Biri vardi guyaa benii cook seviyorr.. Ona tam sans vermeye karar vermisken aramiz biraz limoni oldu gibi..
Kendisi annesine anlatacaktii beni sevdigini (ben ona demistim onceden ki annem bilmeden onaylamadan ben olamam seninle)
o tutturdu ben anlatacam bile anneme.. Tamamm dedim sen bilirsin.. sonrada bana dediki tamam seni zorlamicam, istedigin zaman git anlat annene tamam dedimm.. sonradan baktim geldi gitti her gun sormaya basladi hadi gittin mi git diye. cunku buara bu ailesiylee tatile gitti ananesin yanina felan..
Orada birini bulmuslar buna, ve bu slakta babasiyla ve kiza babasiyla 4u bi odaya gecip gorusmusler.. bu guyaa konusmamis kizla sadece biraz bakismislar.. sonradan da yengesii kizin numarasini vermis buna ki git konus.. vee o gunuu aksamida yemege gitmisler ailecek o kizin ailesiyle birlikte ve o gunuu bana hicbirsey anlatmadi.. sadece dedigi biz yemege geldik kuzenlere oturuyom..
bu olaydan iki gun sonra bana gelip anlatiyoo.. biraz dalga gectim gideydin ya ona, bana ne yaziyon artik dedim.. ama sonradan kizdim
neyse iste bir hafta sonrada hafta sonu yogundum biliyor kendisi yazdim ama cok degil. sonrada guya ben yazmak istemiyormusumm tribine girdi taaa ertesi gun bile mesajima bakti dedim hayirdir neoldu oda boyle yaa sen yazmak isteseydin yazardin felan filan, beni suclamaya calisti. kapattim uyicam dedim.. sonra geri gelecekti buraya bi 4 gun sonra geri yazdim hayirli gelin diye.. o geri geldikten sinra insan yazar deme geldim diye yok yazmadi bende bir hafta felan yazmadim kendi yazdi niye yazmadin felan dedim sen niye yazmadinn yaa sen yazmak isteseydinde yazardin merak etmis olsaydin su bu.. bende saydimm butun seyleri o kizla felann.. sonra sustuu tamam dedi yanlis anlasilma olmus bende tamam dedim begeni atti bitti.. enaz iki haftadir konusmuyoz artik..
sizce ben haklimiyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haklisin sen. O Şu an seni birakip o kizla devam edecek belkide. Sacma sebeplerle kavga cikarip bitirecek vjcdani belki rahat etsin diye. Sen inun ustune dusersen senden uzaklasir o kiza kayar sen umursamazsan zoruna gider sana yanasir. Kisaca bu adamdan sana hayir gelmez. Seven erkek asla boyle olmaz o kesin. Bunun sevgi anlayisi buysa demek ki capi bu kadar. Ele veriyir kalitesizligini. Bitir rahatla sende
cok tesekkur ederimm kardesimm.. Aynenn deme seven erkek yapmaz boyle? neolursa olsunn kiz fazla yazmazsa bile oo yazar degilmi?
O kizla olmak ister mi bilmiyor o kizda okumamis etmemis bir kiz ev kadini anca olur ve bende tam tersi.. yani zaten aramiz olmazdi bence cunku oda liseyi bitirmis sadece ben uni yaptim ve her defasinda bence bi sorun cikardi ilerde.. cunku bir iki fark ettim haa bak benimm meslegimm daha iyi gibisinden felan..
Kizin en kadini olmasi eksiklik degil kimine gore tercih. Begendiyse elektrik aldiysa akli karismistir bilemeyiz. Ama tutarsiz olgunluktan uzak guven vermeyen davraniylari nedeniyle ona guvenmemelisin diye dusunuyorum
bilmiyorumm istee guyaa begenmedim felan diyordu.. bi sadece bakistik dedi sonra bi dedi bakmadim soylede boyle. bu kiz bunu begenmiss ama..
ve onun orada son bir haftasi vardi yoktu beni illa zorladi ki git konus annenlee ona gore yoluma bakacam dedi gibi oldu resmen.. yani ap acik sen beni kabul etmezsen bu kiza sans vercem demis oldu aslinda
Biraz once dedigim gibi iste. Senle olsa o aklinda kalacak, onla olsa sen. Belli ki kiz guzel begenmis buda. Ama seni seviyo olsaydi ikilemde kalamzdi. Daha soylenecek pek bisey yok bence
cok haklisinn bencee :( Gercekten sevmiss olsaydii boyle dusunceye bile gelmezdi bencee
Allahim onu benden uzak etsin bir omur boyuu insallahhh..
Iyi yanindan bak daha baslamadan ne ma. l oldugunu gostermis sana. Ya evlensen nokcakti?
aynennn oyleee vallaa cookk dogruuu.. Sukurkii dahaa aramizda birsey olmadann bittii gititiii..
cunku onunlaa evlenmemm baya bi zor olacak gibiydii zaten cunku kendisii hem benden 1-2 yas kucuk hemde uygur turklerinden.. yani baya kultur farkimizda var..
guyaa dusunuyordumm belkide o beni gercekten seviyordurr belki o beni mutlu eder felann.. ona asik degildimm ama iyi cocuktu amaa simdi gorduk neoldugunuu
Kucuk erkekle olmaz zaten. Yaptiklarida ortada. Bu sayfayi tamamen kapat. Zamani gelince baskalari olur hayatinda.
Aslindaa benim aklimda baska birii var gibii :( amaa onu nasill ayarlicam bilmiyorummm
olmaz onunlaa degilmii? sence neden olmaz kucuk biriyle
Olgun olmaz erkek buyuk olmali
Aklindakiyle sansini dene
aynennn, benim aklimdaki benden 3 yas buyukk.. ama kendisiylee ayni isyerinde calisiyoruzz..
yani ona nasil acilirim hicc bilmiyorumm
Belli et karsilik bulursan oda begeniyir demektir
yanii onu fazlaa gormuyorum son zamanlardir.. ama gordugumde yuzune bakarim gozlerinin icine sonrada kafami egerimm.. ve oda oyle.. normalde aslaa ne o ne ben selam verrirdikk.. 2 ay once felan arabalarda karsilastik tam ben indimm o gidecekti. bi baktim bana bakti gulumsedi ve eliyle selam verdi
Cesaret ver o zaman anlarsin olgisi varsa devami gelir
o cesaretii nasil verebilirimki?
Sana yazicam daha musait zamanda. Simdi gecistirmelik biseyler yazmak istemiyorum
tamamm tesekkur ederimm.. mutlakaa yorumunuu bekliyorummm
Daha fazla bak yuzune, gulumse, selam ver. Bi sure boyle gitsin sonra bi bahaneyle sosual medyasindan yazarsin. Dedigin gibiys3 oda adim atacaktir zaten.
Iste daha fazlaa gorsemm daha guzel olacak amaa gormuyorum 😭 iki hafta oldu onu goreli ondan once 1,5-2 ay gormedimm.. linked in den arkadasiz.. ona yolladigim gibi aninda kabul ettii beni.. bide is saati arasinda
Hemen kabul etmis bi bahaneyle yazabilirsin olmazmi? Farkinda misin soru baskasi icin sorulmustu simdi bi baskasini konusuyoruz
Yani onun onu kabul etmesinden 4 ay gecctii uzerindennn.. hahah aynenn oylee yaaa
Aynen oyle degmeyecek insanlar icin bi dakikamiz bile olmamali en guzeli hu
hahhaah aynennn... neyse o onemsizz birii.. amaa bu is yerindekini nasil halledecem o var..
evlii olmadigii kesinn bununn arkadasimm dedi.. onlar grupca yemek yerkenn demiss annem hazirliyoo felann benimkisini
Dedigim gibi bi bahaneyle yazarsan ardi helir bence soguk yapmaz sana
bilmiyorumm devamii gelirmii? yuz yuze ilkkez konusmak daha mantikli olmazmi?
