Ben gece kötü bir rüya gördüm. Hala onun etkisindeyim. Kötü hissediyorum ama öğlene kadar etkisi geçer umarım.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Normal hissediyorum
Bazen bende görüyorum hatirlamak istemedigim rüyalar. Bu rüyalarin hepsi yasadigimiz hayattandan kaynakli
Bilemiyorum uyumadan manga okudum. Ben ondan diye düşünüyorum.
Ne mangasi? Ve türü neydi?
Romantizm okuyorum şu sıra, korkunçta değil ama bilmiyorum anlamadım neden böyle oldu?
webtoonhatti.net/.../
İlk bölümü okudum. Karakter belki sizi etkilemiş olabilir.
Her zaman ki gibi bos hissediyorum hayatim yok ki hissim olsun
Sabah sabah sana böyle hissettirecek ne yaşadın?
Hayatim yok ki bir seyler yasim hayatim bitik
Neden böyle düşünüyorsun?
Sizin yuzunuzden hep tipe baktiginiz icin hep dislandim yalnizim hic sevilmedim sayilmadim oz guvenimi dusurdunuz birde soruyorsun musun basa dertlerimde var zaten ama bunlar buyuk dert bir gun erkeklerin yerinde olmak istemezdiniz eminim
Ben ne yaptım? Ayrıca neden genelleme yapıyorsun? Bu durumu yaşayan sadece erkekler mi?
Evet? Kadinlar ne yasiyor allah askina hep yazan var cizen var yuruyen var size peki bize? Bir allahin kulu ilgilenmez istemez bu benim icin degil cogu erkek icin gecerli kadinlara bir suri yazan oluyor bak yemin ediyorum bizim kadar yalniz kalsaniz sizde ayni dusuncektiniz ama sizde cok buyuk rahatlik var nasil olsa birini bulurum ve hep daha iyisini arama durumu var hepimizin insan oldugunu dusundugunuzde hem dogru erkeklerle sevgili olup evlenceksiniz hemde iki tarafta mutlu olcak
Bu konular insanin pesini birakmiyor sevgi bir ihtiyactir beni anlayabilir misin gercekten bilmiyorum ama yazdim bunlari iste
Neremiz şanlı bizim? Bize yürüyen erkeklerin gerçekten bizi sevdiği için mi bize adım attığını düşünüyorsun? Biz sadece onların kendilerini tatmin etme araçlarıyız. Duygu yok, sadakat yok, güven bağı yok. Böyle bir ilişkidense ömür boyu yalnızlığı tercih ederim. Kimsenin tatmin aracı olmak istemiyorum.
Ayrıca üzgünüm ama artık bu söylemleriniz de inandırıcı değil. burada bu şekilde yazıp duygu sömürüsü yapan ve sonrasında niyetini belli eden kaç kişi oldu bilemezsin. Erkekler iki yüzlülüğü severler.
Nerden biliyorsun hepsinin cinsellik icin yurudugunu? Ne olursa olsun bu size oz guven vermiyor mu? Vermiyorsa neden hep kendini begenmis kusurlarini gormeyen kizlar var etrafta? Bunlarin yurumesi cogu kiza ego yaptirdi bu kizlar icin kotu bir sey olsa bile bunun farkinda degil cogu
Ben onlar gibi degilim zaten burdan birini aramiyorum on yargilisin sanki sana yuruyormusum gibi konustun hicbirinize guvenmiyorum zaten hepiniz sekile bakiyorsunuz karakterli abaza olmayan erkek sevilmez eger yakisikli degilse
Mesaj kutum kapalı ama ilk üyeliğimde kapatma özelliği olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden olduğu gibi bırakmıştım. Her neyse her görüş veya soru paylaştığım da mesaj kutum doluyordu. Her gelen mesaj bir öncekinden daha iğrençti. Ve hepsini yollayanda senin hemcinslerindi
Ya bu dert mi allah askina? Onlara cevap vermezsin ama siz size iyi yaklasanada cevap vermiyorsunuz fotosu yok diye fotosu iyi olan birine zaten kizlar adim atiyor yanintipe gore karar verdiginiz icin Allah iyi insanlaro sizin karsiniza cikartmaz diyorum ya egolusunuz kendinizde de kusur var ama bunu kabul edemiyorsunuz denginizi de bilmiyorsunuz sorun bu
Bana önyargılı diyorsun ama mesajlarımızı baştan sona okursan kimin önyargılı kimin haklı bir açıklaması olduğunu görürsün.
Benim okumama gerek yok tahmin edebiliyorum ve bu konuda haklisiniz size empati de yapiyorum abazalar cok ama bunlarla hep beraber savasabiliriz erkekler de kaidnlar da birlesmeli bu abazalara karsi linc etmeli yaptirim olmali o zaman azalirlar ayrica sizi anlamam benim yalnizligimi gidermiyor yalniz kalan kiz olmadigin icin senin icin sıkinti vermiyordur ama benim kadar yalniz hissetsen bunun buyuk sorun oldugunu anlardin
Kabuslarını anlatma buraya rüyanda ejderha kovalasa ejderhayla yattın mı biraz daha detaylı anlat derler
Hahah o kadar haklı bir yorum ki üzerine hiçbir şey eklemeye gerek yok.😂
Eklenecekleri takip attığında eklicem şimdi değil bekliyorum :)
Kötü rüyalar anlatilmaz
Yok anlatmadım zaten.
Söyle me iyi değil zaten
Geçti artık bir rüyaydi sadece
Haha sağol, berbattı ama evet haklısın geçti.
O zaman kahvaltıya bakalım çabukkk 😀
Ben annemle yaptım kahvaltımı sağol. Size afiyet olsun.
Teşekkürler size de o halde
Nedir rüya nasıl. bir sehy
Hatırlamak istemiyorum.
Ne gördün merak ettim
boş ver tiksinç ve alakasız saçma sapan şeyler. Uyumadan manga okudum ondan olabilir.
Geçmiş olsun
Sağol
İç güveysinden hallice
Hahah iyi bir benzetme olmuş.😂
Çok iyiyim çok güzelim superim 😂
Ne güzel günaydınlar olsun❤️
Normal
Cevaba bakılırsa seninde keyfin yok gibi.
Acikmis
Kahvaltı yapmadınız mı?
Yaptim doymadim
Hahah ne duruyorsun bir daha yap.😂
Midem sanki ogutme makinesi 😂
Öyle görünüyor🧐😂
Süper
onlyfans gubi
Beyaz