Güncellemeler
+1 yıl
Kulak dolgusu sart Adam sizinbanlamaniz icin. yavasca konusmuyor.. bir anda konusunca. Ingilizce bildigini soyleyen siz bla bla. bla gibi hizla konusulan ingilizceyi anlamiyorsunuz.. anladiginiz bir kelimeyi aklinizda tutmaya tercume etmeye calisirken. Karsinizdaki konusmayi bitirmistir.. ne dedi bu? Sorusu ile ugrasiyorsunuz o anda..( aman. kimseye soylemeyin bu Adam ne dedi diyenlerin anlamis gibi davranin ve karsinizdakine ". Anlamak. Var seni konusmak. iyi ingilizce. benim " deyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslında çevirdiginde dogrusu onlar oluyor , tam olaral ceviri cogu mümkün olmuyor yabancı dilden Türkçeye , Bence bu yuzden ( cok iyi oldugumu iddia etmiyorum ) 😅
Dogru mesela burada. " Time fly". Var Turkceye cevirince zaman ucar. Ama ingilizceyi zaman cabuk Gecen bu tur. Onlara ozgu cumlelerde var dinleyerek ogrenmek gerek
Telefonum yalnis gondermis. " Time fly = Zaman cabuk Gecer... anlaminda. bu
Birdie aksan. Var.. siz. Ogrendiniz. ". I have got it"... Bunu. ". Agaritt". diye... tek. kelimeyle soyluyorlar hadi isin icinden cik?
:D maalesef yoğun bir şekilde o dile maruz kalmak lazım her gün her saat ancak o şekilde daha kolay çözülür. Dil ögrenmek zaman alan ve uzun süren bir süreçtir.
Aksandan bir ornek daha. Siz ogrendiniz. " I have. Got it". Onlara soyluyor tek kelime " Agaritt" hadi ne. dedi bu? ya donuyor bir anda
Yukarida. Ben sahibimi " l have got it" Biliyorsunuz. Ama sized var mi diye sordunuz. " Agaritt". Cevabi Aldiniz? ne dedi bu? durumudur bu
İngilizce bilmiyorum bu bilgilendirici yazı için teşekkürler
Kulak dolgusu lazim Adam bir anda konusuyor. Ne dedi bu? ya donuyor benim bu uyariyi yapmam ingilizce ogrenirken kesinlikle "ingilizce". Filmler izlenmeli. kulak dolgusu icin
Green gun. Cnn. Muhabiri. Ayasofyayi geziyor izleyicilere gostermek icin. yaninda Belki. orada calisan. biri tercumanlik. ediyordu...". Var. Olmak. Burada. Cok tarih. Sen anliyorsun mu. bunu.. var Tarih guzel. her yer. var burada". Tam bunlari soyluyordu Cnn. Muhabirine. Allah, tan o dersini kitaptan calismis. Kameraya tercuman degil kendi bildigini gordugunu anlatiyordu
Telefonum yalnis gondermis "Gecen gun". Yazdim yukarida yalnis gitmis. Ozur