Diğer Madem saf kızlara falan içiniz ısınıyor neden zeki kadın istersiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aman da aman saf kızlar.. Ee hani kadın zeki olacaktı? Hangisi ya? Madem saf kızlara falan içiniz ısınıyor neden zeki kadın istersiniz? Cevapla Fal Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gecekedisi93 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Saf kadını sevmem saf ayağına yatması kolay olur, zeki olacak duruşu ve ağırlığı olsun bide tek bana iyi olacak 0 0 Yorumla
Wien34 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl İnsan kendinde bulamadıklarını ister, benim öyle bir istek ve Arzum yok. 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 831 cevap paylaştı. Zeki. Çıkarı olmadan bencil olmadan zeki olan kadın daima sevilir 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zeki kadınları severim ama benden zeki olmayacak 🤭 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de zeki erkek isterim ayağı yapan ama realitede zengin ve yakışıklı erkekten başka seçimi olmayan kadınlar gördüğümden sallayamadığım önerme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İkisinin de ayrı güzel tarafı var o yüzden benim için farketmez 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Saflık güzel değil bence. A. ptallık işte bildiğin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim güzellikten kastım dış güzellik değildi yalnız Yorumla Soran +1 yıl Ben dış güzelliğe dair bişey söylemedim? Yorumla
Karamel52 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Saf kızlar çok tatlı ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Heee çok tatlu Yorumla Karamel52 +1 yıl 😜😜 Yorumla
nobadyx001 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Her türlüsü seviliyor 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl A. ptal nasıl seviliyor ya Yorumla nobadyx001 +1 yıl Cinsel yönden seversin onu da 😅 Yorumla
Burak073436 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Saf kadın Aman kim dedi? Zeki kadın 0 0 Yorumla
FATALGİRLL Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çünkü bir deha her daim kurnaz ve liderdir 0 2 Yorumla FATALGİRLL +1 yıl Özel kadın özelliği Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle. Özeller. Yorumla
aslan1916 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Hepsi lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi bi kadında olmaz Yorumla aslan1916 +1 yıl Nasıl olacak Yorumla
Yaşlıgösterengenç Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İkisi de 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İkisi bir nasıl olcak hasta mısın ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Saf kadını sevmem saf ayağına yatması kolay olur, zeki olacak duruşu ve ağırlığı olsun bide tek bana iyi olacak
İnsan kendinde bulamadıklarını ister, benim öyle bir istek ve Arzum yok.
Zeki. Çıkarı olmadan bencil olmadan zeki olan kadın daima sevilir
Zeki kadınları severim ama benden zeki olmayacak 🤭
Ben de zeki erkek isterim ayağı yapan ama realitede zengin ve yakışıklı erkekten başka seçimi olmayan kadınlar gördüğümden sallayamadığım önerme
İkisinin de ayrı güzel tarafı var o yüzden benim için farketmez
Saflık güzel değil bence. A. ptallık işte bildiğin
Benim güzellikten kastım dış güzellik değildi yalnız
Ben dış güzelliğe dair bişey söylemedim?
Saf kızlar çok tatlı ya
Heee çok tatlu
😜😜
Her türlüsü seviliyor 😀
A. ptal nasıl seviliyor ya
Cinsel yönden seversin onu da 😅
Saf kadın Aman kim dedi? Zeki kadın
Saflara çakmak için öbürleri evlenirken yol gostersin diye
Çünkü bir deha her daim kurnaz ve liderdir
Özel kadın özelliği
Kesinlikle. Özeller.
Hepsi lazım