Güncellemeler
+1 yıl
He bu arada, Kriptodan battım. 018381 defa.29 yaş kaygısı var filan.
Güncellemeler
2 ay
30 yaşındayım, ve artık borçsuz harcayacak yer bulamayan bir adamım arkadaşlar. Sorun şu ki artık mutlu olamıyorum. Hani şu, parası olunca yüzü gülmeyen zengin adam gibi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İssizlik kadar zor bunaltici bisey yok tabi depresyonda olursun 90 binde bisey degil canin sag olsun kapatirsin borcu o yuzden boyle uygulamalarda bos bosuna vakit harcama kendine gel abicim
Haha. Aslında zevk alıyorum gibi. Çünkü bir zamanlar paranın içinde yüzerken dibe düşmenin hazzını anlatamam. Böyle buzlu suyun içinde saatlerce durmak gibi.
29 yasindasin depresyondasin issizsin bu tur uygulamalarda oyalaniyorsun hem kazandigin parayi kaybetmek nasil bi haz verebilir ki kazanirsin kaybedersin, asil degerli olan sey zaman parayla alamazsin kaybedersin ama kazanamazsin
Hayattan ne istedigini gozden gecir ise koyul
29 yaşındayım evet, son 5 yıl içinde sayısız defa sıfırı çektim ve çokça kez de 10 milyon TL sermaye üzerine çıktım. Hayatın her anının tecrübe olduğuna inanıyorum ve ne yaparsam yapayım bu bir şekilde yaşayacağımı da biliyorum. Korkak yaşamadım ve düştüğüm yerden kalkmasını hep bildim. Evet bugün cebimde son 5₺ para var. Ve bir tane motosikletim var benimle birlikte dertleniyor o da yakında benzini biter. Ve uygulamaya yarım saat önce girdim. Yani kullanmıyorum. Bizim isteklerimizin bir önemi yok. Sen istediğin kadar işte bu sistem bir şekilde seni kullanıp çöpe atıyor.
Onemli olan para degil zaten gelecekte keskelerin olmasin, isteklerinin tabiki bi onemi var kaleci var diye gol de mi atmayalim deneyip kaybetmek oldugun yerde beklemekten iyidir dertlerini alip motorunla hayata yetismeye calis bence
İnan bana hayal bile edemeyeceğin şeyleri yaptım. O zirveye çıktım insanlara baktım ama orada duramadım. Neden? Bence içimizde bir şey var bence bu fakirlik DNASI bizi bir şekilde aşağıya çekiyor. Cebimde 10bin TL ile gezerken boş bakardım dünyaya, ne yapacağımı sapıtırdım, şimdi cebimde 5 lira var, borçlar var filan ama bilmiyorum hayatım ilginç bir şekilde yolunda hissediyorum. Ve buna alışıyorum.
Zirve gorecelidir ben yaratici fikir sahibi insanlarin zirvesi oldugunu dusunmuyorum ama sen kendi sinirlarindaki zirvene ulastiysan tebrik etmekten baska diyecegim bisey yok
Sen zeki bir kızsın. Aydınlatıcı görüşün için gerçekten teşekkürler. Doğru söylüyorsun.
Çok şükür durumum iyi, sen de toparlarsın inşallah.
Psikolojik sıkıntılarım var fhgfhrjk
Bence çok güzelsin, düzeltirsin.
İnşallah
Benim ki benim hatalarım. Her sene batışım oluyor ve hiç bir şey anlamadan da paranın içinde yüzüyorum. Sonra kontrolsüz açılma vs. Vs. COK GÜZELSİN DÜZELECEKSİN. ŞİMDİ GÜLÜMSE ÇİÇEĞİM.