Türk kızları olağanüstü zekalarıyla beni benden alıyor. Rus kızları aptal.
Türk kızları zeki
Rus kızları aptal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sen rus kızıyla türkü kıyaslama bence. Farklı iklim ve farklı insanlar. Onların kültürüyle bizimkisi çok farklı
ona bakarsan ben sana özet geçeyim
1. mesela kızla konusurken uyuya kaldın
Rus:uyudu heralde seni seviyorum bebeğim
Türk:aha aptal uyuya kaldı
2. rus kızları yalancı değildir. cünku sakliyacak birşeyleri yoktur. Yeni nesildeki türk kızları beter resmen. Ne oldukları bile belli değil. ruslar en azından ne olduklarını saklamıyorlar
3. şu an rusyada rus kadınlarına değer verilmiyor sokakta kopek gibi azarlıyor eşleri. calışmassalar evden atılıyorlar. ve ona ragmen 40 yasında bile fit bir vucuda sahipler.
Bizim türk kızları 40a geldim mi asphalt yolda erimiş traktör tekerleği gibi kilo alıyor. kendilerine bakmıyorlar hiç
4. rusların cinsellikte türklere taş çıkartır. Türkler genelde yatağa yatıp bekliyor.
5. zeka göreceli bir kavramdır neye göre zeki ya da aptal buna karar vermemek lazım. simdi mesela benim dediklerim benim düşüncelerim. kimi olaya farklı bakar kimi daha farklı. rusyada 1 sene kalmış biri olarak soyluyorum. Türk kızına verilen degerin 10 da 1 ini rus kızına ver senin kulun olur. onlar daha sadık eşlerine
Bize tamamen yabanci bir dilde konuşan insanları kendi IQ seviyemizin altında görmek. Eşit :Türk İnsani.
Ruslar Çarlık Rejiminden Sosyalist Rejime bir anda geçip ayni zamanda Buna ayaklanan Beyaz Ordu'yu işçi koylu milislerle bitirebilmiştir bir millettir. Demem o ki biz demokrasi rejiminde bile neleri tartisiyoruz. Adamlar Çarliğa darbe yapıp Kızıl orduyla Dünyaya Nato'yu BM'yi kurduruyor. Biz gelmiş su kız aptal Türk kızı zeki. Herkes salyasini silsin abi. Tamamen geyik. Tamamen uykuda bir halk.
Evet Rus kizlari gerek fizik, gerek yuz bakimindanoldukca cazibeli ve guzeller.
Bunu sadece siz degil, tum dunya biliyor ve kabul ediyor. Ama ben Turkiye'den baska bir ulke gormedim ki "mk kezbanlari rus kizlari size bin basar hepiniz cirkinsiniz" desin.
Turk kadinlarinin hepsi mi cirkin? Sokaga cikin bakayim, guzel kiz cogunluk ama yakisikli erkek pek nadir. Siz de olaganustu genis omuzlara, upuzun boylara sahip degilsiniz. Bakin ben karsilastirma yapmak istemiyorum. Sizde yapmayin. Kendinizden tiksindiriyorsunuz.
Kesin öyledir
Cevap
69Cevap
Yıllarım oralarda geçti. Burada çoğunuz atıp tutmuşunuz. Yok zeki yok aptal. Peki size akademik olarak bir soru. Eğer Türk kızları çok zeki ise niçin Bayan rus akademisyenlerden sayıları daha az. Bu şu demek oluyor. Rusların aklı bilime çalışırken bizimkilerin akılları yerine dilleri çalışmış. Ayrıca rusya diye küçümsediğiniz ülkede her türlü imkan ve olanak mevcut. Aya giden ilk astronot gagarin değilmiydi. Hatta element tablosunu kim keşfetmiş acaba. Bu ve bunun gibi bir sürü şey var saymakla bitmez. İlginç olan bir şeyde rusyada kadınlar tren ve tranvay kullanırken bizimkiler daha araç kullanmasını beceremiyorlar. Eğer türk kızına halen zeki diyen varsa onlarla yaşamadıkları içindir. Onlarda okuma oranı %99 dur. Daha biz %70 e yeni geldik.:)))
Rusların içinde birkaç yıl geçirmiş birisi olarak kültür bizde genel olarak sıfır onlarda coşmuş durumda.
matematik konusunda kitaplarımızdaki yanlışları görecek kadar zekiler emin ol.
zengin bir edebiyatı ve rusçada günlük konuşulan kelime sayısı geneldeki kelime sayısı da bizi sollar.
adamlar uzaya adam yollamış ilk kez.
