Tanıdık birine ask.fmdn boyun kaç diye sordu m 1.75 dedi lan sen ne zaman 1.75 oldun 1.60 bile değilsin. kime boyunu sorsam yalan söylüyor
sizCE?
sizCE?
Millette kompleks var bacım...
Uzun boylu olmayı matah birşey sanıyor...
Sebebi öncelikle kızlar. 160lık kız, "benim erkek arkadaşım 185" diyerek hava attığını düşünüyor. Kimisi "180den kısaysa olmaz" diyor.
Yani uzun boylu erkek fetişizmi var bayanlada.
Bunu gören erkekler de uzun olma yarışına giriyor. Gizli topuklu ayakkabılar çıktı bu yüzden son zamanlarda...
Buçukları yukarıya tamamlamalar da başladı bu boy ezikliğinden. 163 boyu olan hoop oluyor 170...
Erkeklerdeki bu boy yarışı sonra bayanlara da sıçradı. Uzun boylu bayan olmak matah bişey halini aldı. Halbu ki eskiden kısa boylu olmak daha iyiydi. Atasözlerimiz bile var; "Bodur tavuk her dem piliç" diye... Ama kız değil mi? Ne görse kıskanacak, taklit edecek, isteyecek işte. Kusur da olsa almak için can atıyorlar. Anlamıyorum...
Aynen bro ya. Ama tüm kizlar böyle değil. Ergen kezban her şeyi diş görünüş sanan erkegi belirli kritere före seçen kizlar böyle)
ben mesela 1.86 yım ama millete 1.73 derim hep eksik söylemek daha makul bana göre bir kere boyunun 1.90 olduğunu iddaa eden abi var ben 1.86 yım aynı duruyoruz işte yan yana da geldik neren 1.90 abi dedim hala ben 1.90 ım diyor zaten bir kere öyle kızlar derki 1.90 isteriz falan bu türk toplumunun topu topu en uzun insan o uzun boylu dediğimiz kişiler bile 1.85 i geçmez ben ölçümde sahiden 1.86 çıktığı için öyle diyorum ben bu boyla en az günlerce kendimden uzun biri görmüyorum bu konuda tıpkı babam gibiyim o da 1.81 ama 1.76 der hep.
Hay gözünü sevim ya senin kanka. Sonunda aradigim yorumu buldum) Valla şu sitelerde 185 boyi siradan boy yapmişlar))) ama dışarı çıktıgında böyle değil. Benim 187 lik arkadaşim var heykel gibi adam dışari çıktıgında ondan uzun adam çok az bulursun. Ama internetde herkes 190 masallah))))) Sonra şu basketçilerin çoğunun boyu abartmali gerçekten. Boylarini ayakkabiyla ölçüyolar ve ekleme de yapiyolar. Kobe bryant bile kendi açiklama yapti 194um çiplak ayak. Lebron james kobeyle neredeyse ayni boyda belki 1 2 cm fark olur. ama internetde 2.06 yaziyo. Yani 185+ boyun varsa senden uzun inaan çok az var. Zaten böyle araştirma varki boyunuz 185ten uzunsan dünyanin 95% indrn uzunsunuzdur. Dedigim gobi şu basketçilerin de boyunun çoğu abartmali. En uzun basketçiler bile ayakkabiyla 2 m civarı. 2.10luklar çok az var.
fiziğiyle ön plana çıkma derdinde olan insanlar her fırsatta ya olduğundan farklı bir imaj çizer ya da sahip olduğu görüntüyü her yerde anons eder...tek amaç hal ,hareket ,kişilik ile ön plana çıkmaktansa daha cazip olan dış görünüşle ön plana çıkma çabasıdır..
internet alemi o tiplerin özgüvenini çayırlara saldığı bir yer :) yavan yapmış mübarek..
buradan bir tanıdık şunu demişti evet öyle değilim ama, öyle olduğumun sanılmasından zevk alıyorum.. düşün yani..
Cevap
16Cevap
2006dan beri nette aktif biriyim, binlerce insanla tanısmıslığım konusmusluğum var, genelde kızların boy kilosu yazdıkları şudur, 1.70 ve üzeri boy, kilo kesinlikle ama kesinlikle 50 60 arası, tabi şişmanlar kısa boylular hiç nete girmiyo hepsi birer mankenlik abidesi, özgüven eksikliği işte baska bişi yok, aynen sana katlıyorum haklısın sonuna kadar.
boyumu soranlara bir şey söylemiyorum genel de sormak yerine ohaaaaaa diyerek hayvanmışım gibi hissetmemi sağlıyorlar sağolsunlar :D
kısa boy güzeldir güzel değerini bilin
kendiyle ilgili sorunları var gerçek onu mutsuz ediyor demekki ben arkadaşlarımın en kısasıykende mutluydum boyumla en uzunu oldum hala mutluyum kendinle barışık olma mevzusu
her zaman doğru 188cm boy 72 kg fit vücut şaşmaz niye yalan sölerler bende anlamam :D boşver kafana takma insanlar değişik işte :D
Bende anlamakta güçlük çekiyorum boyu hakkinda yalan söyleyenleri, ben boyumdan gayet memnunum 1.69 tam 1.70 olmak isterdim ama olmadi bu yüzden hayata küsecek degilim.
erkekler için boy takıntısı normal ama kadınlar için saçma .. minyon kadınlar hatta daha çekici ..
özgüven meselesi ben 1.66yım çokta memnunum boyumdan ne kısa ne uzun..
Benim doğruya doğru resimlerdede gözüktüğü gibi 1.75
Sen dua ette sadece boyun kaç sorusuna , yalan söyleyerek cevap versinler .
Boy uzun olunca ne avantajı oluyorsa japonlara bak miniminnacık boylarıyla yapmadıkları iş yok
.Ah şu ergen kafası, hep böyle şeylere sebep oluyor :D
hadi2 bilemedim 3cm uzun söylersinde 15 santim çüş yani
Soruyu soran benden büyükse kesin dalga geçer düşüncesiyle yalan söylerler.
boyun uzun olması ne işe yarıyorki her zaman doğru söylerim
Ben 174 boyundayim 178 olmk isterim me sallim gormuormusun 160 lik boyla kim 175 der
korkmuyorum. 2 metreyim o kadan :D
hadiiiiiiiiii :)
valla ben 183 ölçebilirsin :)
Şahsım adına böyle bir sorunum yok
1.74 cm
1. 73
memnunum, fazla olmak istemezdim.
Boyum 1.90 ama ben 1.80 diyorum.Ne yapayım uzunum.
Tepeden bakma iç güdüsü olsa gerek.
Tepeden bakma iç güdüsü olsa gerek.
önemli olan işlevi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar