Kaç kere ayrılalım dedim her defasında kendimi duzelticem dedi ağladı zirladi, en son bitti dedim dönüşü yok ayrı dunyalardayiz sen rahat birisin ben kendi halimde biriyim , bu seferde sen bana anlayış gostersen dedi.
İnsan sevdiği için geniş mezheplimi olması gerekir?
Kız arkadaşlarının kocalariyla çok samimi mesajlarıni gördüm , faceden instigramdan whatsaptan , ne zaman kahve icecez nerdesin napiyonlar falan , kahve icecekse misal insan neden kendi arkadasina yazmaz gelecekse kocasida gelir zaten arkadasinin
Vala bana altında kotu bir niyet aramadım hep arkadaşlarımla beraber görüştük hiç ayrı görüşmedik falan diyorda bana hiç inandırıcı gelmiyor, insan neden arkadaşı varken kocasıyla irtibat kurar yani özel bir durum harici falanki. arti numarası ne işi olur heryerde ne diye ekli olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ayrilmak en dogrusu o kişi sana uyumlu degilse gecinemesziniz
manipüle etmeye çalışıyor yanlış anlama huylu huyundan vazgeçmez
Kızın sana göre hatası, hataları neydi
Kız arkadaşlarının kocalariyla çok samimi mesajlarıni gördüm , faceden instigramdan whatsaptan , ne zaman kahve icecez nerdesin napiyonlar falan , kahve icecekse misal insan neden kendi arkadasina yazmaz gelecekse kocasida gelir zaten arkadasinin
Sevgilin sekse aç mı sence?
Aramızda hiç geçmedi sadece sevişiyorduk ve yeterince arzulu
Sadece sevişme kısmı sanki ona yetmemiş gibi kardeş.
Fazlasını istediğine eminim.
Vala bakireyim dedi bende ustelemedim illa yaptiracaksa gitsin belasını baskasindan bulsun ,
Bakiredir , ben kızlık zarından kuşku duymam ama tecrübeli erkeklere eşlerinden habersiz mesajlar atması epey ipucu veriyor
Vala bana altında kotu bir niyet aramadım hep arkadaşlarımla beraber görüştük hiç ayrı görüşmedik falan diyorda bana hiç inandırıcı gelmiyor, insan neden arkadaşı varken kocasıyla irtibat kurar yani özel bir durum harici falanki. arti numarası ne işi olur heryerde ne diye ekli olur
Cinsel açlık çeken sadece erkekler değil. Genç kızlar bunu daha çok hisseder.. Ayrılmak en mantıklısı
Kimbilir günahını almak istemem tabi, ama hayatımdaki insanın kendi arkadaşı varken ne isi olur arkadaşlarının kocalariyla
Hayır ben istemem öyle birini
Gösterme ya tabiki