Aksarayda yasayan var mı?
Ben Avusturya dan Türkiye ye taşındım pek arkadaşım yok görüşmek isteyen var mı?
Kızlaar?
Ben Avusturya dan Türkiye ye taşındım pek arkadaşım yok görüşmek isteyen var mı?
Kızlaar?
Yani bu soru ya fake ya da sen erkeksin bilmiyorum çünkü burada kimse gelmez belki senin yetişkin kültür böyle olabilir ama burada zor
Kızım fake degil maalesef cok isterdim dalga amaclı olmasını:( dogru ola bilir hic bir kız yazmadı biler hep erkek
Öyle evet bulamazsın ki
Sen bence kendi çevrenden arkadaş edinmeye çalış gerçekten yani çok zor burdan.
Cevrem yok 😂 kuzenler falan var ama biraz değişikler kendilerini yükseklerde görüyorlar falan hep bi iddia var arada ben bunu sevmiyorum
Sen de sade iyi bir insan olarak onların yanında mutlu değilsin ve sana göre değil anlıyorum
maalesef 🥹
Arkadaş olmak ister misin diyeceğim ama erkeğim ben işte iyi bir insana benziyorsun mutlu olsaydın seninle arkadaşlık yapardım
Keşke kız olsaydn aksarayda olsaydın yarın buluşurduk hemen 😁
Hahaha o kadar sıkıkdın yani
Bulursun illaki bir yere alışverişe gidersin komşun olur bir şey olur hele biraz Bir akışına bırak
Ama istersen sohbet arkadaşın olabilirim
İnşALLAH kafama göre bulurum Avusturya da 3-4 tane cok sevdigim arkadaşlarım hep arıyor yazıyor ama evde olmak hep canımı sıkıyor ben yanlız borsey yapamıyorm alışveriş ya da cafede oturmak kesşke yapa bilsem ama cok teşekür ederm sohbetin icin 🙂
Rica ederim ben teşekkür ederim bulursun umarım arada böyle çık alış bakkala sokağa ufak bir şey almaya git bakarsın birisiyle tanışırsın
Umuyorum 😁kendine iyi bak ALLAHA emanet ol
Sende Allah'a emanet ol 😊
Teşekürler
Cevap
6Cevap
Hayır yok istemem
Sen avrupanın en güzel yerlerinden gele gele Aksaray'a mı geldin
Çıkar da kız mı bilemem😂
🥲
çıkar illa ki birileri
burada kızlar degişik olmuyor herkes kendı arkadas gurubu var
senin de olur diyelim