Diğer Soracak soru bulamadım nasılsınız? Arzuu27 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İyiyim arkadaşlar teşekkür ederim Soracak soru bulamadım nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. iyidir. 0 0 Yorumla
söylenmedihiçç Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cevaplaması en kolay soru hiç düşünmeye gerek yok iyi diyip geçiyoz 0 3 Yorumla söylenmedihiçç +1 yıl Urfalı değilim ama yine surinin tonla olduğu başka bir şehirdeyim Yorumla Arzuu27 +1 yıl Neresi orası kilis mi ahdhshajaj Yorumla söylenmedihiçç +1 yıl İstanbul'da hepsinden çok vardır herhalde Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tesekurler sen nasılsın bu güzellik hangi ilden 0 6 Yorumla Arzuu27 +1 yıl Gazisuriye Yorumla söylenmedihiçç +1 yıl Güzel şaka Yorumla Arzuu27 +1 yıl @söylenmedihiçç şaka değil gerçek maalesef Yorumla söylenmedihiçç +1 yıl Şanlı suriye kadar gerçek olduğunu biliyorum Yorumla Arzuu27 +1 yıl Sen urfalı mısın Yorumla Hadiiyani +1 yıl Ben Ankara Yorumla
meçhulbestekar Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl İyi akşamlar diliyorum herkese günaydın mutlu pazarlar günaydın dostlar kromozom saymazlar 0 0 Yorumla
Kiirmiizi Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl İyi valla. Uykusuz ama iyi. Sen nasılsın bakalım :D 0 0 Yorumla
Mehmet09876 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl İyi ama buralar çok sıcak urfa alev alev 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. İyiyim sen nasılsın? 😇 0 0 Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Berbat ötesi 1 1 Yorumla leo00-28 +1 yıl aynı Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 330 cevap paylaştı. İyiyim Şükür 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. İyidir sen nasılsın 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 994 cevap paylaştı. İyiyim sen 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 711 cevap paylaştı. Süperiz sen nasılsn 0 0 Yorumla
Ecesencokslaksin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İyi sem? 1 1 Yorumla Ecesencokslaksin +1 yıl @Sjsjchdh ne geldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
iyidir.
Cevaplaması en kolay soru hiç düşünmeye gerek yok iyi diyip geçiyoz
Urfalı değilim ama yine surinin tonla olduğu başka bir şehirdeyim
Neresi orası kilis mi ahdhshajaj
İstanbul'da hepsinden çok vardır herhalde
Tesekurler sen nasılsın bu güzellik hangi ilden
Gazisuriye
Güzel şaka
@söylenmedihiçç şaka değil gerçek maalesef
Şanlı suriye kadar gerçek olduğunu biliyorum
Sen urfalı mısın
Ben Ankara
İyi akşamlar diliyorum herkese günaydın mutlu pazarlar günaydın dostlar kromozom saymazlar
İyi valla. Uykusuz ama iyi. Sen nasılsın bakalım :D
İyi seni sormalı
İyi seni gördüm daha iyi oldum
İyi ama buralar çok sıcak urfa alev alev
İyiyim sen nasılsın? 😇
teşekkür ederim ya sen
İyi ama uykusuz, sen nasilsin?
İdare uyku yok sıkıcı yaa sen
Lıbıdo tavan yapmıs durumdayım
Mesaj kutunu ac bak biz sana neler soruyoruz
Berbat ötesi
aynı