Diğer Düşünmekten uyuyamayanlar var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 04.03 Düşünmekten uyuyamayanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bugün uyumak istemiyorum genelde sıkıntıdan uyumuyorum 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Bendede ayni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşluk dolmayınca olmuyor işte sıkıntılı oluyor insan Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle kral Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi boşluk onuda açayım gece gece milletin aklı yanlış yere gitmesin.Hani bütün gün yoğun geçse aktif olsan bile eksik kalır bir duygu yalnız hisseder bir şey yapmamış gibi olursun ya o boşluk işte Yorumla Soran +1 yıl Kral aynı şekil benimkide boşluktayım gün boyu çok enerjigim ama gece düşünmekten uyuyamıyorum çok değişik bisey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aynen öyle bak anladın beni sen yalnızlık hissi işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kraliçe o zaman bir kutuya gel Yorumla Soran +1 yıl Aynen reiss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka sen yanlış anladın bence Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben artık düşünmeyi bıraktım. Ama hala uyuyamıyorum kfkskdmc 1 0 Yorumla
GEZGİN5334 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben geceyi severim bu yüzden uyumam onun dışında bir şey düşünmem umursamam 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Gece çalıştığım için uyumuyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin reis hayırlı isler Yorumla Muro8384 +1 yıl Teşekkür ederim size de hayırlı geceler Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 340 cevap paylaştı. Düşünüyorum ama ne düşündüğümü de bilmiyorum🤔🤔 1 0 Yorumla
Candan343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yok hayır düşünmüyorum 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden uyanıksın o zaman canom Yorumla Candan343434 +1 yıl Milletle konuşuyorum ahahshs Yorumla Soran +1 yıl Kskskwkskdj Yorumla
bizhakliyiz123 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl yılda bir kere oluyo, çok stresin varsa çok oluyodur, bazı kişilere hiç olmuyor mesela 0 0 Yorumla
PilotOlmayaAday_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben :/ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef bende Yorumla PilotOlmayaAday_ +1 yıl Zor durum.. Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İşte ben. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bende aynı Yorumla Taner0107 +1 yıl Zor bir durum. Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla Taner0107 +1 yıl İnşallah geçer. Yorumla Soran +1 yıl İnşallah reis sende kafana takmamaya çalış müzikle falan oyalan Yorumla Taner0107 +1 yıl Öyle yapacağım. Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. uyuyamadığım çok gece oldu 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazen kafayı birşeye takarsam 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu düşünce nedir böyle 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Uymam 1 dk sürüyor 😎 0 0 Yorumla
UnKNoWNLoVe24 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Diğer konusunda 754 cevap paylaştı. Seninleyim 0 0 Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uyku yok 1 2 Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl Shbet et Yorumla uysalcocuk06 +1 yıl 🤔. Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neyi? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynen ya sohbet ne dersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekle beni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ben bugün uyumak istemiyorum genelde sıkıntıdan uyumuyorum
Bendede ayni
Boşluk dolmayınca olmuyor işte sıkıntılı oluyor insan
Aynen öyle kral
Hangi boşluk onuda açayım gece gece milletin aklı yanlış yere gitmesin.
Hani bütün gün yoğun geçse aktif olsan bile eksik kalır bir duygu yalnız hisseder bir şey yapmamış gibi olursun ya o boşluk işte
Kral aynı şekil benimkide boşluktayım gün boyu çok enerjigim ama gece düşünmekten uyuyamıyorum çok değişik bisey
Evet aynen öyle bak anladın beni sen yalnızlık hissi işte
Kraliçe o zaman bir kutuya gel
Aynen reiss
Kanka sen yanlış anladın bence
Ben artık düşünmeyi bıraktım. Ama hala uyuyamıyorum kfkskdmc
Ben geceyi severim bu yüzden uyumam onun dışında bir şey düşünmem umursamam
Gece çalıştığım için uyumuyorum
Kolay gelsin reis hayırlı isler
Teşekkür ederim size de hayırlı geceler
:)
Düşünüyorum ama ne düşündüğümü de bilmiyorum🤔🤔
Meditasyon yapıyorum
Bazen düşündüğüm oldu evet
Yok hayır düşünmüyorum
Neden uyanıksın o zaman canom
Milletle konuşuyorum ahahshs
Kskskwkskdj
yılda bir kere oluyo, çok stresin varsa çok oluyodur, bazı kişilere hiç olmuyor mesela
Ben :/
Maalesef bende
Zor durum..
İşte ben.
Bende aynı
Zor bir durum.
Maalesef
İnşallah geçer.
İnşallah reis sende kafana takmamaya çalış müzikle falan oyalan
Öyle yapacağım.
uyuyamadığım çok gece oldu
Bazen kafayı birşeye takarsam