Diğer Bu sitede birini ariyorumm yardimmm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Keske profil ara kismi olsaydi Güncellemeler+1 yıl Profilinde debala futbolcu vardi Bu sitede birini ariyorumm yardimmm? Cevapla Site Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
pambıkpremsesss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kullanıcı adını biliyorsan yardımcı olurum. 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Sanirim Qira falandi Yorumla pambıkpremsesss +1 yıl https://www.kizlarsoruyor.com/uye/ Yorumla pambıkpremsesss +1 yıl Linkin aradığın kişinin kullanıcı adını yazacaksın bulursun. Yorumla Soran +1 yıl Yapamadim ya Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Açtığı bir konu var mı? Özellikle hatırladığınız bir cümle vb. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Spor falan konusuyorduk Yorumla TOKAREV +1 yıl Tamam işte hatırladığın bazı cümleler var mı? Kullanıcı adını anımsatan bir şey vs Yorumla Soran +1 yıl Ya hatirladigim sey sadece profilinde futbolcu vardi ve kullanici adi Quiara galiba emin degilim Yorumla TOKAREV +1 yıl Ya kullanıcı adını değiştirmiş ya da silmiş dediğiniz olda bulurdum. Yorumla Soran +1 yıl Kullanici adini yanlis soylemis olabilirim ama Q ile basliyor Yorumla TOKAREV +1 yıl Hımm birkaç hatırladığınız söz veya cümle var ise bunları söylerseniz belki daha kolay olur Yorumla Soran +1 yıl Kullanici adinda mi yoksa konustugumuz seyler hakkinda mi Yorumla TOKAREV +1 yıl Kullanıcı adını hatırlamıyorsunuz. Mesela açtığımbir konuda net hatırladığını birkaç cümle var mı? Yorumla TOKAREV +1 yıl *açtığı Yorumla Soran +1 yıl Hatirladigim kadariyla seni dovusscu yapicam diyordu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet benim ne istiyorsun. Eskiyi kapatip yenisini actim? Gene mi karsima ciktin ya? sjsjjsj 😂 0 0 Yorumla
EylülAA Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kullanıcı ismini biliyorsan arama kısmına yaz. Bulursun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Arama kismi nerde ki Yorumla EylülAA +1 yıl Ekranın alt kısmında ara yazıyor. Eğer telefondan girdiysen Yorumla Soran +1 yıl Evet onu gordum de sadece sorular cikiyor Yorumla EylülAA +1 yıl O zaman aradığın kişi hesabını gizlemiş. maalesef bulamazsın Yorumla
Berkkydr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Nasıl bulunuyor bana da söylesenize bende yeniyim bilmiyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bilsem soylerdim bende bilmiyorum aslinda yeni degilim ama oteki hesabim kapandi Yorumla Berkkydr +1 yıl Tamam biliyorsan dedim ben de zaten Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Bi üyenin profiline girin, url den girdiğiniz profildeki ismi silip aradığınız kişiyi yazın bulursunuz. Yorumla Berkkydr +1 yıl @kafasıkarışık131415 eyvallah sağolasın Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Görürsem söylerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamamm tesekkur ederimm Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Bende arıyorum birini ama bulamadım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bende bulamadim yaa napcaz Yorumla alpp3838 +1 yıl Geçenlerde istek attı ama geri çekti. O kadar aradım ki... Ama bulamadım Yorumla Soran +1 yıl Ya benim telefonum kirildi hesabimi google baglamistim ve baska telefondan giremiyorum hesabima bi suru arkadasim vardi hepsini bulamiyorum Yorumla alpp3838 +1 yıl Kötü olmuş Yorumla alpp3838 +1 yıl Bizde uzun süre sohbet ettik... İyi anlaşıyorduk aslında bağlanmıştım da Yorumla Soran +1 yıl Evett ya cok kotu 7 xper hesabim bosuna Yorumla alpp3838 +1 yıl Arkadaşın yoksa sohbet edebiliriz Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Profil arama gelmeli kesinlikle buraya 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 699 cevap paylaştı. Kim ki şimdi merak ettim 🤔 0 1 Yorumla Üşüyenbuz +1 yıl Onunla ilgili ipnucları vermeniz lazım Yaşı memleketi hoşlandıkları gibi Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Alo KS yardim hattına başvur 0 0 Yorumla
Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Rumuz arama var zaten bulabilirsin 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimi 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. var zaten 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nicki ne 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bulur ya 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Benmiyim yoksa 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı. Kimi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var zateb 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerdeeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ara kısmından kullanıcı adını yazarak bulabilirsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Niki ne? 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Qira galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Qira Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmıyor yanlış Yorumla Soran +1 yıl Qiara deneyebilirmisiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Quickker mi acaba Yorumla Soran +1 yıl Yok degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka çıkmıyor hesap etiket yapınca Q harfiyle başlayan sadece bu kişi var Yorumla Soran +1 yıl Hesabı gizliydi bundan dolayi olabilir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşık mı oşdun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ama cok yakin arkdasimdi Yorumla Daredevil39 +1 yıl Hmm keşke inst filan alsaydın Yorumla
SadeceSexting00016 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Kimi arıyon 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Profilinde futbolcu vardi sanirim dybala ve kullanici adini cok hatirlamiyorum ama sanirim Qira ydi Yorumla SadeceSexting00016 +1 yıl Hiç görmedim Yorumla Soran +1 yıl Ve 24 yasindaydi Yorumla SadeceSexting00016 +1 yıl Görmedim hiç Yorumla
Yuzyuzebir Takip Et Yoda Yaş: 23 +1 yıl Diğer konusunda 689 cevap paylaştı. kimi arıyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Kullanıcı adını biliyorsan yardımcı olurum.
