Diğer Bu sorunun cevabı ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Size zahmet anlatır mısınız Güncellemeler+1 yıl Allah sizden razı olsun yaaa valla ✨✨✨✨ Bu sorunun cevabı ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 856 cevap paylaştı. 7 🤣 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Nerden buldun bunuu Yorumla kleopatra17 +1 yıl Teknolojiyi aktif kullanıyorum 🤣 Yorumla kleopatra17 +1 yıl Google amcaya sordum 😅 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl iştee Yorumla kleopatra17 +1 yıl Takip at özelden anlatayım güzelce Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Cihat4245 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 7 doğru cevap 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Anlatır mısın Yorumla Cihat4245 +1 yıl 2+3+2 böyle çıkıyor kökler Yorumla Cihat4245 +1 yıl 2⁵+3⁴+2⁶ Yorumla Soran +1 yıl 32=2⁵ değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Ah şimdi anladım işte Yorumla Cihat4245 +1 yıl Evet kökü yok ediyor Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cihat4245 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Matematikle aram iyi değil😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olsun ✨ Yorumla Lemean +1 yıl Takılıyorum. 7 diye çözenler doğru çözmüş ablacım. Onları dikkate al;) Yorumla Soran +1 yıl Evet çok şükür ben de çözebildimm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 7 sanırım 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi sonraki de 6 Yorumla Soran +1 yıl Dur ona daha geçmedim 😂 Yorumla Soran +1 yıl 625 hangi sayısının kaçıncı katı. Onu bulmanın kolay yolu var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25x25=5x5x5x5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ezberliyecan Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır sağolasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bişi değil cango Yorumla
MrGentelmen Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Üstte ki 7 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaptın anlatır mısın Yorumla MrGentelmen +1 yıl Altta ki 6 Yorumla MrGentelmen +1 yıl Kanka bak kökün derecesi 5 ya bakıcaksın ki x⁵=32 yapar diye bakacaksın Yorumla MrGentelmen +1 yıl X 2 çıkıyor Yorumla MrGentelmen +1 yıl Düşünmek yani tüm olay işlem bile yapmadık Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki öğrenmeye çalışıyorum valla... Yorumla MrGentelmen +1 yıl Anladın mı peki Yorumla Soran +1 yıl Köklü sayılara yeni geçtim ilk defa görüyorum o iki nerden çıktı... Yorumla MrGentelmen +1 yıl Ulan yanımda olsam iki dakika da anlatırım da yazarak zor oluyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım şimdi kitapta da diyor ki x biçiminde olunca x⁵=32 Yorumla MrGentelmen +1 yıl Bak format hep aynı olcak x⁵=32 yaz x i bul Yorumla Soran +1 yıl 32=2⁵ burdan x=2 oluyor Yorumla MrGentelmen +1 yıl Aynen Yorumla MrGentelmen +1 yıl Bak yanında ki içinde şöyle düşün x⁴=81 yap x 3 çıkıyor anladın mı Yorumla Soran +1 yıl Evettt çözdüm cevap 7 oluyor Yorumla MrGentelmen +1 yıl Harikasın iyi dersler Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim, başka sorum olursa size yazabilir miyim Yorumla MrGentelmen +1 yıl Yapabildiklerimi yapmaya çalışırım Yorumla Soran +1 yıl Ben atarım dilerseniz dönüş yaparsanız 💫 Yorumla MrGentelmen +1 yıl Anlaştık Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 505 cevap paylaştı. 7 herhalde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
7 🤣
Nerden buldun bunuu
Teknolojiyi aktif kullanıyorum 🤣
Google amcaya sordum 😅
Nasıl iştee
Takip at özelden anlatayım güzelce
Tamam
7 doğru cevap
Anlatır mısın
2+3+2 böyle çıkıyor kökler
2⁵+3⁴+2⁶
32=2⁵ değil mi?
Ah şimdi anladım işte
Evet kökü yok ediyor
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Matematikle aram iyi değil😂
Olsun ✨
Takılıyorum. 7 diye çözenler doğru çözmüş ablacım. Onları dikkate al;)
Evet çok şükür ben de çözebildimm
7 sanırım
Bi sonraki de 6
Dur ona daha geçmedim 😂
625 hangi sayısının kaçıncı katı. Onu bulmanın kolay yolu var mı
25x25=5x5x5x5
Ezberliyecan
Tamamdır sağolasın
Bişi değil cango
7 yedi
2 3 2=7
Üstte ki 7
Nasıl yaptın anlatır mısın
Altta ki 6
Kanka bak kökün derecesi 5 ya bakıcaksın ki x⁵=32 yapar diye bakacaksın
X 2 çıkıyor
Düşünmek yani tüm olay işlem bile yapmadık
Bilmiyorum ki öğrenmeye çalışıyorum valla...
Anladın mı peki
Köklü sayılara yeni geçtim ilk defa görüyorum o iki nerden çıktı...
Ulan yanımda olsam iki dakika da anlatırım da yazarak zor oluyor
Anladım şimdi kitapta da diyor ki x biçiminde olunca x⁵=32
Bak format hep aynı olcak x⁵=32 yaz x i bul
32=2⁵ burdan x=2 oluyor
Aynen
Bak yanında ki içinde şöyle düşün x⁴=81 yap x 3 çıkıyor anladın mı
Evettt çözdüm cevap 7 oluyor
Harikasın iyi dersler
Teşekkür ederim, başka sorum olursa size yazabilir miyim
Yapabildiklerimi yapmaya çalışırım
Ben atarım dilerseniz dönüş yaparsanız 💫
Anlaştık