Diğer Dişlerinizi beğeniyor musunuz? onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Akşam uyuyup gitmeden önce sizi de biraz güldiriyim. Uyumadan azcık tebessüm edin😁 Dişlerinizi beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. Evet dişlerimi beğeniyorum 1 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 365 cevap paylaştı. Evet genlerim sağ olsun bütün sülalem porselen gibi 0 15 Yorumla onlyteenage +1 yıl Hahah genler sağolsun, ilk kez işe yaradılar dimi😂 Yorumla ynkmert +1 yıl 😂 Boy Kalıp ve güç bakımından her zaman teşekkür ederim Anneme😅 tipte olsaydı üzerine yenmezdi 😄 Yorumla onlyteenage +1 yıl Niye annen tek?😂 Öyle deme ya kendine😑 Yorumla ynkmert +1 yıl Anne Tarafındaki herkes 2 metre cüsseli insanlar annem bile 1.75 Yorumla ynkmert +1 yıl Baba tarafı cüce biraz Yorumla onlyteenage +1 yıl Hahah baban duymasın üzülür sonra. Annenin de maşallahı varmış 😏 Yorumla ynkmert +1 yıl Üzülsün banane😏 Teşekkür ederim Yorumla onlyteenage +1 yıl Ooo anneciyiz. Bende daha çok babacıyım. En çok nazım anneme geçer yine de babacıyım.😙 Yorumla ynkmert +1 yıl Ben ikisinide sevmem😅 Kızlar babaya düşkün olurmuş zaten hep😂 ileride kızım olsun ömrümün tümünü ona adamaya hazırım😂 Yorumla onlyteenage +1 yıl Mert çok ayıp🫢 aynen erkeklerin hepsinin çocuk hayali aynıdır.😙 Yorumla ynkmert +1 yıl Demek istediğimin altında yatan hikayeyi bilsen hiç ayıp gelmez ama neyse😐Evet küçük bir kız çocuğu her erkeğin hayalîdir evet🥰 Yorumla onlyteenage +1 yıl Ne zaman anlatmak istersen dinlerim. Yorumla ynkmert +1 yıl Ahah kafanı şişirmek istemem kimsenin mükemmel bir hayatı yok zaten önemli olan yaşadığını yaşatmamak🤫 Yorumla onlyteenage +1 yıl Aynen öyle, umarım hayallerinde ki kişi olmayı başarırsın. Yorumla ynkmert +1 yıl Hiç ara vermeden çabaladığım tek şey bu zaten her seferinde adım adım hallediyorum o işi😏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elhamdülillah beğeniyorum ama görsel çok irite edici. 0 10 Yorumla onlyteenage +1 yıl Ama ben komik bulduğum için koydum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amaç o belli ki ama rahatsız etti beni. Yorumla onlyteenage +1 yıl Sen kedileri sevmiyor olabilir misin?🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu da bir faktör evet. Çok iyi değildir aramız. Yorumla onlyteenage +1 yıl Bak işte irite bulduğun şey demek oymuş🤝🙄😂😂 neyse şaka bir yana böyle düşüneceğinizi bilsem paylaşmazdım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Estagfurullah. Garip geldi bana ürktüm bakarken nedense. Ama amac komik olmasıymış tabi, sorun bende. Yorumla onlyteenage +1 yıl Neyse önemli değil. Üzerinden biraz zaman geçsin, birinden kaldırması için rica ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gercekten mi? Aa sasirdim neden kaldirmak istediniz ki simdi :) Yorumla onlyteenage +1 yıl Niyetim insanları biraz olsun güldürmekti. İğreti olmalarını sağlamak değil. Bu yüzden yani. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok mahcup oldum ama su an. Gercekten özür dilerim. Oldum olası nedense kedilerle aram kötüdür. Özür dilerim :/ Yorumla
Fhjnfdhjf Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu senin dislerin ve gozlerin mi 0 4 Yorumla onlyteenage +1 yıl Evet o kadar komik oldu ki ben bile bu kadar beklemiyordum.😂😂 Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Evet ama guzeller baya. 😃 Yorumla onlyteenage +1 yıl Güzel mi? Bence daha çok komik görünüyor. Yorumla Fhjnfdhjf +1 yıl Evet kedide olunca komik oluyor ama sen guzel kizsin belli 😀 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beğeniyore 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet dişlerimi beğeniyorum
Evet genlerim sağ olsun bütün sülalem porselen gibi
Hahah genler sağolsun, ilk kez işe yaradılar dimi😂
😂 Boy Kalıp ve güç bakımından her zaman teşekkür ederim Anneme😅 tipte olsaydı üzerine yenmezdi 😄
Niye annen tek?😂 Öyle deme ya kendine😑
Anne Tarafındaki herkes 2 metre cüsseli insanlar annem bile 1.75
Baba tarafı cüce biraz
Hahah baban duymasın üzülür sonra. Annenin de maşallahı varmış 😏
Üzülsün banane😏 Teşekkür ederim
Ooo anneciyiz. Bende daha çok babacıyım. En çok nazım anneme geçer yine de babacıyım.😙
Ben ikisinide sevmem😅 Kızlar babaya düşkün olurmuş zaten hep😂 ileride kızım olsun ömrümün tümünü ona adamaya hazırım😂
Mert çok ayıp🫢 aynen erkeklerin hepsinin çocuk hayali aynıdır.😙
Demek istediğimin altında yatan hikayeyi bilsen hiç ayıp gelmez ama neyse😐
Evet küçük bir kız çocuğu her erkeğin hayalîdir evet🥰
Ne zaman anlatmak istersen dinlerim.
Ahah kafanı şişirmek istemem kimsenin mükemmel bir hayatı yok zaten önemli olan yaşadığını yaşatmamak🤫
Aynen öyle, umarım hayallerinde ki kişi olmayı başarırsın.
Hiç ara vermeden çabaladığım tek şey bu zaten her seferinde adım adım hallediyorum o işi😏
Elhamdülillah beğeniyorum ama görsel çok irite edici.
Ama ben komik bulduğum için koydum.
Amaç o belli ki ama rahatsız etti beni.
Sen kedileri sevmiyor olabilir misin?🙄
Bu da bir faktör evet. Çok iyi değildir aramız.
Bak işte irite bulduğun şey demek oymuş🤝🙄😂😂 neyse şaka bir yana böyle düşüneceğinizi bilsem paylaşmazdım.
Estagfurullah. Garip geldi bana ürktüm bakarken nedense. Ama amac komik olmasıymış tabi, sorun bende.
Neyse önemli değil. Üzerinden biraz zaman geçsin, birinden kaldırması için rica ederim.
Gercekten mi? Aa sasirdim neden kaldirmak istediniz ki simdi :)
Niyetim insanları biraz olsun güldürmekti. İğreti olmalarını sağlamak değil. Bu yüzden yani.
Cok mahcup oldum ama su an. Gercekten özür dilerim. Oldum olası nedense kedilerle aram kötüdür. Özür dilerim :/
Bu senin dislerin ve gozlerin mi
Evet o kadar komik oldu ki ben bile bu kadar beklemiyordum.😂😂
Evet ama guzeller baya. 😃
Güzel mi? Bence daha çok komik görünüyor.
Evet kedide olunca komik oluyor ama sen guzel kizsin belli 😀
Evet beğeniyorum
Evet ☺️
Beğeniyore
Hayır.