Güncellemeler
+1 yıl
Başaracağım inş Arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Küçüklükten öğrendiğim sureler var ama bir çok şeyi unutmuşum tekrar başlamak istiyorum ama hafızam kötü kunut dualarını ve etteyatuyu ezberleyemedim bir türlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ezberlersin benim ilk çocukluk arkadaşım erkekti eski evde apartman galiba lojman deniyor ve bana dualar ilahiler öğretirdi sonra başkası da öğretti anne tarafı baba tarafı isterdi okurdum ama onlara bakamıyordum utanıyordum okulda da istediler okudum biri dedi ki hocaya hocam gelin dinleyin çok güzel sesi var ilahi okurdum sonra kuran kursuna gittim orada iki sene galiba öğrendim kuran okutuluyordu sonra dualar öğreniyordum ezberliyordum sonra duanın anlamını ezberletiyorlardı aslında her şey çok kolay ve orada ilk defa övüldüm hoca tarafından bu kızı örnek alın bak nasıl yapıyor çok hoşuma gitmişti
Cümle cümle ezberlemeye çalış kardeşim. Direkt duaları baştan sona ezberlemeye çalışma, her gün 1 cümle ezberle gerekiyorsa.
Önce en kısa olanlardan başla ve tekrar etmezsen unutursun bunu aklından çıkarma
kunut uzun ki eteyatu da öyle
Evet öyle eğer bilmediğin veya unuttuğun başka sureler varsa en kısa olanlardan başla demek istedim yaniii 💜
Şey de yapabilirsin okunuşunu aç dinleyerek ezberle ben Ayetel Kürsiyi bir türlü ezberleyemiyordum hem şöyle bir faydası var daha düzgün okuyorsun böyle yaparak
Öyle yapıyorum gece de dinliyorum gündüzde ama sanki durmuyor aklımda korkuyorum sanki Rabbim sen okuma diyor gibi hissediyorum...
Neden korkuyorsun ki balım okurken huzur alman gerekir normalde
Emin ol bu dünyadaki herkes okuma dese bile Allah oku der bal okumaktan dinlemekten vazgeçme
Günahlarımdan bir türlü ayrılamıyorum :(
Üzücü bir durum bende aynı şeyi yaşıyorum ama ne olursa olsun Allah'tan uzaklaşmamak gerekir tövbe et bir daha yapmamaya çalış eğer yaparsan yine tövbe et biliyorum tövbe etmek için dua etmek için yüzün yok utanıyorsun ama başka yardım dinleyeceğin kimse yok balım sadece Allah yardım edebilir
Dileyeceğin
Öyle ondan başka gidecek kapı yok. Dua edelim bir birimize
💜 haklısın