Daha öncesinde küçük bir kasabada yaşadık annem kardeşim ve ben İstanbul’a taşındık kasaba gibi yerde herkesle samimi olunur ama burayı da öyle görüyorlar nasıl alışacaklar
Güncellemeler
+1 yıl
Büyük bir şehirde insanlara küçük bir şehirdeki gibi hızlıca güvenmek samimi olmak doğru mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Küçük bir kasabada yaşayan bir kadın için büyük şehirde nasıl zorluklar olur?
Aga ne nasil tehlike mesela kiz kardesin genç e haliyle arkadasi olsun ister gidip biriyle tanışır o tanıştığı kisi sapik cikar kardeşini taciz vs vs edebilir yani bunu ona söyle deki güvenmeyin kimseye biraz mesafeli olsunlar
😅neden o kiz kardrsin olum nasil samimi değilsiniz ben kiz kardeşimi başımda gezdiriyorum onu biraz sev ilgi göster dışarıdaki k*peklere muhtaç etme git gezdir yedir içir sev aileni yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkesle samimi olunmaz buyuk sehirlerde
Zamanla alışırlar annengil
Pek anlayacak gibi değiller ilk defa büyük şehire geldiler ben uzun yıllar uzakta büyük şehirde yaşadığım için kimseye güvenim kalmadı şahsen
Onlarla konuş anlat kimseye guvenmemelerini söyle
Annem meyvede kardeşimle çok aram iyidegil dinler mi ki
Dinler iyiliğ icin diyorsun sonucta
Çok başına buyruk cidden ya annem kaç yaşında kadin ama dinler onda o huy yok
kac yasinda kiz ki erkek mi?
19 kız valla erkek gibi başına buyruk aklı bir karış havada iyi biri ama işte şehirde öyle birini üzerler
onunla vakit gecir disari felan cikin arada nasihat ver seni dinler
Arada gezeriz vs de ben pek müsait olmam ya işlerim yoğun ne yapım ki
Olsum zaman bul onlari gezdir canlari sıkılmasin kimseyede guvenmeyin dersin İstanbul her sey var dikkat etmeleri lazim
Aynen. Öyle doğru dedin sen gibi insan kalmadı ya cidden soruda özenle yazdın yardım ettin neden iyisin sen?
yardimci olmaya calisiyorum sana
Biliyorum da neden bu kadar iyisin bu devirde böyle iyi insan yok neden iyi kaldın yani
Neden iyi kalmim ki herkrs kötu diye kötumu olmak lazim
Yok tabiki herkes bizi ilgilendirmez ama iyi insan görünce hem seviniyorum hem şaşırıyorum çünkü kalmadı öyle insan
Dogru evet👍
Peki bu iyi kıza nasıl ulaşırım ne yapmam lazım
Hic bisey ben geri dönus yapmiyorum
Neden ki bu iyi kızı en azından sohbet bile olsa kaçırmak istemem
Bari isteği kabul etsen sorularına vs gelirim arada
Onlara dikkatli olmasını söyleyebilirsin
Nasıl yani
Yani knk sonucta büyük şehirdeki insanlar hepsi iyi degil ve bu onlar için tehlike oluşturur özellikle kiz kardesin icin
Nasıl tehlike yani guvenini mi kırarlar
Neden sadece kardeşim için tehlikeli
Aga ne nasil tehlike mesela kiz kardesin genç e haliyle arkadasi olsun ister gidip biriyle tanışır o tanıştığı kisi sapik cikar kardeşini taciz vs vs edebilir yani bunu ona söyle deki güvenmeyin kimseye biraz mesafeli olsunlar
Anladım haklısın ama dinlerler mi ki yani kendileri burayı da öyle zannediyorlar daha öncesinde zaten söyledim alakası yok oralarla diye
Cunku kardesin genc ve o daha tehlikeli ayrica annende oyle ama kardesin kadar degil
Him anladım yani genç olduğu için çok dikkat etmesi lazım diyorsun anneme neden tehlike kac yaşında kadin alışması sor mu olur buraya
Iste bunu kendileri anlamalı bir şekilde başına bisey geldikten sonra soylesen ne fayda sen abisin kiz biraz
Ya oda gidip komşu diye bir hırsız ile tanışabilir sonucts ysni evinize oyle herkesi almasin mesela
Pek takacagini düşünmüyorum ki o kadar samimi değiliz yinede kötülük istemem uyarsam da o kıskançlıktan zannediyor belkide
Suana kadar bir sıkıntı olmadı çok yeni oldukları için belkide bıkmıyorum ama sürekli evde değilim uzun saatler çalışıyorum
😅neden o kiz kardrsin olum nasil samimi değilsiniz ben kiz kardeşimi başımda gezdiriyorum onu biraz sev ilgi göster dışarıdaki k*peklere muhtaç etme git gezdir yedir içir sev aileni yani
Sevmiyor değilim ama başına buyruk biri birazcık yani o yüzden dm gelsene sen bir istek atayım erde… nickim
Pardon kimsesiz… nickim
tamam geliyom