Rus kızıyla politika hakkında konuşabilirsiniz. Güzel zeki kısımları kabul etmezler herkes güzeldir onlarda. Zekilik denmez aslında buna. kendini yetiştirmek diyelim. bu da eğitim sistemiyle alakalı.
İskandinav erkekleri de çok yakışıklı.
2.bp.blogspot.com/.../01.jpg
Allah bir insana birini verir sadece birini yani hem guzel hem zeki hem olunmaz Allah mutlaka biryerden kisar ruslarda zekadan kısmış turklerde de guzellikten ama ne demisler " aptal bir guzelle bir gece Gecirmektense akilli ve cirkin bir kadinla bir fincan kahve icmeyi tercih ederim " :) umarim anlatabilmisimdir
Aynı çizginin altında herkesi koyamazsınız, beyefendi.. Bütün ruslar / türk kızlara böyle şöyle diye öyle bir şey yok. İkisinde de aptalı da... zekisi de var. Ben hem rus hem türküm! Ve kendimi gayet akıllı ve başarılı görüyorum. O kadar ki, bu tür düşünceler ancak güldürür beni. Bunun yerine kendinizi geliştirin derim.
İki kardeş arasında bile zeka ve güzellik olarak uçurum olabiliyoken sen iki tane ırkı nasıl kıyaslıyosun bence illa kıyas yapıcaksan sahip olunulan değerleri kıyas et.
Sen her halukarda rus kizini esseen gozune sokmaya karar vermisin zaten. Lakin benim turk kizindan daha cok iliskim ya da arkadasim olmustur rus kizlarindan. Dedigin kadar da aptal degiller ya da en azindan ben aptal turk kizina denk geldigimden ortaya sıçındırık bir kiyas cikiyo.. ama yok l*n .. iyidir rus kizlari
Türk kızlarının egosu var hacı. İki makyaj yapıp bir kaç kişide peşinden dolanınca tavan yapıyo biyerleri. ilginçtir daha bugün konuştuk bu konuyu, arkadaşım turizm sektöründe ve çiftçi bir adamın doktor eşinden bahsetti ve bu aile rusmuş. Bizde düşünsene, teneke takar gezdirirler valla.
Söyle birkızıaptal diye begenmiyecek bir erkek beni aydınlatsın
https://instagram.com/p/wqmnS4Agni/? modal=true
o degil de benim kızı niye araklıyon
BU iticiyse iticiler etrafımı sarar insallah amin
Bazen bir kedi olmak istor insan
bir rusa git sor hürrem sultan gibi biri geçmişmi başlarından? zaten güzeller erkeklerini ellerinde tutmalarına gerek yok :)
Full tripsiniz
şu an konusmalarımda trip gören varsa söylesin. diyorum ki rus kızı zaten güzel.. kıvrak zekasıyla erkeğini elinde tutması gerekmiyo.
Türklerin ortalama IQ oranı 115-120 puan. Ruslarınkini bilemiyorum :) Ama zekayı etkileyen bir çok faktör var. Genetik faktörler, beslenme kalitesi, yaşadığın ortam..
Türk kızlarını öven bir erkek bu işin işinde kesin bir sey var da neyse :D tabiki akıllıyız onlardan dikkatini çekerim onlar kandırılıp ülkemizde pazarlanıyo bizlerden kandırılabilinip onların ülkesinde kullanılan yok :P
Asıl tam tersi. Yıllardır Ukrayna da yaşıyorum. Rus kızları türk kızlarını akıl olarak 5 e 10 a katlar. Ha mevzu çakallıksa tabi türk kızları daha üstün :))
Zekilik ırka göre değişmez, eğitim kalitesine göre değişir. Rusta'da ki eğitim sistemi bizimkinden çok çok iyi , o yüzden bizim kadın / erkek Ruslar kadar zeki olmamız pek mümkün değil bence.
