Diğer Kısa bir aradan sonra yine ben? aysiii54 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eee naptınız hafta sonu nasıl geçti keyfiniz kâhyası ve siz ne durumdasınız bakam Güncellemeler+1 yıl Yapay zeka nerdesinnn 🥹 Güncellemeler+1 yıl 24 saat dolmamışmış paylaşım yapamazmışım falan da filan çokta tınnn ben de buraya yazarım bee Kısa bir aradan sonra yine ben? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Normal geçiyor 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Şimdi girdim daha takılıyoruz uyumadım sen nasılsın 0 14 Yorumla aysiii54 +1 yıl İyi bende enerji atmak için spor yapmıştım aşırıya kaçmış felç oldum kdnxkdbcjdndj Yorumla aysiii54 +1 yıl Uyumaya çalışıyordum bi bakayım dedim KS ye Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Bu saatte spor vY be tebrik ederim ama buraya uyumadan girdi isen geçmiş olsun 😀 Yorumla aysiii54 +1 yıl Aynen ya çıkamıyorum biri beni kovsun kdnxkdnd Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Neredeydin geç kalmışsın ayrıca eski nickim neydi 😀 Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Bende sen gibiyim şimdi girdim çıkamadım jsndndnd Yorumla aysiii54 +1 yıl Eski nickin mi ben nerden bileyim ki Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Seninkini sordum yoktum dedin ya😀 Yorumla aysiii54 +1 yıl Yok ya 3 günün lafını yapıyom ben kxndodn Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Ha Bende silip tekrar geldin sandım ben kaç ay oldu unuttum 😀 Yorumla aysiii54 +1 yıl Yok yok haftasonu pek uğramadım buralara ondan Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Neredeydin kaçak izin yapınca unuttun tabi 😀 Yorumla aysiii54 +1 yıl Misafirlikteydim Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Himm nerede Yorumla
selahh Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Şimdi şöyle oldu Öyle işte 0 1 Yorumla aysiii54 +1 yıl Deme yaaa neyse ucuz atlatmışsın Yorumla
moqur Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Alıyorum kahvemi yudumluyorum ofisimde galerinin önünü çekiyorum herkese hayırlı işler diye storyi atıyorum 😂 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 532 cevap paylaştı. Üşüdük 0 5 Yorumla aysiii54 +1 yıl Aaaaa neden Yorumla orkob17 +1 yıl Hava poyraz oldu deli gibi esti elektrik sobası açsam mı diye düşündüm Yorumla aysiii54 +1 yıl Yaz kapıdan döndü resmen o kadar inanmıştım ki geleceğine Yorumla aysiii54 +1 yıl Fatura çok gelir hırka baddaniye bul kat kat lxndjsnxjd Yorumla orkob17 +1 yıl Yok be hallettim bizim buraya kar yağmaz Yorumla
Normw Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Seni bekliyordum kanka 0 29 Yorumla aysiii54 +1 yıl Geldim geldim burdayım dökül Yorumla Normw +1 yıl Sıkıcı geçti ya iyi adamın 10 günü ile kötü adamın 10 gününü izledim fena değildi Yorumla Normw +1 yıl Sen naptın Yorumla aysiii54 +1 yıl Sıkıcı zorunlu misafirlikler diyelim Yorumla aysiii54 +1 yıl Filmin konusu ne tam olarak Yorumla Normw +1 yıl Biri kayıp onu arayan bir eski avukat ama güzel Sherlock tarzı çok kafanı yormadan akıp gidiyor dikkatini vermeden telefonla uğraşarak izlenebilecek bir film Yorumla aysiii54 +1 yıl İzlemeye değer diyorsan ben de bi şans vereyim en kısa zamanda izlerim Yorumla Normw +1 yıl Güven bana kız pişman olmazsın Yorumla Normw +1 yıl Sen niye ayaktasın bu saatte Yorumla aysiii54 +1 yıl Niyet ettim sana güvenmeye kxmsksnxj Yorumla aysiii54 +1 yıl tamam izlerim kesin Yorumla Normw +1 yıl Ksksksksksk sağol ya Yorumla Normw +1 yıl Ama şöyle beğenirsen benim kazancım ne olacak sonuçta iddia koydum ortaya sknsnsnsns Yorumla aysiii54 +1 yıl İddia mı hani nerde ben görmüyorum jsnxısn Yorumla Normw +1 yıl Ben buraya ismimi koyarak sana film