Aşık olacağım kadını buldum, bu beni evrende aşık edecek tek kadın sebebi bende kalsin zayıf noktamdan yaakaladı...
Ama çapkın bir hayatım var, ve istediğim her şeye sahibim. Her şeye sahip olmuşken zirve için çok çabalamışken tek kadınla olmak sevgililik sonra evlenmek enayiliktir o ise ciddi ilişki istiyecek biliyorum. Ulan tam zirvede başıma gelene bak cidden Allah dalga konusu yapıyor beni 😕🥺... Pişman olur muyum, Napiyim sizce
Ama çapkın bir hayatım var, ve istediğim her şeye sahibim. Her şeye sahip olmuşken zirve için çok çabalamışken tek kadınla olmak sevgililik sonra evlenmek enayiliktir o ise ciddi ilişki istiyecek biliyorum. Ulan tam zirvede başıma gelene bak cidden Allah dalga konusu yapıyor beni 😕🥺... Pişman olur muyum, Napiyim sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu kararsızlığı yaşıyorsan hiç kimseye aşık olma 4mk sen.
Küfür yakışıyor mu? Düzgün konuş, kendim seçsem zaten istemem
Aşık olduğum kadını buldum diyorsun ama çelişki içine düşmüşsün belli ki gerçekten aşık olmamışsın aşık olsan bu düşünceye kapılmazdjn bile emin ol dostum
Aşık olduğum kadını buldum = herkesin aşık olacagi biri vardır ve onunla denk geldik anlamında.
Yoo asigim tanıyorum kendimi
Kusura bakma ama senin tiplemeni tahmin edebiliyorum her şeye erişmenin verdiği bir gaz var üzerinde henüz olgunlaşmamışsın çapkın hayatım var diye kendin yazmışsın zaten birisiyle çıkmaya başlasan bile gözün etrafta olucak şu an kendi yalanına aşık oldum diye kendin inanıyorsun belki ama öyle değilsin
Aksine çok olgun biriyimdir hayatımda her şeyi kendim kazandım ama kazanmdan önce olgunlaştım. Evet var bence olması gereken bu, ama aşığım da bir yandan. Kafam karışık sadece yaşım genc olduğu için ileride belki pişman olabilirim her iki durumda da onu kestiremiyorum
Ayrıca "zirve için çok çabalamışken evlenmek bilmem ne enayiliktir" evlenmej enayilik değildir ruh eşini bulduğun zaman evlilik sana yük veya "enayilik" gelmez
Kendinle çelişki içersindesin biraz daha düşün bence 🙃
Onu hakedecek olana bırak. senden bir cacık olmaz.
hıc bılmıyom ya
Hak verdin ama dimi empati yapınca