Ben kızlara hep ben istek atıyorum ama tanıyan tanımayan erkekler laps diye atıyor bir erkek ekledim diyelim devamı geliyor aq ulan diğer arkadaşlarım gibi her gün kendimi göstermek için şekilden şekile de girmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olay ne
Kız arkadaşlarıma ben istek atıyorum konuşsak bile ilk adımı atan taraf ben oluyorum ama erkeklerden gelen isteğin haddi hesabı yok...
Cidden yakın dediklerim bile böyle
Sen kızlardan mi hoslaniyorsun
Hayır ama arkadaş olarak gördüğüm biri bile benden adım bekliyor ne gururlu kibirli insanlarsınız
Değiliz sen sevilmedin mi hic
Bilmiyorum fitil oluyorlar 5 6 kişi harici ailem beni çok seviyordu açıkçası diğer insanların sevgisine pek de ihtiyaç duymadım
Ne okuyorsun peki sen
Aksine erkeklerden uzak durmak için kırk takla atıyorum istemediğim için sonuç ne söyleyim mi kesin birileri vuruluyor bir tane yanlış numara ile arayan biri vardı ulan konuşmadım bile çocuk nasıl bir manyak çıktı ise engelledim yüzsüz çıktı sesli mesaj atıyor her gün nasılsın her gün Allah'ım yaa
Engelledein
Nasıl atıyor sana
Sesli mesaj atıyor ona bir bok yapamıyorum numaramı değiştirirsem kurtulurum anca 😂
Engelle
Engelledim zaten ama çocukta numara var yanlış numara ile aradı ilk başta sonra yüz bile vermedim de aklına gelince sesli mesaj atıyor
Ne takıntılı insanlar var Dünya 'da
Onuda engelle
Kacvyasindasin sen yaa
Kabul edersen sen kaybedersin
20 de ben anlamadım yaa arkadaşlarım erkeklerin dikkatini çekmek için ultra seviyede çaba gösteriyor ben umursamıyorum bile sonuç bu
Sen ulaşılmasın çünkü ne okuyorsun sen
Öğretmenlik de bölümü bırakma isteği ile geldim ama sevdim garip yaa
Beki takıntılı olan adamla aynı yerde mi okuyorsun
Aslında ulaşılmaz değilim sadece ortalığı çözmeden iş yapmam artı nerde nasıl davranacağını bilen erkek vardı da biz böyleyiz
Her kıza yürüyen kızların yanında şekilden şekile giren
Bak ulaşılmaz kimse değil sen onun sana ulaşmasını mi istiyorsun amacın ney
Hayır yaa şehirler farklı çok şükür
Ben sadece ruh hastalarının bana hırs yapmalarından bıktim yüz vermeyince bir tuhaflaşıyorlar yüz verenlere de ne yaptığını görüyorum
Sadece ruh sağlığı yerinde birine denk gelmek istiyorum bayağı kendim gibi biri yoksa evlenmek istemiyorum
Aslında ilk amacım neydi biliyor musun o platoniğimi sürüm sürüm süründürmekti ama rüyalarımda bile göremiyordum sonra bayağı uzaklaştık sonra intikam alma planlarım vardı ama günlük hayatımın hiçbir yerinde bile olmayan insana ne yapabilirdim ki sonra böyle olmayacak kendimi geliştirmek için uğraştım kısacası aşka küstüm o kişi yüzünden. Bilmem acaba yollarımız tekrardan keşisir mi?
Bak sen onu cokk sevdin dimi
Ama o pişman olacak yaptığına elbet bir gün bayağı duygularımın içine sıçtı en güzel duygularımla sevmek... Keşke öyle birini hiç sevmeseydim. Aşık etmek için bayağı kötü davrandı falan ama safo ben neyine tutuldum bilmiyorum o zamanlar lgs vardı bir de 5 yılımı etkiledi ister istemez o kız yanlış kişiye aşık olmasaydı şu an burada olur muydu diye soruyorum bazen ve sonrasında tekrardan aşık olabileceğim biri çıkmadı en fazla dış görünüş ve karakteri hoş diyorum hoşlantı duyabiliyorum
Hem de çok...
Sen kiz olansın dimi yani yanlış anlamadim
Tekrardan o seviyede olmak zor gibi hayır yapamayacağım bir insanı hayatımın amacı yapmayacağım dedim çünkü şunu fark ettim her türlü zaman akıyor o olsa da olmasa da
Yeep aşık olmak eğer tek taraflı ise eziyetten başka bir şey değil
tamam sorum sen nesin
İnsanım
Dişimin