Türk kızları zeki olsaydı bu Türk erkekleri niye rus kızlarını tercih ediyor, onlarda olupta bizde olmayan ne var diye araştırır bizlari rus kızlarına kaptırmamaya çalışırlardı peh 😉
Hepsi değil ^^ bazıları acayip mal oluyo sevgilisi bununla ne amaçla çıktığını bilmeyen kızlar var o kadar ki salak ^^
Her alanda mikemmelizdir. Gece gece ne güldüm yahu :)
Utandırmayalım lütfen
Teşekkür ederim ^.^
rus kızları bencede aptal. Yakışıklı yiğit rus erkekleri varken Türk erkeklerine baktıkları için
zekasız olmaları siz erkekler için daha iyi degil mi? boşver soruşturma
Guzelligin oldugu yerde akil aramak karanlikta ip aramak gibi bisey zeki olan kiz kendine bakarsa o da guzel olur zaten ama rus kizlari guzellige baktigi icin akillar puff toz olup ucuyor dogal yani :)
Türk kızlarında potansiyel var kullanmıyolar ruslarda yok ama olusturmaya calısıyolar bu durumda sartlar esit bence
Iyi aragaz çekmişsin bilader düşen oldu mu bari?
Ayrıca lise mezunu rus kızı görmedim daha
Bizimkileri kötülemek için söylemiyorum ama tercih şansım olsa rus kızını seçerdim
Sezarın hakkı sezara.
Aramızda ki Rus üyeleri hedef alan paylaşım bu soru !!!
Kaldırıması gerekir. :D :D
Ağzınla kuş tutsan yaranamazsın Türk Kızına.. :))
İki tane rus kizi taniyorum.. ikisi de cok zeki.. biri psikolog , biri muhasebeci.. ve cok akillilar..
Sana kim söyledi rus kızları aptal diye hayatında kaç tane rus tanıdın türk kızları zeki görünür aptalın önde gidenidir, rus kızları aptal saf görünür çok zekilerdir... Türk kızlarıyla oynamak çok basittir istedikten sonra
Rusların üniversite okuyanı bizden çok, erkeğine bizim türk kızlarından daha bağlıdır, ve daha güzeller. Bazı rus kadınların adı çıktığı için genelleme yapmak yanlış, aynı boku yiyen çok sayıda bayanda var
Çünkü Türk kızları cirkinliklerini zeka ile telafi etmek zorundadır. Hem çirkin hem aptal olsalar temelli kaybedecekler mecburen zeki oluyorlar. Rus kızları güzellikleri sayesinde zeki olma gibi bir zorunluluklari yok.
Nerden biliyorsun zeki olmadıklarını yanlarınamı gıttın ıclerındemı yaşadın anket sorusuda bir hoş :I
Çünkü onlar fiziklerini biz zekamızı kullanıyoruz :D hem güzel Türk kızları da çok var bence :)
Rus kızlarının hepsi aptal ya da güzel değil , Türk kızlarının hepsi çirkin ya da zeki değil neden bütün kisisel özelliklerimizi hiçe saymaya bizleri genellemeye meraklisiniz?
Ruslarda çok zeki ama erkeğini kaybetmemek için saf ayağına yatıyorlar. ama kulturel anlamda yani beraberlik lerde v. s bizim kızlarımız daha güvenilir;)
boyle biseye inanmak aptallik tir. yok oyle bir dunya kandirmayin kendinizi.:p
Ruslarıkötüleyen ilk insan :)
Türünün son örneğisin
3. bu sorulara sen de mi bürütüs :)
türk kızları nasıl laf sokarım derken zekalarını geliştirmiş rus kızlarının aklı başka yerde :)
bence tam tersi evde bir rus gelin var ben böle fena bsy görmedm :D
Doğru diyorsun:-D
Aradaki fark rus -orus -devamini yazmicam anladiniz sanirim
Tribune mi oynaniyor yoksa burada :)))) bu genelleme de her zamanki gibi yanlistir.
