Güzelleşip gelmek mi yoksa orta vucuda sahip olupta yazı burada almanya da cici kıyafetlerle flörtle geçirmek mi?

İğneli diyete başladım ve 4 günde 3 kilo verdim. şu an misal bir fincan kahve ☕️ içtim ve kusacak gibi oluyorum.. yemin ederim yalanım varsa, iki kaşık salata yedim saat 19 da ve onun üzerindeyim.. Bu iğne çok pahalı bir iğne ve genelinde bunu diyabetler alıyor ama zayıflamak için de alınıyor reçeteyle.. başlarda almam diye direttim ve daha önceden başlamış olsaydım, şu an 0 beden olmuştum ama geç değildir bence başlamak bu yola baş koymak.. Doktorun dediğine göre bana göre aileme akrabalarıma göre 6 ayda 40 kilo gidermiş. Kuzenim 2 ayda misal 15 kilo verdi, erkek kuzenim 25 kilo, diğerleri ise iğneyi vurdukları için hepsi 0 beden..

Ağustos a kadar tahminimce 4 ay içinde 25 kilo rahat gider hata belki daha fazla çünkü hiç bir şey yiyemiyorsun zar zor yani..

Ama karar veremiyorum:

zayıflayıp Almanya da sevdiğime yakın ciciler giyip de almanya 🇩🇪 da mı yazı geçireyim çok havalı felan olupta , yoksa türkiye 🇹🇷, ülkeme gidip 0 beden olup geri mi döneyim?

ps: sadece sevdiğim için bu yola baş koydum:))❤️🧸

Güzelleşip gelmek mi yoksa orta vucuda sahip olupta yazı burada almanya da cici kıyafetlerle flörtle geçirmek mi?