Yuzyuze zor karsilasiyosunuz ama
Sohbet acmak zor olur gelip hecerken gormekle zor bu dedigin
eeveett oyle :( bir ayy sonraa bizimm buyuk patronun altinda calisanlara ozel gezi ayarlicaklar bakalimm o gelecekmi kim bilir orada bi firsat bulurum?
Bulursan acima ama bulamazsanda yaz bisey olmaz inan
demesii kolayy tabii :(
Hissediyorum sicak karsilicak seni
aaaayyyyyyyyyy insallahhhhhhhhhh; eger oyle olmazsa,
Denemeye deger zaten cokta gormuyosun o zamanda bosuna umutlanmazsin baska adaylar olur ama bence olumlu bakacak
Evet oylede, simdi ayni yerde calistigimiz icin dahada korkuyorum.. acik ve net gidip diyemem.. yanlis olur.. zaten cok aday var ben biktimm gorucu meselesinden
Gorucuyu bilirim gerer insani basimizdan gecti. Acik acik soyleme ama niyrtini belli et. Sicak yaklasirsa tamamdir soguksa kafanda bitirirsin. Yeter ki bi bahane bul yazmak icin
ayni proje ustunde calissaydikk kolay olurduu ama yok iste.. her gordugumde iste bakmaya calisiyorummm.. hic mi anlamaz yaaa? ilk bastaa gozlerinin icine bakardim bi gulumser kafami indirirdimm sonrada artik baka kalip sonra gidiyorum
Ama bence ya vazgec ya da adim at boyle dusun dusun olmaz yazik sana
Biliyorum😫😭 cok zor be kardesimm
Hayir degil 😅
Soruyu baskasi icin sordun simdi bi baskasina agliyosun senin kafandan istiyorummm 🤣
Hahahahhaa cokk sagol yaa.. eve o sordugum kisi belki olur diye dusundum.. olur gibisinden olsaydii is yerindekini neyapar eder aklimdan silerdimm amaa yok
Yok dogru olani yaptin sen
sagoll :)
keskee o is yerindekine birsey yapabilsemde olsa
Ben sana soyledim istersen yaparsin
Hmm ne soylemistinn?😳
Dedim ya yaz ona selam ver bisey olmaz onun yaklasimina gore devam edersin ya da etmezsin
Yaa yazamamm olmaz oyle😭
Yazarsiiiiiiiinnnnn 🤣😁
Yazamammmmm😭
O zaman boyle bekleeee
Sagol
En kotu karar kararsizliktan iyidir. Sen Şu an bunu yapiyosun. Korkacak bisey yok askini ilan etmiceksin sonucta sadece selam verceksin.
Aynenn oyle haklisinn😌
O zaman bugun bitsin bu is
Yok daha olmaz bugun.. o cikmis bile heralde..
Sosyal medyadan demisyim ama yapamicaksin anlasildi
Sosyal medya kullanmiyor linked in den haric. Ve ordanda istek attim hemen kkabul etmisti iki dakika icinde
Orayi bilmiyorum ama ordan yaz sende
Yaa ne diye yazacagim simdi bos yere biranda yazamamm
Peki yazma
tamam sagoll :)
Yani seninle birlikteyken görücü usulü bir evlilik münasebeti için biriyle görüşmüş. Bunu da senden saklamış. Hoş saklamasa bile denyoluk da benim açımdan :) Haklısın tek satır bile yazmaman s. tir etmen gerekiyordu.
Mutluluklar
cokk tesekkur ederim kardesimm :)
aynenn deme orada o annesine babasina demesi gerekiyordu degilmi sevdigim var gorusemem simdi diye..
Denyoluk derken orasini anlamadimm
Bu adam DENYO demek istedim. Anlamını bilmiyorsan aşağı bırakıyorum açıklamasını...
Denyo: Dengesiz, Aptal, Bön (çingeneceden gelir)
aah ozurdilerim bilmiyordumm.. coook sagoll :)
evet bencede oyle biriii sanirimm
Rica ederim geçmiş olsun.
tesekkurlerr :) Umarimm en kisa zamandaa tamamenn biter onunlaa ve bir daha karsilasmamm