Diğer Uyuyorum , son sözünüzü söyler misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Son sözünüz nedir? Güncellemeler+1 yıl Hala iyi geceler yazıyorlar ya 😂 Uyuyorum , son sözünüzü söyler misiniz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,5b cevap paylaştı. Son sözümü söylüyorum.. iyi geceler 🙏 1 3 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl alamadık iyi geceler sjsjs :// Soran +1 yıl İyi geceler barııışşş 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederimmm 🫶🫶 😅🙏
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Bak aynı senin gibi uyuyorhttps://www.youtube.com/embed/YGTJnZ0Pquo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😒 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 613 cevap paylaştı. Ben yeni gördüm , ilk sözü söyleyeyim. Hayırlı sabahlar. İnşallah güzel dinlenebilmis olarak, mutlu ve sağlıklı olarak uyanırsın. 🌹🌹 0 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Herkes demiş rüyanda beni gör baya kalabalık bir rüya olucak sanırım 0 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Niye kurban son söz derken 🙄 sanki bizi ölüme gönderir gibi 0 0 Yorumla
DognTR Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Allah tahatlık versin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum 🤍 Yorumla DognTR +1 yıl Rica ederim🤗 Yorumla
scarface_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Son sözüm uyuma olursa peki 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Uyurum Yorumla scarface_21 +1 yıl Allah rahatlık versin Yorumla Soran +1 yıl Sağol 🙏🏻🥲 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Allah rahatlık versin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Türkiye 🥲🫶🏻 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Allah rahatlık versin😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mersi 🥹🤍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Rüyanda beni gör aşkom sjsjs 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Başka kimi görcem kız seni görmicem de 🥺🫶🏻 Yorumla engnnnnlyda +1 yıl aranıza girmiş gibi olmiyim beni de görün ikiniz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rüyanda beni gor tuğbaa ssjsks 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kızhahdhdhdhd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmessen bozuşuruz yarin sorcam sjajan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi geceler tatlı rüyalar 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bak aynı senin gibi uyuyor tubişhttps://youtube.com/shorts/-GJDQ_NbEeg?feature=shared 0 3 Yorumla Soran +1 yıl @aristokratımsı senin başının altından çıkıyor bunlar Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Adın çıkmış Tuba ben napayım Yorumla Soran +1 yıl Ağzının ortasına 🤛🏻 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bırakın uyuyayım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Pardon Semih 🙅🏻♀️ Yorumla Semih6934 +1 yıl Bir daha olmasın lütfen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olmas sös 🥹 Yorumla Semih6934 +1 yıl Şaka yav canın sağ olsun 🥹😄 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyuyup kalkmışsındır 😊 soruyu yeni gördüm de 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Uyuyorsan buraya nasıl yazdın sen 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 975 cevap paylaştı. Uyu gitsin 1 0 Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Diğer konusunda 417 cevap paylaştı. İyi uykular 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. günaydın 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 577 cevap paylaştı. Günaydın🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi uykular. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uyandık işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman iyi ve güzel günler :) Yorumla Soran +1 yıl Sağol 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de sağ ol. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Son sözümü söylüyorum.. iyi geceler 🙏
alamadık iyi geceler sjsjs ://
İyi geceler barııışşş 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻😅
Teşekkür ederimmm 🫶🫶 😅🙏
Bak aynı senin gibi uyuyor
https://www.youtube.com/embed/YGTJnZ0Pquo😒
Ben yeni gördüm , ilk sözü söyleyeyim. Hayırlı sabahlar. İnşallah güzel dinlenebilmis olarak, mutlu ve sağlıklı olarak uyanırsın. 🌹🌹
Herkes demiş rüyanda beni gör baya kalabalık bir rüya olucak sanırım
Niye kurban son söz derken 🙄 sanki bizi ölüme gönderir gibi
Allah tahatlık versin
Teşekkür ediyorum 🤍
Rica ederim🤗
Son sözüm uyuma olursa peki
Uyurum
Allah rahatlık versin
Sağol 🙏🏻🥲
Allah rahatlık versin
Teşekkürler Türkiye 🥲🫶🏻
Allah rahatlık versin😄
Mersi 🥹🤍
Rüyanda beni gör aşkom sjsjs
Başka kimi görcem kız seni görmicem de 🥺🫶🏻
aranıza girmiş gibi olmiyim beni de görün ikiniz
Rüyanda beni gor tuğbaa ssjsks
Tamam kızhahdhdhdhd
Görmessen bozuşuruz yarin sorcam sjajan
İyi geceler tatlı rüyalar
Teşekkürler 🙏🏻
🙏🙏🙏
Bak aynı senin gibi uyuyor tubiş
https://youtube.com/shorts/-GJDQ_NbEeg?feature=shared@aristokratımsı senin başının altından çıkıyor bunlar
Adın çıkmış Tuba ben napayım
Ağzının ortasına 🤛🏻
Allah rahatlık versin
Bırakın uyuyayım
Pardon Semih 🙅🏻♀️
Bir daha olmasın lütfen 😂
Olmas sös 🥹
Şaka yav canın sağ olsun 🥹😄
Uyuyup kalkmışsındır 😊 soruyu yeni gördüm de
Fevkalade memnunum dünyaya geldiğime
iyi geceler
Uyuyorsan buraya nasıl yazdın sen
Okuyun guzum okuyun memur olun
İyi geceler
Hadi Allah'a emanet
Hadi uyuda büyü
Uyu gitsin
dua oku yat son sözüm bu. iyi geceler
İyi uykular
iyi geceler
İyi geceler
bir daha uyanmamak üzere mi uyuyacaksın?
Tatlı rüyalar
Soruyu yeni gördum gunaydınlar herkese👋😉
Yat zibar
Bismillah
İyi geceler paşam
günaydın
Günaydın🤣
İyi geceler
İyi uykular.
Uyandık işte
O zaman iyi ve güzel günler :)
Sağol 🙏🏻