Bu soz sizin icin tam neyi ifade ediyor?
Ben haklı veya haksız olduğum zaman değil karşımda adam olmadığı zaman susarım
Ben haklı veya haksız olduğum zaman değil karşımda adam olmadığı zaman susarım
boşş konuşan kişi demek şöyleki ağırbaşlı bir insan her zaman gereksiz laflar etmez yerini bilir o yüzdne konuştugunda dinlenir ama her zaman gerekli gereksiz laflları agzına alanın sözü etkisizdir o yüzden de cevap vermek istemez bu adammı ki cevap vereyim dengesizin tekidir der
Hmmm. Size birsey sorucam belki sacma gelicek ama kendiisnle konusmuyorum. Baya zamandir facebookuna paylasimlar paylasiyor ve acik birakiyor. Baktigimi biliyor ve tesadufen bunu paylasitigni gordum, cogunlukla o birsey paylastiginda bende paylasirimki oda gorsun diye ama bir haftadan fazla karsilik hic birsey vermiyorum? Sozleri umarim bana degildir?
Kendisi hatali ve bunu kendisi biliyor.
Söylediklerinin etkili olmayacağını düşünüyor olabilir.
hmm
Karşındakinin adam olup olmaması görecelidir. Bana göre adamdır, sana göre değildir. Abartılı ve iddialı ve birazda kendini beğenmiş bir ifade olarak düşünüyorum.
Ama sozde ''Susarim'' geciyor?
tamam sagol
Haklı iken haksız duruma düştüğünde hakliliginı ispat etmeye çalışmak dünyanın en zor işidir. Bu demek oluyor ki söz havada kalıyor
Hakligini ispat etmeye calismak'' yazdin peki ne gibi?
0rnek; sen evdesin polis sana geliyor ve diyor ki bu adamı sen öldürdün. Oysa sen sadece öğün o yoldan geçtin. Bunu dusun kafanda canlandir
Haaa tamam anladim!
Yuppii
Sagol tsk ederim
Cevap
2Cevap
Cahillerle tartışma hem haksız çıkarsın, hemde zaman kaybıdır.
Cahil mi sadece baska bir konuya gitmiyormu?
Hmmm anladim. Size birsey sorucam belki sacma gelicek ama kendiisnle konusmuyorum. Baya zamandir facebookuna paylasimlar paylasiyor ve acik birakiyor. Baktigimi biliyor ve tesadufen bunu paylasitigni gordum, cogunlukla o birsey paylastiginda bende paylasirimki oda gorsun diye ama bir haftadan fazla karsilik hic birsey vermiyorum? Sozleri umarim bana degildir?
Kendisi hatali!!! O yuz yok onda olsa simdiyeee kadar atmis olurdduuu!
sessizlik büyüklük derlermiş
Sessizlik mi? aa.. ben ona karsi bir haftadan beri sessizim. bunu koydugunu gordum acaba bana mi laf cakiyor?
Gayet açık
Senin icin belki acik olabilir ama ben baskalarinin fikrinide bilmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar