Diğer Siz günde üç soru sormaya devam mı bizde sınırlama yok neden üç soru? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Reklâm yok sâdece neden üç soru abi haksızlık yani saçma sapan konuşmayın Siz günde üç soru sormaya devam mı bizde sınırlama yok neden üç soru? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. 3 soru yeter de artar. kısıtlama kalkarsa önüne gelen saçma soru sorar günde 20 soru soran da olur o zaman 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 5 olsun
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. Burasını seviyorum soru haklarım da yeterli gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Taam Yorumla
zeynir_peytin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu sefer de "soracak soru bulamıyorum, bana soru önerir misiniz?" gibi sorular sormaya başlıyorlar. Boşuna azı "karar", çoğu "zarar" dememişler. 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sen bu uygulamanın ayaklarını yıkıyorsun ama birde farklı bir açıdan bak. KS sorunu popülere alıp kolaylıkla reklamını yapıyorsun 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl No reklam Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Abi reklam vermene gerek yok, memnun değilsen gidebilirsin. Kimse vazgeçecek değil bu platformdan. Buranın kendisine has bir enerjisi ve kitlesi var. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon kardeşim Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence kısıtlamalı daha güzel , bir sürü soru soracağım diye saçmalayan olurdu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğruda bilmiyorum valla bari 5 olaydı Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Noluyor şimdi anlamadım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl KS nin sınırlı olması kötü bişey, diğer uygulama sınırsızken neden KS sınırlı Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Hangi uygulama Yorumla Soran +1 yıl Lukchat Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Haa KS daha popüler o yüzden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görsel hangi uygulama 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Lukchat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl KS da olanlar orada var mı? Yorumla Soran +1 yıl Varr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl oluyor bu iş fenomenler falan da kullanıyormu orayı Yorumla Soran +1 yıl Daha fenomen olacak kadar yayılmadı ki, fenomen rozeti var ama fenomen yok, KS nin ilk zamanları gibi düşün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl KS nin ilk zamanında da yoktum neyse gittikce batıyorum😂 Yorumla Soran +1 yıl Zarar yok Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl KS kuralli böyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kuralsız olan uygulama daha iyi sadece ka de böyle Yorumla
__YaLan__DüNYa__ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Anlamadım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu uygulama da her şey sınırsız KS de neden sınırlı Yorumla __YaLan__DüNYa__ +1 yıl Ne uygulaması bu Yorumla Soran +1 yıl Başka bişey işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
3 soru yeter de artar. kısıtlama kalkarsa önüne gelen saçma soru sorar günde 20 soru soran da olur o zaman
5 olsun
Burasını seviyorum soru haklarım da yeterli gadası
Taam
Bu sefer de "soracak soru bulamıyorum, bana soru önerir misiniz?" gibi sorular sormaya başlıyorlar.
Boşuna azı "karar", çoğu "zarar" dememişler.
Sen bu uygulamanın ayaklarını yıkıyorsun ama birde farklı bir açıdan bak. KS sorunu popülere alıp kolaylıkla reklamını yapıyorsun 😀
No reklam
Abi reklam vermene gerek yok, memnun değilsen gidebilirsin. Kimse vazgeçecek değil bu platformdan. Buranın kendisine has bir enerjisi ve kitlesi var.
Ne diyon kardeşim
Bence kısıtlamalı daha güzel , bir sürü soru soracağım diye saçmalayan olurdu
Doğruda bilmiyorum valla bari 5 olaydı
Noluyor şimdi anlamadım
KS nin sınırlı olması kötü bişey, diğer uygulama sınırsızken neden KS sınırlı
Hangi uygulama
Lukchat
Haa KS daha popüler o yüzden
Görsel hangi uygulama
Lukchat
KS da olanlar orada var mı?
Varr
Nasıl oluyor bu iş fenomenler falan da kullanıyormu orayı
Daha fenomen olacak kadar yayılmadı ki, fenomen rozeti var ama fenomen yok, KS nin ilk zamanları gibi düşün
KS nin ilk zamanında da yoktum neyse gittikce batıyorum😂
Zarar yok
Memnun değilsen yallah 👋🏻👋🏻
Tmmm
KS kuralli böyle
Kuralsız olan uygulama daha iyi sadece ka de böyle
Anlamadım
Bu uygulama da her şey sınırsız KS de neden sınırlı
Ne uygulaması bu
Başka bişey işte