Diğer GGünaydınnn bugun nasilsiniz hava ic karartici olsa da gune guzel basladik boyle devam eder umarim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İyi ki güzel başladık dedim masallah dediğimiz 3 gün yasamiyor köpek saldırısına uğradım 😂 GGünaydınnn bugun nasilsiniz hava ic karartici olsa da gune guzel basladik boyle devam eder umarim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CanYaman1983 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hava iç karartıcı mı bilmem ama camdan dışarı bakınca anlamsızca aklıma Yağmur kaçağı şiiri geliyor. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet hava için karartıcı Yorumla CanYaman1983 +1 yıl O zaman balkona çık çay veya kahve al yağmura bak şiir dinle olmaz mı. Yağmurlu havada romantizm iyi gider. Yorumla Soran +1 yıl Yapamam ki okula gidiyorum Yorumla CanYaman1983 +1 yıl Sana çok güzel bir tavsiye verim. Birazdan yağmur yağacak sevgilin yok mu ara yağmurun altında gri göklerin altında buluşun el ele tutuşun ıslanın pastaneye gidin buğulanan camlarına kalp çizin Yorumla Soran +1 yıl Yaa evet çok güzel bir fikir bu Yorumla CanYaman1983 +1 yıl Hava karardı diye insan hiç içini karartır mı. Yorumla Soran +1 yıl Yok karartmadim zaten sadece öyle olduğunu söyledim güneşi de sevmem yağmur serinlik iyidir Yorumla CanYaman1983 +1 yıl Ben yanlış anlamışım. Yorumla
Chajkal Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Her güzel başladığım günün içine edecek bir mahluk mutlaka cikar o yüzden sıkıntı yok 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sorma aynı durum bende de var Chajkal +1 yıl O yüzden o mahlukat biran once gel rutini yaşayalım acaba kim nerden çıkacak diye beklemeyelim 🤣 Soran +1 yıl 😂😂😂 Chajkal +1 yıl Mutlu günler madem sende aynisin o zaman sana gıcıklık yapayım da senin derdin bitsin başkası çıkmasın 😘😘😘🥰
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Günaydın, burada hava güneşli ve sanki yaz. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hmm orada öyle demekki Yorumla Taner0107 +1 yıl Evet adanada şu an sanki yaz. Yorumla Soran +1 yıl Normal orası hep sicak Yorumla Taner0107 +1 yıl 1 hafta öncesine kadar yapıyorduk, allahtan bu hafta biraz sıcaklar düştü. Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Hiç iyi değilis geceden beri çalışıyorus 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin Yorumla cevher67 +1 yıl Teşekkürler 1.5 saat kaldi gece vardiyasını icat edene sövüyorus Yorumla Soran +1 yıl Bitmiş az kalmis Yorumla cevher67 +1 yıl Evet az kaldi sabir Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 721 cevap paylaştı. Bu sabah hava güzel serin 1 0 Yorumla
KalbeDokundum Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Banada tam tersi bugün hava daha güzel gözüktü 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şahane bir sabah, spor ve kahvaltı yapıldı 😇 1 0 Yorumla
МaлакАcaди Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl burada hava güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neresi orasi Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Uykum var ya... 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Benimde Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Sen bu saatte neden kalktın Yorumla Soran +1 yıl Okula gidiyorum Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Kaçıncı sınıf Yorumla Soran +1 yıl Üni 2 Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Yuh kaçta la dersin üniversitede o kadar erken ders var mı bizim en erken 8.40 olurdu Yorumla Soran +1 yıl 8 de başlıyor biraz yol uzun Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl He anladım iyi dersler cici kız Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hava iç karartıcı mı bilmem ama camdan dışarı bakınca anlamsızca aklıma Yağmur kaçağı şiiri geliyor.
Evet hava için karartıcı
O zaman balkona çık çay veya kahve al yağmura bak şiir dinle olmaz mı. Yağmurlu havada romantizm iyi gider.
Yapamam ki okula gidiyorum
Sana çok güzel bir tavsiye verim. Birazdan yağmur yağacak sevgilin yok mu ara yağmurun altında gri göklerin altında buluşun el ele tutuşun ıslanın pastaneye gidin buğulanan camlarına kalp çizin
Yaa evet çok güzel bir fikir bu
Hava karardı diye insan hiç içini karartır mı.
Yok karartmadim zaten sadece öyle olduğunu söyledim güneşi de sevmem yağmur serinlik iyidir
Ben yanlış anlamışım.
Her güzel başladığım günün içine edecek bir mahluk mutlaka cikar o yüzden sıkıntı yok
Sorma aynı durum bende de var
O yüzden o mahlukat biran once gel rutini yaşayalım acaba kim nerden çıkacak diye beklemeyelim 🤣
😂😂😂
Mutlu günler madem sende aynisin o zaman sana gıcıklık yapayım da senin derdin bitsin başkası çıkmasın 😘😘😘🥰
Günaydın, burada hava güneşli ve sanki yaz.
Hmm orada öyle demekki
Evet adanada şu an sanki yaz.
Normal orası hep sicak
1 hafta öncesine kadar yapıyorduk, allahtan bu hafta biraz sıcaklar düştü.
Hmm
Hiç iyi değilis geceden beri çalışıyorus
Kolay gelsin
Teşekkürler 1.5 saat kaldi gece vardiyasını icat edene sövüyorus
Bitmiş az kalmis
Evet az kaldi sabir
Bu sabah hava güzel serin
Banada tam tersi bugün hava daha güzel gözüktü
Şahane bir sabah, spor ve kahvaltı yapıldı 😇
burada hava güzel
Neresi orasi
Uykum var ya...
Benimde
Sen bu saatte neden kalktın
Okula gidiyorum
Kaçıncı sınıf
Üni 2
Yuh kaçta la dersin üniversitede o kadar erken ders var mı bizim en erken 8.40 olurdu
8 de başlıyor biraz yol uzun
He anladım iyi dersler cici kız
Teşekkürler
Nerede oturuyorsun
Niye sordun
Günaydın