Askerlik ve yoklama kaçağı?

Selamın Aleyküm herkese Öncelik ile durumumdan bahsetmek istiyorum Arkadaşlar Annem ve babam boşandı Zihinsel engelli bir kardeşim var annem ve babam boşandıktan sonra Annem kardeşime sahip çıkmadı ve Kardeşime babam ve ben bakıyorum Ufak bir işletmem var Geçen gün işletmemin önünde çıkan arbede sonucu polis güvenlik kameramı incelemek istedileri'ni beni de şahit olarak yazacaklarını bu yüzden kimliğim gerektiğini söylediler ben de kimliğimi verdim sonrasında yoklama kaçağısınız askerlik işlemlerinizi tamamlamanız gerekiyor dediler Açıkçası öyle bir lüksüm yok Kardeşim yemeğini yiyemiyor Altı bezli konuşamıyor Tam anlamı ile bana ve babama muhtaç bir gün ben bakıyorum babam dükkanı açıyor ertesi gün babam bakıyor ben dükkanı açıyorum ve askere gittiğim de işyerimizi kapatmak zorunda kalıcağız ki hali ile bizim başkasının yanında çalışacak lüksümüz de yok özel bir çocuk bana kardeşim ile ilgilenmem için sürekli izin vericek bir patron da bulamam ne yapabilirim Bir akıl verebilirmisiniz?

Askerlik ve yoklama kaçağı?