Diğer Antibiyotik krem sürdüm? 19962010 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sultan papağanı nı kedilerden önünden aldım yarası var başka nasıl geçer biraz daha iyi Krem sürünce Antibiyotik krem sürdüm? Cevapla Krem Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Oy yavrum çok da güzelmiş inşallah iyileşir. Veterinere götürme durumunuz varsa yarın götürün bence.. 1 13 Yorumla 19962010 +1 yıl Üstündeki kırmızı antibiyotik kremin rengi genel olarak iyi korkmuş kendine gelemedi hafta içi içersinde götüreceğiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa iyi bari ben o kırmızılığı kan yara sanmıştım.. yem yedi mi Yorumla 19962010 +1 yıl Kuşçu dan papağan yemi aldık yedi biraz 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bari sevindim. Bizim de balkondan odaya güvercin girmiş bu akşam önüne yem koydum yemedi tekrar balkondan karşı balkona uçmuş Yorumla 19962010 +1 yıl Ne güzel içimden de geçiyordu papağan olsa keşke diye demekki başka bir şey isteseml olurdu 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla kalbin temizmiş 😀 inşallah yaşar ama Yorumla 19962010 +1 yıl İnşallah sende dua et 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ediyorum ya 😀 yaşarsa haberdar edersen buradan sevinirim Yorumla 19962010 +1 yıl Burdan haber etsem dönüş yapar mısın 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla 19962010 +1 yıl Öldü 😥😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya çok üzüldüm.. Yorumla 19962010 +1 yıl Bende çok üzgünüm 😥😥 Yorumla
Be12eksik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Kurban olurum tipe bakkk oksijenli su ile temizleyip yarayi steril ettin mi 0 0 Yorumla
Bay---İbne Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yiaaa kıyamam çok geçmiş olsun. 😢 Veteriner hekime gittiniz mi? Onların verdiği ilaçları kullanın. 0 0 Yorumla
Nurdiyebiriii Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Oyyy ölürüm bennn ona yarasını sardın mı neden kedilerin orada 0 1 Yorumla 19962010 +1 yıl Başka yerden uçmuş tesadüf gördüm kedilerin önünde aldık hemen Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Batikon ama geçmezse veterinere 0 17 Yorumla 19962010 +1 yıl Batikonda sürdüm uyuması normal mi Yorumla Başak6419 +1 yıl Yorgun çünkü normal uyuması yem yediyse Yorumla 19962010 +1 yıl Yem yedi evet Yorumla Başak6419 +1 yıl Yarasına iyi bak intihaplanmasın gerisini toparlar baktın bitkin düşüyo veterinere mutlaka götür Yorumla 19962010 +1 yıl Öyle yapacağım tek yaşasın da iyi olacak inşallah Yorumla Başak6419 +1 yıl Olur olur sultan papaganı güçlüdür Yorumla 19962010 +1 yıl Öldü😥😥😢 Yorumla Başak6419 +1 yıl Hadiya üzülme sen elinden geleni yaptın Yorumla 19962010 +1 yıl Gerçekten çok üzüldüm yazık oldu 😢😢😥 Yorumla Başak6419 +1 yıl Vadesi okadarmış ayak altı olmayan biyere gömersin Yorumla 19962010 +1 yıl Öyle yaptım çok teşekkür ediyorum 🙏 Yorumla Başak6419 +1 yıl Rica ederim Yorumla 19962010 +1 yıl Konuşmak iyi geldi eksik olma Yorumla Başak6419 +1 yıl Nedemek Yorumla 19962010 +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun Yorumla Başak6419 +1 yıl Tekirdag Yorumla 19962010 +1 yıl Ne güzel Yorumla
CoguZaman Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Veterinere götürsene. Yazik hayvana.. 0 1 Yorumla 19962010 +1 yıl Hafta sonu kapalı Yorumla
Yalnız_kurt_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Veterinere götürün 0 1 Yorumla 19962010 +1 yıl Pazar kapalı götüreceğim hafta içi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oy yavrum çok da güzelmiş inşallah iyileşir. Veterinere götürme durumunuz varsa yarın götürün bence..
Üstündeki kırmızı antibiyotik kremin rengi genel olarak iyi korkmuş kendine gelemedi hafta içi içersinde götüreceğiz
Aa iyi bari ben o kırmızılığı kan yara sanmıştım.. yem yedi mi
Kuşçu dan papağan yemi aldık yedi biraz 😄
İyi bari sevindim. Bizim de balkondan odaya güvercin girmiş bu akşam önüne yem koydum yemedi tekrar balkondan karşı balkona uçmuş
Ne güzel içimden de geçiyordu papağan olsa keşke diye demekki başka bir şey isteseml olurdu 😊
Valla kalbin temizmiş 😀 inşallah yaşar ama
İnşallah sende dua et 😄
Ediyorum ya 😀 yaşarsa haberdar edersen buradan sevinirim
Burdan haber etsem dönüş yapar mısın 😁
Evet
Öldü 😥😢
Ya çok üzüldüm..
Bende çok üzgünüm 😥😥
Kurban olurum tipe bakkk oksijenli su ile temizleyip yarayi steril ettin mi
Yiaaa kıyamam çok geçmiş olsun. 😢 Veteriner hekime gittiniz mi? Onların verdiği ilaçları kullanın.
Oyyy ölürüm bennn ona yarasını sardın mı neden kedilerin orada
Başka yerden uçmuş tesadüf gördüm kedilerin önünde aldık hemen
Batikon ama geçmezse veterinere
Batikonda sürdüm uyuması normal mi
Yorgun çünkü normal uyuması yem yediyse
Yem yedi evet
Yarasına iyi bak intihaplanmasın gerisini toparlar baktın bitkin düşüyo veterinere mutlaka götür
Öyle yapacağım tek yaşasın da iyi olacak inşallah
Olur olur sultan papaganı güçlüdür
Öldü😥😥😢
Hadiya üzülme sen elinden geleni yaptın
Gerçekten çok üzüldüm yazık oldu 😢😢😥
Vadesi okadarmış ayak altı olmayan biyere gömersin
Öyle yaptım çok teşekkür ediyorum 🙏
Rica ederim
Konuşmak iyi geldi eksik olma
Nedemek
Hangi şehirde yaşıyorsun
Tekirdag