Diğer Karşı cinste aradığınız altın özellik ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tüm eksileri unutturacak altın özellik Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Karşı cinste aradığınız altın özellik ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Tüm eksileri unutturabilecek kadar iyi bir özellik olamaz. Ama vicdanlı olması o kişiyi gözümde çok güzelleştirir 0 0 Yorumla
CanYaman1983 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Akıllı zeki olsun gerçi çoğu erkek bu özeliği sevmez. Akıllı zeki birazda güzel ise tamam 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Bana değer vermesi. Bir insana değer vermek bütün iyi özellikleri beraberinde getirir. 0 0 Yorumla
ElSoloLobo07 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Karşı cinsin tamamını toplasak 1 tane düzgün insan çıkmaz. O yüzden altın özellik falan yok. 0 0 Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bana net ve dürüst olsun ve dövmelerimi eleştirmesin 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bana şeffaf olsun neyse o olsun yeterli 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kalın ve büyük şey 4 2 Yorumla Ortakalin +1 yıl ortakların olmasmı Yorumla Ortakalin +1 yıl Orta kalın Yorumla
tanrınınkırbacı31 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Öyle bir özellik daha kesfedilmedi 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. unutulmaz yasanır 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Vücudu senin gibi güzel olmali 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Akıllı ve mrahametli olmasi 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kesinlikle crop giyicek senin gibi. 0 0 Yorumla
Umayınız Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Nerde nasıl davranacağını bilsin 2 1 Yorumla Benzersiz_zevkler +1 yıl Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. Fiziği 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güven 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. Sadık ve dürüst 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Diğer konusunda 893 cevap paylaştı. Saygı 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Karakter zek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Tüm eksileri unutturabilecek kadar iyi bir özellik olamaz. Ama vicdanlı olması o kişiyi gözümde çok güzelleştirir
Akıllı zeki olsun gerçi çoğu erkek bu özeliği sevmez. Akıllı zeki birazda güzel ise tamam
Bana değer vermesi. Bir insana değer vermek bütün iyi özellikleri beraberinde getirir.
Karşı cinsin tamamını toplasak 1 tane düzgün insan çıkmaz. O yüzden altın özellik falan yok.
Bana net ve dürüst olsun ve dövmelerimi eleştirmesin
Bana şeffaf olsun neyse o olsun yeterli
kalın ve büyük şey
ortakların olmasmı
Orta kalın
Öyle bir özellik daha kesfedilmedi
unutulmaz yasanır
Mütevazı ve güzel olması
Vücudu senin gibi güzel olmali
Ayakları guzel olmalı
Dürüstlük.. Bence her şeyin temeli
Akıllı ve mrahametli olmasi