Apartmanda kaliyoruz, girip cikanlar belli. Surekli kapimizi temizlemekten usandik, ama sürekli biseyler sürülüyor. Sirke ile temizliyoruz. Bir muddet sonra yenileniyor. Bir kac defa yatak odamizin kapisindan da temizledik.
Nasil bas edebiliriz bu durumla? Gereksiz huzursuzluklar yaşıyoruz. İslerimiz tam yoluna girer gibi olurken mutlaka bir terslik, aksilik oluyor. Ve son 2 yildir çok büyük sağlık sorunları yaşıyorum. Tanı koyuluyor, bir muddet sonra hastalikdan eser kalmıyor. Sonra yine baska bir sorun çıkıyor... Kamera taktirma karari aldık, ama bir insan baskasinin huzuru neden batar ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kiradaysan başka yere taşın valla Allah korkusu yok bu insanların doğruysa eğer
Kendi evimiz, kirada olsam bir dakika durmam
Kapının üstüne veya. Doğalgaz saatinin oraya küçük bir görünmez kamera al valla sonra mahkemeye ver
Eve giren çıkanlara dikkat et
Dis kapımıza sürüyor son zamanlarda
Var öyle karaktersizler kötülüğünüzü isteyen biri var çevrenizde
Nas Felak oku Ayetel Kürsi ve günlük 70 defa Kureyş suresi okumaya çalış Kureyş suresi okuduğunda düşmanın önünden gecsen bile göremez diyorlar bir çok fazileti var. sirkeli Su yap dua okuya okuya sil ama eldiven tak bence bak Kureyş suresi okuyunca sana zarar verecek insanlar uzaklaşıyor
Büyü hurafeler uğraşıyolar
Pislikler, fesatlar çünkü..
Allah belasını versin
Buyu var
Evet de nasil baş edebiliriz?
Vallahi bana da yapıyorlar eşimle hep kavga ediyoruz hocaya gittim bursunu düzelir gibi olup yine aynı oldu son gittiğim Hoca dedi ki ben yapayım ama tazeler seler benimki bozulur yaptı 10 gündür yaklaşık iyidik bugece yine kavga ettik başa çekilmiyor tazelerseler bozdurma da çözümü yok kendimden biliyorum
Tazeliyor lae uğraşıyorlar ben çok bozdurdum bende diyorum neden bu adam yine aynı o yine tekrar büyü yapıyormuş lar onlar la başa çekilmiyor gerçekten ben yaşıyorum çok zor durumdayım senin gibi
Gerçekten insanları asla anlayamayacagim. Bizde kapiyi surekli siliyoruz evin duvarlarinda bile oluyor bazen. Biktik..
Eve giren kişi kimse o yapar birde neden huzur bozuyorlar kıskanıyor lar bilmiyorum bende çok yoruldum bende diyordum neden benim yaptığım birsuru Hoca gezdim iyi olup neden aynı neden tutmuyor dualar diyordum tazeleniyor muş o yine gitsen de tazeler seler eğer boşa gidecek dene şansını hocaya bir kere ben artık vazgeçtim bozdurmaktan yine eskiye 10 gün sonra dönüyoruz yatacak yerleri yok yapanlarin