Güncellemeler
+1 yıl
İlla o dediğine kızmadım ama her zaman yapması artık sinirimi bozdu tepki verdim
Ailecek film gecesi yapacaktık filmi başlattık izliyoruz bende kendime salatalık ve hummus almıştım annem laf ediyor bize cips almış kendisi salatalık yiyor diye sinirlendim senin gibi yiyip yiyip sıcmmamaktan iyidir içine ettin filmin dedim gittim
ama çok sinir bozucu her zamn yediğim bir şeye laf ediyor kahvaltısa falanda ne yani onlar gibi yağlı ekmek falan yemek istemiyorsam
doyduğum kadar yemek istiyorum ve sağlıklı bi şekilde
yamam arada sağlıksız yiyorum ama geri dengeliyorum her zaman sağlıksız beslenen birisi olmak bana gçre değil kötü hissettiriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
meyve sebze tüketmek sağlıklı ama neden peeki sen cips aldınki). onlarada meyve alsaydın)
Çünkü onlar demişti ilayda işten gelirken cips al diye 👍 bende aldım bende bir tane cips yedim ama salatalık ve hummusu daha çok sevdim tad olarak illa sağlıklı diye değil ama işte sinirimi bozuyorlar
sen spor yapıyorsun galiba. resmini görmüştüm. o yüzden sağlıklı beslenmen güzel
onlar istemişse yapcak bir şey yok)
Yok sporcu birisi değilim haftada bi kere evde 20dk yaparım anca 😂😂
ama bence yapmalısın. sana yakışır spor. çabuk forma girersin). böyle de tatlısın ama 🌹
Teşekkürler hayatım tam bir düzene girsin dövüş sporuna yazılacağım eskiden karate yapmıştım 2 sene dans ve yüzme gibi şeylerde yaptım ama dövüş sporları vücudu daha iyi çalıştırıyor ve daha eğlenceli bir ortam oluyor
ahahah sende birini pataklayacak bir istek var gibi duruyodun zaten)). dövüşle ilgilenmen şaşırtmadı)
😂 dökül dökül daha neler diyeceksin
yoo genel olarak beğeniyorum seni. tatlı sevimli kızssın
ahah teşekkürler ve iyi geceler bir dahaki sefere karşılaştığımızda yine görüşürüz
iyi geceler. o karşlaşmamızı bekliyorum 🌹
Ooo ne güzel film gecesi
Sen şirine olaraktan erkenden uyumalisin
😞
Adfgh uzulmeee
zaten bir de ehliyet için çalışmalıyım🙄 çok sıkıcı bir şey
Nerde alicaksin ehliyeti
sınav yerinde
İstanbuldaysan sikinti
Evet ama yaramazlık isteği uyutmuyor ya
gözler gidp gdip geliyor