Sanirim Qira falandi
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/
Linkin aradığın kişinin kullanıcı adını yazacaksın bulursun.
Yapamadim ya
Açtığı bir konu var mı? Özellikle hatırladığınız bir cümle vb.
Spor falan konusuyorduk
Tamam işte hatırladığın bazı cümleler var mı? Kullanıcı adını anımsatan bir şey vs
Ya hatirladigim sey sadece profilinde futbolcu vardi ve kullanici adi Quiara galiba emin degilim
Ya kullanıcı adını değiştirmiş ya da silmiş dediğiniz olda bulurdum.
Kullanici adini yanlis soylemis olabilirim ama Q ile basliyor
Hımm birkaç hatırladığınız söz veya cümle var ise bunları söylerseniz belki daha kolay olur
Kullanici adinda mi yoksa konustugumuz seyler hakkinda mi
Kullanıcı adını hatırlamıyorsunuz. Mesela açtığımbir konuda net hatırladığını birkaç cümle var mı?
*açtığı
Hatirladigim kadariyla seni dovusscu yapicam diyordu
Evet benim ne istiyorsun. Eskiyi kapatip yenisini actim? Gene mi karsima ciktin ya? sjsjjsj 😂
Kullanıcı ismini biliyorsan arama kısmına yaz. Bulursun
Arama kismi nerde ki
Ekranın alt kısmında ara yazıyor. Eğer telefondan girdiysen
Evet onu gordum de sadece sorular cikiyor
O zaman aradığın kişi hesabını gizlemiş. maalesef bulamazsın
Nasıl bulunuyor bana da söylesenize bende yeniyim bilmiyorum
Bilsem soylerdim bende bilmiyorum aslinda yeni degilim ama oteki hesabim kapandi
Tamam biliyorsan dedim ben de zaten
Anladim
Bi üyenin profiline girin, url den girdiğiniz profildeki ismi silip aradığınız kişiyi yazın bulursunuz.
@kafasıkarışık131415 eyvallah sağolasın
Görürsem söylerim
Tamamm tesekkur ederimm
Bende arıyorum birini ama bulamadım
Bende bulamadim yaa napcaz
Geçenlerde istek attı ama geri çekti. O kadar aradım ki... Ama bulamadım
Ya benim telefonum kirildi hesabimi google baglamistim ve baska telefondan giremiyorum hesabima bi suru arkadasim vardi hepsini bulamiyorum
Kötü olmuş
Bizde uzun süre sohbet ettik... İyi anlaşıyorduk aslında bağlanmıştım da
Evett ya cok kotu 7 xper hesabim bosuna
Arkadaşın yoksa sohbet edebiliriz
Profil arama gelmeli kesinlikle buraya
Merhaba bu kişi olabilir mi
Kim ki şimdi merak ettim 🤔
Onunla ilgili ipnucları vermeniz lazım
Yaşı memleketi hoşlandıkları gibi
Alo KS yardim hattına başvur
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
Rumuz arama var zaten bulabilirsin
Aşık mıydın yaİk kıza ya
Kimi ariyorsunuz han fendi
Adını yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
Blursun
Nasil
açıklama ?
Zor çıkar
Kimi
var zaten
Kim o nerde o
Ne gibi?
Nicki ne
Ben burdayim
Buyur benım o
Bulamazsin
Bulur ya
Bende Mersinli üyeleri arıyorum yok
benım sen kımsn
Benmiyim yoksa
Kimi arıyprsun
Kimi
Kim o
Biraz zor
Kimi arıyon
Var zateb
Nerdeeee
Ara kısmından kullanıcı adını yazarak bulabilirsin
Niki ne?
Qira galiba
@Qira
Çıkmıyor yanlış
Qiara deneyebilirmisiniz
Çıkmıyor
Quickker mi acaba
Yok degil
Başka çıkmıyor hesap etiket yapınca Q harfiyle başlayan sadece bu kişi var
Hesabı gizliydi bundan dolayi olabilir mi
Olabilir
Çıkıyo ki
Tarif et
Aşık mı oşdun
Hayir ama cok yakin arkdasimdi
Hmm keşke inst filan alsaydın
Kimi arıyon
Profilinde futbolcu vardi sanirim dybala ve kullanici adini cok hatirlamiyorum ama sanirim Qira ydi
Hiç görmedim
Ve 24 yasindaydi
Görmedim hiç
Beni sanırım
kimi arıyorsun
Kim adı ne
Kimm