Az önce bir olay yaşadım ve görüşlerinize ihtiyacım var
Eski sevgilim 2 saat önce ayrılmak istediğini söyledi bana sonra işte gidip o bu yeğenlerini ayarlar dddi bende seni ilgilendirmez o ayarlamasını istesem sen olmazdın zaten taş gibiler dedim ama bu benim dediğim laftan önce bana ayrılmak istediğini söyledi bunu söyleyen biriyle devam etmem s*laklık olur değilmi?
Eski sevgilim 2 saat önce ayrılmak istediğini söyledi bana sonra işte gidip o bu yeğenlerini ayarlar dddi bende seni ilgilendirmez o ayarlamasını istesem sen olmazdın zaten taş gibiler dedim ama bu benim dediğim laftan önce bana ayrılmak istediğini söyledi bunu söyleyen biriyle devam etmem s*laklık olur değilmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sess etme
yüzz werme
lan düzgünce anlatsana 3 kere okudum
Eski sevgilim 2 saat önce ayrılmak istediğini söyledi sen git onun bunun yeğenlerine dedi böyle çok değişik konuşuyordu önceki gibi değil sonra bende onun bunun yeğenime gitmek istesem seninle işim olmazdı dedim gerçi taş gibilerdi dedim ama o ayrılmak istediğini söyledikten baya sonra söyledim ben bunu ve bana bu laftan önce devamlı hakaret edip durdu iki yüzlü falan filan sebebinide söylemedi hala merak ediyorum
Olay bu ayrılmazsam beni insan yerine koymayacak değil mi
"gerçi taş gibilerdi dedim" bunu diyince daha çok kudurmuştur. Saygı önemli or*spu yaftasında bulunmuş lavuk
Sen niye bana küfür ediyorsun pardonda ben yaparken yanımdamıydın ya sabır ya
Onu demeden öncede kuduruk gibiydi zaten
Sana küfür etmedim sakin. boş ver kurtulmuşsun
Kusura bakma ben öyle anladım
Amaci cinsellik
Nerden anladınız
Hayat tecrübesi:)
Dediğiniz şey çok doğru ben sevdiğim için sustum sevdiği içindir demiştim ama bunu hiç tanımayan birinin söylemesi daha iyi oldu
Teşekkür ederim 🥺