten devlete randevu alıyorsun kendileri de ilgilenmiyorlar doktorlar asistanların koyuyor gerçekten çok değişik.
Özel olmaz ya maalesef muayene ve ilk kontrol olabilir ama diğer şeyleri özelde aşırı pahalı diye biliyorum ben uzun dönem olursa birde altından kalkamayız
Bazı tedaviler devlet hastanesinde yapılmıyor. Bunu bir araştırın.
Çok haklısın mesela biz fsm vs gibi bir kaç devlet hastanesine gittik cidden asistan var doktor bakmıyor asistana iş yeri için rapor almaya gittim yalandan kaza yaptım dedim röntgen vs çekti doku zedelenmesi var dedi o günden sonra bir daha gitmek istemem ama maddi imkanlar çok zor ya
Olur yine bakarım peki özel ama uygun bildiğin yer var mı
Valla özel hastaneler biliyorsun ki pahalı zaten. Bir muane bile şu an benim dediğim yerde 1500 tl. Ama o doktora da değer tabi de çünkü isinde baya iyi. Ama tabi maddi imkanlar el vermeyince de yapacak bir şey yok. Başka oule önerebileceğim bildiğim bir doktor yok maalesef.
Olsun ya teşekkür ederim öneri ve görüş için bildiğin kadarını yazdın ekinden geleni yaptın bir arayıp detaylı şekilde sorayım bakalım fiyat vs ne diyecekler
🙏..
Ssk okmeyfaninda yasemin hanim var kadın doktoru nişantasinda da özel muayenesi var
Özel için maalesef bütçe yok ya devlet hastanesi lazım özelde anca kontrol yaptırır ama devlette tedavi olmak zorunda diyeyim
Tamm devlete gitsin ssk okmeyfanina güzel bi doktor
Teşekkür ederim peki başka tanıdığınız var mı yine bu şekilde ayrıca görüş ve öneri içinde çok sağolun
Kimin nesi var
Annem ablam gidecek işte kadın hastalığı ve göğüs için
Sorun nedir