Diğer Erkek gibi gözüküyorum müzisyen çelik gibi tipim var ve kızım ne yapsam? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor erkek gibi gözüküyorum müzisyen çelik gibi tipim var ve kızım ne yapsam beni begenen çıkar mıgaylerle mi takılsam Güncellemeler+1 yıl www.sondakika.com/galeri/celik-kadin-oldu/resim-2/vazgeçtim çelik bile benden güzel Erkek gibi gözüküyorum müzisyen çelik gibi tipim var ve kızım ne yapsam? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
a_celikk Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. merak ettim... 0 10 Yorumla Soran +1 yıl sen çelik misin Yorumla a_celikk +1 yıl soyadım tutuyor :D Yorumla Soran +1 yıl çelikle çıkarmıydın Yorumla a_celikk +1 yıl erkek erkeğe denemedim istemem de :D Yorumla Soran +1 yıl pislik Yorumla a_celikk +1 yıl ulaşsana bana işte tanışalım ne var sanki :S Yorumla Soran +1 yıl :D yaş tutmuyor Yorumla a_celikk +1 yıl yardımım dokunsun diyecem ama şimdi sen onu da yaşa bağlarsın :D Yorumla Soran +1 yıl güzellik uzmanı mısın nasıl yardımın dokunacak Yorumla a_celikk +1 yıl pöfffff Yorumla
En İyi Cevaplar