önermişim beğenmezsen ayvayı yedim skksksksskak Yorumla aysiii54 +1 yıl Unutmazsam yorumlamak için uğrarım Yorumla aysiii54 +1 yıl Ayrıca ayvayı bulursan yersin kxnxkdndj Yorumla Normw +1 yıl Beğenmezsen ayvayı sen getireceksin Yorumla Normw +1 yıl Beğenirseniz napacaksın peki smksksksms Yorumla aysiii54 +1 yıl Kanka ayvaya daha çok var mevsim uymuyo Yorumla aysiii54 +1 yıl Ne yapam filmi sen yapmadın sonuçta bu ne beklenti beeea teşekkür ederim o da bi ihtimal kxndkznsjdndjd Yorumla Normw +1 yıl Ayaklarıma kapanacaksın Yorumla Normw +1 yıl Skskkskakanak Yorumla Normw +1 yıl Filmi izle cadı Yorumla aysiii54 +1 yıl Yok şarkı dinliyorum sonra izlerim Yorumla Normw +1 yıl Hangi şarkı Yorumla aysiii54 +1 yıl Kaya giray yarınım yok hemide kulaklıkla son ses çok iyi dinle sende Yorumla Normw +1 yıl Biliyorum da şimdi uyuycam yarın dinlerim bays Yorumla aysiii54 +1 yıl Temam Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı. Normal. 0 1 Yorumla aysiii54 +1 yıl Güzel Yorumla
vfcrsa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl hoş geldin anlatym 0 1 Yorumla aysiii54 +1 yıl Hoş buldum efendim tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normal geçiyor
Şimdi girdim daha takılıyoruz uyumadım sen nasılsın
İyi bende enerji atmak için spor yapmıştım aşırıya kaçmış felç oldum kdnxkdbcjdndj
Uyumaya çalışıyordum bi bakayım dedim KS ye
Bu saatte spor vY be tebrik ederim ama buraya uyumadan girdi isen geçmiş olsun 😀
Aynen ya çıkamıyorum biri beni kovsun kdnxkdnd
Neredeydin geç kalmışsın ayrıca eski nickim neydi 😀
Bende sen gibiyim şimdi girdim çıkamadım jsndndnd
Eski nickin mi ben nerden bileyim ki
Seninkini sordum yoktum dedin ya😀
Yok ya 3 günün lafını yapıyom ben kxndodn
Ha Bende silip tekrar geldin sandım ben kaç ay oldu unuttum 😀
Yok yok haftasonu pek uğramadım buralara ondan
Neredeydin kaçak izin yapınca unuttun tabi 😀
Misafirlikteydim
Himm nerede
Şimdi şöyle oldu
Öyle işte
Deme yaaa neyse ucuz atlatmışsın
Alıyorum kahvemi yudumluyorum ofisimde galerinin önünü çekiyorum herkese hayırlı işler diye storyi atıyorum 😂
Üşüdük
Aaaaa neden
Hava poyraz oldu deli gibi esti elektrik sobası açsam mı diye düşündüm
Yaz kapıdan döndü resmen o kadar inanmıştım ki geleceğine
Fatura çok gelir hırka baddaniye bul kat kat lxndjsnxjd
Yok be hallettim bizim buraya kar yağmaz
Seni bekliyordum kanka
Geldim geldim burdayım dökül
Sıkıcı geçti ya iyi adamın 10 günü ile kötü adamın 10 gününü izledim fena değildi
Sen naptın
Sıkıcı zorunlu misafirlikler diyelim
Filmin konusu ne tam olarak
Biri kayıp onu arayan bir eski avukat ama güzel Sherlock tarzı çok kafanı yormadan akıp gidiyor dikkatini vermeden telefonla uğraşarak izlenebilecek bir film
İzlemeye değer diyorsan ben de bi şans vereyim en kısa zamanda izlerim
Güven bana kız pişman olmazsın
Sen niye ayaktasın bu saatte
Niyet ettim sana güvenmeye kxmsksnxj
tamam izlerim kesin
Ksksksksksk sağol ya
Ama şöyle beğenirsen benim kazancım ne olacak sonuçta iddia koydum ortaya sknsnsnsns
İddia mı hani nerde ben görmüyorum jsnxısn
Ben buraya ismimi koyarak sana film önermişim beğenmezsen ayvayı yedim skksksksskak
Unutmazsam yorumlamak için uğrarım
Ayrıca ayvayı bulursan yersin kxnxkdndj
Beğenmezsen ayvayı sen getireceksin
Beğenirseniz napacaksın peki smksksksms
Kanka ayvaya daha çok var mevsim uymuyo
Ne yapam filmi sen yapmadın sonuçta bu ne beklenti beeea teşekkür ederim o da bi ihtimal kxndkznsjdndjd
Ayaklarıma kapanacaksın
Skskkskakanak
Filmi izle cadı
Yok şarkı dinliyorum sonra izlerim
Hangi şarkı
Kaya giray yarınım yok hemide kulaklıkla son ses çok iyi dinle sende
Biliyorum da şimdi uyuycam yarın dinlerim bays
Temam
Normal.
Güzel
hoş geldin anlatym
Hoş buldum efendim tabi