Aslında düştükten sonra oldu ama ne alaka anlamadim🤣 nasil durucam patlatmadan yaa 😂😂

😂😂😂
Aslında düştükten sonra oldu ama ne alaka anlamadim🤣 nasil durucam patlatmadan yaa 😂😂

😂😂😂
Bu tür durumlar vücudun savunma mekanizması oluyor o bölgeyi vücuttan uzak tutuyor patlatmak ordaki bölgeyi açığa çıkarır enfeksiyon kapar yara olur bekle kendi geçsin
Çok ikna oldum şu an haklisiniz
Gereksiz olduğunu düşünmüyorum abi teşekkür ederim 😂
Cevap
7Cevap
Kendisi patlıyor zaten ansızın olduğu için canında acımıyor
Bacagini ayirarak foto cekme amacin ne? Aklinca ayili pijamamla erkek fusureceksin
Sesli güldüm kdfkkdfkkf
NE🤣🤣🤣
Hep gul🤩
La sence o pijamayla erkek düşürme pesindemiyim 🤣 yuh
Burdakilere yeterli libido killer bakirler
Valla bacagimin nasil durdugu umrumda bile değil ayrica gizliyim soruda 😂 ayicikli pijamayla erkek dusurcem🤣🤣
Yani bence de o pijamayla düşmemeliler normalde ama burdakiler düşüyor yeterki kız bacağı olsun dkkvkfkgkf
Yahu bacagim hatlar falan doğru düzgün görünmüyor bile be ne libidosuu abo
Askim saka yaptim🐻🐻
@simlitavsan yani nebiliyim kalın da bacagim da bunada düşmesinler yani 😂 ayicikli🤩
Tamam canim zaten saka olabilirdi bu anca 😅❤️
😂😂
Patlatirsan daha da acır
O yüzden tutuyorum zaten ama iste zor ahahsh
Bı daha uğraşmamak için patlatiyorum
Elime iğne alıp batırıyorum
Patlatma kendiliğinden sönüyor
Patlatıyorum valla nolcak a. ınag. yayım
Yani evet de enfeksiyon kapar falan filan uğraştirir. Bide açık yara gün içinde rahatsız ediyor , gerçi küçük ama yinede dikkat etmek lazım. Halamın ayağı bu yüzden kesilmek zorunda kalınmıştı. Yaradan enfeksiyon kapmıştı.. Allah korusun, dikkat et derim🙂
Benim zaten egzamam var ondan kaynaklı her yerim açık yara kaplanıyo bazen. Krem sürüyorum sorun etmiyorum ben. Enfeksiyon riski her şeyde var takmıyorum bakımına dikkat ettikten sonra.
Doğru tabi
Direk patlatırım
Ay dimi ya ahahah
Evet dghdhdf
Patlat gitsin
İğneyle del 😁
Ben duramam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?