Bi kaç gündür konuştuğum bi çocuk var işte bugün sohbet sırasında takım elbise deniyodum yazdı bende neden düğün falanmi var diye sordum oda Haziran'da arkadaşımın nişanı var dedi bende hayirlisi olsun da erken değilmi takım elbise için kendi nişanın gibi 1 ay onceden deniyosun dedim yakın arkadaşımın nişanı fiyatlar artmadan almak istiyorum uygun çünkü dedi bende arkadaşın bile senin kadar heyecanlı değildir dedim abartma istersen ebrucum 😄 ( adım ebru ) yazdı bende neyse tamam at bakalım takımı bakiyim dedim foto çekmedim Çarşamba günü alıcam kesin o gün atiyim dedi ne düşünüyorsunuz 🙄
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Parantez icinde adinin ebru oldugunu soylemesen bisey anlamazdik
Denerken kabinde atsaydı ne alaka
İnan bilmiyorum bende o sırada girmemistim buluşmak istemişti bugün bende hazirana ertelemistim ama öyle bi durum varsa nebiliyim
Olayı anlamadım nedir yani kendi nişanımı sandın
Yani evet ama bi yandanda aşırı saçma çünkü öyle olsa nişanlısı benimle konuştuğunu görürdü bilirdi illaki ve çocukta ciddi ilişki düşündüğünü söyledi buluşup birbirimizi görelim falan bende erteledim sınava giricem ona çalışıyorum diye gayet anlayışlı karşıladi
Üstü felan müsait değildir ya veya ortam
Ne diyosun kendi nişanı değildir heralde
Yok ya duble paranoya senaryosu bu ama şüphen varsa direkt dan dan söyle
Öylemi diyosun ben paranoyami yapıyorum yani
Ben nerden bileyim aranızdaki diyaloğu neler paylaştığınızı bana abartı tepki geliyo şu an
Sadece saçma geldi insanın 1 ay önceden böyle takım elbise deneyip alması falan o yüzden biraz düşündüm acabami diye
Ben olsam 1 ay önceden böyle hazırlık yapmam arkadaşımın nişanı için nebiliyim
Sen olsan yapmazsın o yapmış işte 😂 parası denk düşmüştür indirimdedir falan filan dedim ya şüphen varsa açıl konuş ima etme
Peki teşekkürler aslında öyle bi şüphe yok olsa hissederim duramam yani hafif bi kuruntu yaptım sadece işte
Kendi nişani mi diye düsünüyorsun degil mi 😂
Of evet
Ne düşünmemiz lazım balım sen ne düşünüyorsun
Yani acaba benimi denedi yoksa ciddimi çünkü böyle 1 ay önceden alması denemesi normal mi
Valla bence kimsenin bir şey düşünmesine gerek yok balım evet bir erkeğin arkadaşının nişanı için bir ay önceden hazırlanması anormal ama belki seviyordur böyle şeyleri
Kendi nişanımi acaba bugün buluşalım demişti izinliyim diye bende kabul etmemiştim sınava çalışıyorum diye hazirana ertelemistim
Ay benimde içime kurt düştü aaaaaa
Ama öyle olsa heralde kız falan bilmicekmi beni çok saçma çocuk böyle ilgili bide ciddi ilişki düşündüğünü falan söyledi oyun oynicak yaşı geçtik temelimiz sağlam olsun falan dedi nebiliyim bilemedim
Bak son zamanlarda herkes böyle kafasında kurmaya başladı sen o çocukla mutluysan gerisini boş ver eğer kendi nişanıysada orasını bende bilmiyorum balım
Daha bişey yok konuşuyoruz öyle sadece dün falıma bakmıştı kendi isminin baş harfini söyleyip y baş harfli yakışıklı bir çocukla sevgili olucaksın yakında falan dedi güldü falan nebiliyim
Burcu Başak bu arada nasıl olur bunlar
Onun adı neydi başak erkeklerinden uzak durunnnnm ıyyyy cidden uzak durun bu kadar lanet bir burç olabilir mi yaa Allah korusunnnn
Yiğit
Neden öyle dedin bende balığım ya
Aaa bende balığım ve Başak burçlarıyla hiç anlaşamam tabii her şey burç değil ama genellikle sevmem başakları
Peki napmalıyım inan hiç anlamadım çocuklada kafa dengiyiz pek olmaz bu ama muhabbette sarıyor normalde tıkanır ama espritüel bişey bide yani cinselede pek girmedi şimdiye kadar
Tipide hoşuma gitmedi değil yani hoş oda güzel bulduğunu söylemişti ama
Eğer cinselliğe girmediyse evlen o çocukla bu devirde zor bulunur burç murç hikaye balım kap o çocuğu sakın bırakma
Yok açmadı açıkçası ama şöyle çocuk içiyormus aileside içiyor ama yılbaşında falan içeriz ailemle dedim benim ailemde içmez hiç annemde sosyetik insanlar bunlar nasıl ugrasicaz dedi bizde fakiriz durumumuz çok iyi sayılmaz yani onun ailesi alkol falanda kullanıyormuş bildiğin benden 1 yaş küçükte kardeşi varmış annemde böyle internetten tanışıp buluşmalara pek sıcak bakmıyor napıcam bilmiyorum yani Haziran geldiğinde sallarım belki dedim hatta annem bişey yapar bi yere götürür falan diye korkuyor dikkatli ol olmayan şey yok şimdi diyor biraz ondanda kafam karışık
Yani annen haklı tabiki özellikle bu devirde ama onun alkol kullanmasi senin kullanmaman maddi durumların farklı olması eğer aranızdaki sevgi bağı kuvvetliyse hiç sorun olmaz
Daha birbirimizi görmedik buluşamadıkki sadece bi kaç gündür konuşuyoruz bende sınavdan sonra buluşalım demiştim yksye giricem diye çocukta anlayışlı karşıladi öyle neyseki çok sıkıntı yapmıyo ama inan kafam karışık ya nebiliyim en sonki ilişkim baya kötü bitmişti o zamandan sonrada pek kimseden hoşlanamiyorum kimseylede olmadım bu çocukta hoş gibi kafalar uyuşuyor gibi
Alkolude nadiren kullanıyomus genelde yılbaşlarında ailemle birlikte alırım dedi
Anneme aileside kullanıyomus dedim oda bunlar sosyetik nasıl ugrasıcaksin böylesi denk geliyo hep diyo
Eğer kafalarınız uyuşuyorsa gerisi önemli değil balım birbirinizi kırmayın üzmeyin adam gibi güzel geçinin umarım mutlu olursun ve benimde kafamı karıştırdın Allah seni kahretmesin 😅
Bence annene her detayı anlatma insan kendini durduramıyor anlatıyor ama yapma işte
Hahshsgs kusura bakma yaaa ama kafam cidden karışık buluşup buluşmama konusunda iyi biri gibi gözüküyor ama güvenemiyorumda normal olarak bakalım nolucak
Sen bir kere buluş o zaman ne olduğu belli olur zaten balım
Peki teşekkürler düşünmek için daha 1 ay var konuşalım tanıyalım bakalım bi sağol cevapların icin✨❤️😡
✨❤️* son emoji yalnis oldu. Sxxxcfhgj
PUAHAHAHAHHHH rica ederim bal 💗😘
Bence kendi nişanı bhahaha
İyide öyle olsa bilirdim çocuğun nişanı yok hatta bugün buluşalım demişti bende erken diye kabul etmemiştim 1 ay sonra buluşucaz diye konuşmuştum