Anketten çok sizin anketinize yorum yapacağım
Her anlamda çok basit bir anket olmuş,
Saygılar
Rus kızlarının kafası sadece sexe çalıştığı için zekasızlar doğru
Her ırkın aptalı zekisi vardır. Allah vergisi sonuçta dalgaya almamak lazım.
Arab kızları da güzel hani esmer ve renkli gözlü olanlar.
Rus kızları bir numaradır. b*k atmayalım lütfen. Evlilikte ki sadakatları müthiştir.
kaçkere evlenip boşandın l*n sallıyon bari iyi salla bu gidişle evde kalırsınız söylim sonrada türk kızları reddedince neden havalı neden kezban dersiniz :))
Bizim kezbanlar bu işte bir bit yeniği olduğunu kesin anlarlar..:)))
Saçmalamazmısın :D Zekiliği Ne Yapacaksın Onlardaki Dil Türk Kızını 10a Katlar 3 e Böler :D
Rusya dediğin ülkenin okuma oranı aşırı derecede yüksek.
Senin sorduğun saçma sorularda beni benden alıyor -,-
roni yapma bunu o kadar emek verdik:)
ruz kızları dahi kozmonot oluyor uzaya çıkıyor:)
hiç hayatın boyunca uzaya cıkan bir kezban gördün mü;)
anca evde otursunlar büyütsünler başka bir şey yok;)
roni bu kezbanlar anca yoklukta gidiyor:)
yapma bunu roni rus kızları bir melek;)
roni birlikte inşaa ettik bu ruz imparatorluğunu:)
şimdi bütün teorileri çürütüyorsun;)
roni ruz kızlarının melek olduğunu biliyorsun:)
rus kızları güneş gibi gecelerimizi aydınlatıyor;)
ruz kızları yıldızlar gibi gecelerimizi aydınlatıyor;)
haha roni sen bu işlerin ustası oldun:)
döktürüyorsun yine ustanın konuştuğu yerde ben susuyorum;)
estğ üstadım sen bir güneş ben bir mum üstadım:)
sözlerim sözlerinin aynası:)
roni gece ilacın;)
galeri8.uludagsozluk.com/.../...animi_526439_m.jpg
rus kızları mıknatıs gibi kendine cekiyor:)
afiyet olsun roni:)
yaz geldi gönül yaylarımız şenlendi:)
Belki soğukta kafayı üşütmüşlerdir, oralar çok soğuk iklimdir malum.
Ruslardanda zeki var Türktende aptal rusunda çirkini var Türkünde güzeli ırka göre yarglamayı kesin.
olum ironiden de anlamiyorlar la :D havalanicaklar simdi.
Pardon ama ırkçılığın mına koymuşsun birader şıklara bak be.
Böyle gerzekçe bir şey kale alınmaz ama sana bir öneri sunayım. Bence bir sonra ki anketini ben zeki miyim gerizekalı mıyım diye aç cevaplar seni çok şaşırtacaktır emin ol
Bence ruslar daha zeki en azından rusca biliyorlar.
Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor ışte naparsin :D
Rusları sevmem. Zeka olarak da görsel olarak da her türlü Türk kızları arkadaş
zekı mı bılmem ama en takılı kız grubu olarak bızımkıler gosterılebılır.
Türk kızı zekidir gül kurusu renginde sıçar aksini idda eden gomonisttir rusyaya gitdin donsun
Komünistlere laf yok.
Türk kızlarının geneli dedikodu fitne fücura iyi kafa yorduğundan olabilir :D
ruslarda akıl yerine güzellik var hafız türkler farklı
Zeka da biyere kadar. Çok zeki olan kız evde kalıyo :))) ruslar istediği gibi koca buluyor ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar