• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diğer

Müslüman olmayan türk olur mu sizce?

ÇılgınHatunnn62
ÇılgınHatunnn62 Takip Et
Xper 6 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Yapay Zekaya Sor
Müslüman olmayan bir türk benliğini koruyabilir mi sizce?
Müslüman olmayan türk olur mu sizce?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ATİLLA1995
    ATİLLA1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Asıl müslüman olan Türk, araplaşır ve AKP den görüyoruz; ne durumda olduğunuzu. Zira Macarlar , Hristiyan Türk ama Atillanın torunuyuz diyor. Türkçü Türklerde, genelde Türklerin eski Gök Tanrı İnancını taşıyor ve Laik TÜRK devletini korumak için sadece biz ölürüz. Akp ve seçmenleri ise, bu ülkeyi bölüyor. Gençlerde, bu yüzden islamiyet hızla azalıyor. Eğer sığınmacıları gönderebilirsek, islamiyet yakın gelecekte yerini Tengriciliğe/Deizme bırakacak. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse;

Tamamen araplara göre bir inanç islam. Zaten başımıza ne geldiyse islam yüzünden geldi ve eski tek Tanrılı GÖK TANRI inancına dönmeliyiz. Şöyle ki müslüman olmasaydık;

- Yine de Anadoluyu fetih ederdik. Zira Çin baskısından, nereye gelecektik ki? Başka fetih edecek yer yoktu

-Alevi-sünni Türkler birbirine girmezdi ve şu an kardeş kavgası olmazdı

-Akp olmazdı ve akp olmayınca;Türkiye kutuplaşmazdı, suriyeliler , afganlar ve Afrikalılar gelmezdi. maalesef şu an hızla göçmenistan oluyoruz ve 10 seneye gitmez iseler; Türk vatanından söz edebilmemiz pek mümkün gözükmüyor

-Ekonomik açıdan, en azından Macaristan olurduk. Zira insanlar dinle uyutuldu ve cumhuriyetin tüm birikimleri satıldı. Artık kalkınabilmemiz için, kaynak kalmadı.

- Daha sonra Amerika şeriat üzerinden, ülkemizde iç savaş çıkarma planları yapamazdı. Şöyle ki;

Şimdi Amerika şeriat istiyor. Zira Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle ki halkın, % 40 ı kesin şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. %10 nu temsil eden Mhp ve DEM seçmeni ise, belirsizliğini koruyor. Zira Mhp ile DEMİN toplam oyu, bu kadar. Şimdi bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünme olması lazım. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Kaldı ki bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. Yani şeriat, Türklerin gelecek 100 yıla sağlam çıkmasına kesin engel olmakta.

Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti ki şeriatın gelmesi kesin olsun. Çünkü akplilerin evlatları laikçi olup akpliler kendi evlatlarına kurşun sıkmayabilir. Bu durumda bunların gelmeleri için; Amerika/israil sınırlarımızı mayınlardan temizledi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden oldu , daha sonra sürekli geldiler, akp de aldı ve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcadı. Bunları ülkede tutan ise, AKP. Suriyeliler ve Afganlar ise, şeriatçı olup; eşleri çarşaflı, şeriat istiyorlar, Esad şeriata izin vermediği için geldiler , hepsi silah kullanmayı iyi biliyorlar, Erdoğanı seviyorlar ve gitmemek için her şey yaparlar.

MAYIN temizleme detay: https://www.odatv.com/siyaset/nato-mayinladi-israil-yerlesecek-5462

Amerika suriyelilerin Türkiye'de kalmasını istiyor kaynak:

https://21yyte.org/tr/merkezler/islevsel-arastirma-merkezleri/milli-guvenlik-ve-dis-politika-arastirmalari-merkezi/amerikalilar-da-suriyelilerin-turkiye-de-kalmasini-istiyor

Bir de şunu da belirtmek gerekir ki NECMETTİN ERBEKAN, şeriatı 1997-1998 de getirecekti. Zira tüm belediyelerı cumhuriyet karşıtı konuşma yapıyor, şeriat isteriz gösterileri oluyor ve ERBEKAN '' adil düzen ( şeriat gelecek ) kanlı mı olacak kansız mı? '' diyerek ülkeyi adeta iç savaşa sürüklüyordu. Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren TSK da bu iç savaşa engel oldu. ERBEKAN, pişman oldu ve TSK 'dan şikayetçi olmadı. Bu yüzden Amerikanın terör örgütü fetö, 28 Şubat davasını açabilmek için; Erbakanın ölümünü bekledi. Zira Erbakan, darbe yoktu diyecekti ve dava düşecekti. Akp ile FETÖ savaşı başlayınca, dava AKP ye geçti. Akp de bu davayı devam ettirip Amerikanın planladığı iç savaşı engelleyen ve pkkayı bitiren paşaları hapishaneye tıktı. Hapishanede, canlı canlı idam ediliyorlar ve hesabını elbet soracağız!!

Şeriatın gelmesini engelleyen paşaların hukuksuz yere yargılanmasına neden olan 28 Şubat davasının savcısı fetöcü kaynak : https://www.aydinlik.com.tr/haber/28-subat-savcisi-fetoye-yaslandi-74262

28 Şubatın önde gelen ismi Kahraman Genel Kurmay Başkanı İSMAİL HAKKI KARADAYI, Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren Kuzey irak harekatı yapmış. 30.000 askerler yapılmış. Bugünün 70.000 askerine tekabül ediyor. Bugün ki suriyelileri ülkemize alıp Suriye'de kürdüstanın kurulmasına neden olan şeriatçı TSK ise, 60.000 kişilik YPG terör ordusu imha edemiyor. Çünkü Amerika izin vermiyor. Amerikanın neden, 28 Şubat paşalarından korktuğunun başkaca izahı olamayacağı gibi; şeriat istediğinin de en önemli kanıtlarından biridir.

28 ŞUBATLA İLGİLİ DETAYLI BENCEM

28 Şubat kumpas davası aslında nedir? Amerika, bu işin neresinde? Bu sitede ilk kez, ben detaylı ele aldım.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Sanmıyorum. İslamiyete, 4 halife döneminden sonra 1071 den bu yana Amadoluda hizmet etmiş özel bir ırkız. Türk ve Müslüman olmak gerçek bir ayrıcalık. Ama müslüman olmayan Türk kanı taşoyan kimliksiz Türkleri hidayete davet etmek lazım.

1
    4 Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

bizde aynı şeyden bahsediyoruz zaten? Türk topluluklarının farklı dinlere inanmasından dolayi türkler benliğini kaybetti
      mesela türkler özünde konar göçer hayatta yaşarlar gözler çekik ve kültürleri farklıdır bizim asıl soyumuz onlardır bizde benliğimizi kaybettik farklı ırklarla çiftleşme sonucunda ve dini inançlardan dolayı
      Itil bulgarları islamiyeti kabul ettikleri icin benligi bozulmamistir ama tuna bulgarlari hristiyan olduklari icin benligini kaybettiler avarlar hazarlarda aynı şekilde
      osmanliyi zaten saymiyorum padişah zaten türklerle birlikte olmuyo benlik iyice bozuluyo

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      +1 yıl

Osmanliyi saymiyorum. Padisah Turklerle olmuyoru bana referans olarak kanitlar misin? Cunku salliyorsun gibi geliyor.

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

referans olarak cariyelerin ve sultanların nereli olduklarına bak :D hiçbiri osmanlı toprağından değil atam dediğiniz kişilerin anaları türk değil haberiniz olsun

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      +1 yıl

@crimsoon Harem kurmus adamlar. Hicbiri evlenmemis. Sadece cocuk sahibi olmuslar. Sen neden bahsediyorsun. Dizileri gercek mi saniyorsun sen. :))))))))))))))))))

Yorumla
  • Toprağın-Oğlu
    Toprağın-Oğlu Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 35%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Koruyamaz. Nasıl korusun ki. Ama asimile olmayan toplum ırk/ toplum/ millet kalmadı diye düşünüyorum nerdeyse.

1
    0 Yorumla
  • tarihmeleği101
    tarihmeleği101 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Toplumumuzda Müslüman olmayan pek çok birey var. Bazı şahıslar ; "Sen Türk değilsin ! Batı özentisi birisin !" Gibi naralar atsa da ; çevrelerinin üzerinde kurmuş olduğu tahakküm edasıyla , gayrimüslimlere bu kadar kin besliyorlar.

Her şeyden önce ben bir insanım , hür iradem , aklım var. Bir dine körü körüne bağlanacak kadar da bağnaz değilim. Kendi görüşlerim , fikirlerim doğrultusunda içerisinde hümanist parçalar olan , kendime yakın bulduğum bir inancı taşırım.

Eğer bu inandığım din "İslam" değilse ; hiç kimse beni "Türk" kimliğini kaybetmiş biri olarak nitelendiremez.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

41

Cevap

• betahouse
    betahouse Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Ne mutlu bana ki Müslüman değilim ama yedi göbek Türk oğlu Türküm, saçma sapan cümlecikleriniz ile yalnızca alay konusu olabilirsiniz tabi ortalığı karıştırma gibi bir amacınız varsa o başka. Lanetli Araplar benim ırkım olan Türkleri Talkan ve Curcan katliamları ile soykırıma uğratıp zorla Müslüman yaparken de benim Irkım Türktü, şimdi de Türk, sadece bu ülkede Ahmed, Mehmed, Mustafa, Mahmud, Muhammed, Ali, Hasan, Hüseyin vs. vs. ülkenin yarısından fazlasının ismi Arapça yani isim olarak asimile olmuşuz zaten, adetlerimize de bazı Arap adetleri yerleşmiş ama hala Türküz büyük çoğunluğumuz. Atatürk'e dil uzatıp Kuvayi Milliyeye terör diyen, Atatürk ve silah arkadaşlarına hain diyerek asılma fetvası veren hain Şeyhülislam Mustafa Sabri gibiler Türklüğümden istifa ediyorum beni Arap bilin tövbe Türklüğüme demiş olabilir ama ben gurur ve onur duyuyorum Türklüğümle. Arap uydurması 400 senelik çöl şeysi benim ırkımı kimseye sorgulatamaz, sorgulayan önce haddini bilecek.

1
    5 Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Asimile olmuşsunuz sanırım.

Yorumla
    • betahouse
      betahouse
      +1 yıl

Yok siz lafı oturma organınızdan anlamışsınız sadece. Bu ülke Türklükten bu saçma sapan din yüzünden asimile oluyor demeye çalıştım anlama kabiliyetiniz sıfırın altındaymış veya düşük IQ yüzünden idrak edememişsiniz. Ben gururla Türk oğlu Türküm, onur ve gurur duyuyorum diyorum bu değişik bana asimile diyor, yeni öğrendiğiniz bir kelime falan sanırım cümle içinde kullanıyorsunuz.

Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Senden zeki olduğum kesin. Neyse kaybol sorumdan.

Yorumla
    • betahouse
      betahouse
      +1 yıl

Benim zekamın %1 lik vergisi sende olsa kendini alim zannedersin ucube, hadi kaybol şimdi seni küçük ezik.

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

anlatamazsın zorlama ne linçler yiyorum ben :D

Yorumla
  • crimsoon
    crimsoon Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

dinler zaten türklerin benliğini bozmuştur
    tuna bulgarları avarlar hazarlar vs dinlerden dolayı benliği bozulan türk topluluğu
    aynı şekilde göç sebepleride benliği bozar asyadan avrupaya orta doğuya geçişler çok milletli imparatorluk vs vs

3
    29 Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@crimsoon İslamiyet türklüğe zarar vermedi

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

ben islamiyet demek istememiştim orada aslında hristiyanlık yahudilik ve islam hristiyanlık veya yahudiliği benimseyen bulgar ve hazarlıların benliği bozuldu mesela

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

Evet Bulgar ve hazarlar konusunda haklısın mesela bulgarların şuanda tğrklükle alakası yok

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

evet itil bulgarları dışında öyleydi

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

Macar lar da aynı şekilde

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

çok örnek var :)

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

Ama biz dışarıdan bakınca bize öyle geliyor belki şimdi rusyanın bir yerinde hala tengriciliğe inanan türklere bizi göstersen aynını düşünürler

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

olabilir tabi

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      +1 yıl

Cehalete örnek oluyorsun.

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

öylemi

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

cahilliğimi düzeltin ozaman

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      +1 yıl

Türklerin imparatorluk kurma sebebidir İslamiyet. Yeniçeri ya da halk Türklük için değil Alkahın emirlerini yaymak için cihat etmiştir. İslamiyeti diğer dinlerle bir tutsmayız. Bizi Aeaplardan üstün tutan bu çzelliğimiz.

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

cok farkli konular

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      +1 yıl

Bakış açınız sizi gerçeklerden uzak tutuyor.

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

bakış açısı degil konuyla uzak sen türklüğü 1071den sonra sanıyosun yorumunda gördüm o yuzden bisi demicem :D

Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Allah hidayet versin size. Asimile olmuşsunuz

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

sen şu ppne bakıp bana hidayet mi diliyosun sen? :D tamam sen sacını göstermedigin için sevap işliyosun sanmaya devam et
      Allah sana hidayet versin

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      +1 yıl

@crimsoon konuyu manuple ediyorsun. Turkler Islamiyetten sonra Devlet kulturunu oturttu. tarihi arastirabilirsin. Atilla doneminde heryeri ele gecirecek kafadayken Devlet olammamasindan dolayi ayakta kalamadi. Bu sebeple sadece Islamiyet tum dinlerin bir arada hukum surmesine izin vermistir ki Devlet kulturu olussun.

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

atilla döneminde ayakta durulmamasının sebebi kavimler göçüydü ortasyadan avrupaya bi anda göç edersen devlet kuramaması çok normal ayrıyetten atillanın zehirlenerek ölmeside bunun etkisi ölmeseydi belki bi yerde ayakta durulabilir

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

bir ırk benliğini koruması için tek bir dine mensup olmalıdır beni islam karşıtı olarak görmeyin ben zaten müslümanım benim dediğim şey farklı dinlere yönelim türk benliğini bozmuştur kiminde savaş günahken kiminde günah değil kiminde domuz eti yemek haramken kiminde değil bu bile benliği bozar

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

konuyu saptırmıyorum ayrıca
      birinin bana hidayet dilemesi için onun düzgün biri olması lazım ama bakıyorumki profil fotoğrafından bile süslüman olduğu ortada :D
      tarih biliyoruz diye asilimile olduysak olalım onun gibi olacağıma :D

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

Hocam hepiniz saçmalıyorsunuz fakat şunu bilinki tanrı dağı kadar türk hira dağı kadar müslümanım

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      +1 yıl

@Vincenzocorleone Allah yardımcın olsun.

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      +1 yıl

Evet. Atilla konusunda hala hem fikir değilim. Atilla amaçsız bir barbardı. Diğer dini konularda İslamiyet dışına çıkanlar konusunda haklısın. O asimilasyon bir projeydi. Hatırla 1990 lar zor gecti. Ancak süslüman konusunda lütfen kimseye yakıştırma. Çünkü Allah kendisine inanmayan insanı yarattı.

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@BirGaripGörünmezAdam Attila barbar falan değil doğru konuş avrupalı ağzıyla konuşma

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@BirGaripGörünmezAdam türk burada türklüğü savunurum sana karşı attila atama hakaret efme

Yorumla
    • crimsoon
      crimsoon
      +1 yıl

sen zaten asimile olmuşsun kardeşim her şeye Allah Allah diyerek Türk benliğine barbar diyosan sen asimile olup araplaşmışsın veya avrupa agziyla konusuyosun

Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

Attila atama hakaret edeni üzerim kimse attilaya barbar diyemez. ne mutlu türküm diyene ne mutlu müslümanım diyene

Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Ayy gidin başka yerde tartışın. Bana bildirim geliyor hep.

Yorumla
  • Peri222
    Peri222 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 126 , eic 100%
    +1 yıl

Ne mutlu türküm diyene bundan ne anlam çıkarıyorsun kim kendini türk olarak hissediyorsa kendini türküm diye bilir diye zaten bunun dinden alakası yok olmaz da zaten din ve ırk çok farklı bir şey bunu ayrı tutmak lazım

1
    1 Yorumla
    • metin6161
      metin6161
      +1 yıl

Helal olsun peri

Yorumla
  • gaddarım
    gaddarım Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

Benlikten maksadın ne? bu kadar entelektüel olduğunu sanmıyorum algısal soru. Biz Türklükten memnunuz dinimizle de sorunumuz yok. yakışıyor bu ikili. zsten yüzyıllarca hakim ve hükümdar olmamız bu ikilinin uyumuyla ilgili.

0
    0 Yorumla
  • AlparslanKuytulkara
    AlparslanKuytulkara Takip Et
    Xper 3 Yaş: 60
    +1 yıl

Evet olur. Çünkü zaten türklükten vs kürtlükten vazgeçenlere Müslüman denir. Türklükte Kürtlükte aynıdır. Yecüc ile Mecüc Türkler ile Kürtlerdir. 🐰 Türklerin Binlerce yıl izlediği vs peşinden gittiği, peşinden koştuğu, 🐺 aslında gerçekte Kürtlerdir.

1
    0 Yorumla
  • AlparslanKuytulsarı
    AlparslanKuytulsarı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 42
    1 yıl

Türk olan, Müslüman olmaz.! Müslümanım demek türk ise türklük ten vazgeçene denir.! Aynı şekilde kürt ise o zaman kürtlükten vazgeçene denir.! Hem Türküm hemde Müslümanım diyen ne Müslümandır nede türktür.! Hem kürtüm hemde Müslümanım diyende ne kürttür nede müslüman.!

1
    1 Yorumla
    • 26Vakit26
      26Vakit26
      1 ay

Ateş dilse sana meryi bir saat beynini arar

Yorumla
  • romantikkurt34
    romantikkurt34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

macaristan da yaşayan hiristiyan türkler, doğu türkistan ve çinde yaşayan budist türkler, şaman olan tuva halkları olan türkler arabistan da yaşayan müslüman din kardeşimden daha fazla kardeşimdir hemde öz kardeşim.
    dinler (müslümanlık v. s) ALLAH ile kulun arasındadır. ırk ise uluslararası insanların arasında. bu ikisini ayrı tuymak gerekir

0
    0 Yorumla
  • CoguZaman
    CoguZaman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Olur. Hiçbir Türk müslüman olmak zorunda degildir. Din inanç meselesidir. Türklük başka bir mesele. Sen olayı yanlış anlamışsın.

0
    7 Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Yok

Yorumla
    • CoguZaman
      CoguZaman
      +1 yıl

Türklük muslumanliktan ibaret değildir. Bu yanlış bir algı. Dünyada yahudisinden hristiyanina kadar bircok türk toplumu var. Türkler kültürüyle kendine özgü bir millettir. Müslümanlık sadece inancından ibarettir. Olmasa da Türklüğünden bişey kaybetmez yani.

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      +1 yıl

Kesinlikle Türklere en uygun dindir İslamiyet. Öncesindede göktanrı dinine ianıyorduk. Alevileri Türk löarak görmüyorım. Onlar sapmış ermeni soyu olarak görünür. Tuncelililerden biliyoruz.

Yorumla
    • CoguZaman
      CoguZaman
      +1 yıl

Uygun değildir demiyorum ben de katılıyorum sana. Ama Türklük muslumanliktan ibaret değildir. Müslüman olmayan Türk olur mu? Olur.

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      +1 yıl

Olursa Türklükten sapmış olur bence.

Yorumla
    • CoguZaman
      CoguZaman
      +1 yıl

Hayır olmaz. Türklük bence en üst kimliktir. Çünkü inancımız ne olursa olsun millet olarak değişmeyecek en ortak noktamizdir. İnanç ise alt kimliktir. Çünkü değişkenlik gösterebilir. Kimsenin imanının ölene kadar süreceğinin bir garantisi yoktur.

Türklük ırk olduğu kadar biraz da kültür meselesidir. Kendimize öz kültürümüzü kuşaklar boyunca yeni nesillere aktararak bu günlere geldik. İnanç değisse de Türklük değişmez. Ben katılmıyorum sana.

Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Müslüman olmayan türkler asimile oluyor hep.

Yorumla
  • Ardayanlız
    Ardayanlız Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 88%
    +1 yıl

Evet mesela Gagavuz TÜRK leri

Rusya'da özerk Cumhuriyetleri olan yarı bağımsız TÜRK ler

0
    1 Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Onlar asimile oldu

Yorumla
  • AgentKid
    AgentKid Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 593 cevap paylaştı.

Müslüman olmayan Türk olur da, dünya üzerinde Hristiyanların emri altında olmayan bir tane bile müslüman yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Bakabos
    Bakabos Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Profil fotosuna bak ahyahsadılawjelı. wqkewq kafayı yicem

0
    2 Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Komik mi

Yorumla
    • Bakabos
      Bakabos
      +1 yıl

Oldukça

Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.

İslam'dan önce de var olduğumuza göre bal gibi olur. Dinler ve ırklar aynı şey değildir. Din seçim, ırk kaderdir.

0
    0 Yorumla
  • SwordOfDemocles
    SwordOfDemocles Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 97%
    +1 yıl

Tengrici, hıristiyan, şintoist, ateist türk de var. İnançla milliyet bşrbirine karışmaz. Arap kültürü altında asimile olanlar hariç.

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı.

Neden olmasın? Türkler Arap mı da müslüman olacak illa.

1
    0 Yorumla
  • Muro8384
    Muro8384 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl

Türkiyede yaşayıp ta Müslüman olmayan bisürü insan var

0
    0 Yorumla
  • bondbg
    bondbg Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 41%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.

Müslüman olmayan Türk boyları var.. örneğin Gagavuz Türkleri..

0
    0 Yorumla
  • BilenAbi
    BilenAbi Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Türklüğün dinle ne alakası var? Kaldı ki Türklerin köken dini paganizmdir.

0
    0 Yorumla
  • AK__BEY__52
    AK__BEY__52 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    +1 yıl

Bizim Türkiye'de herkes ateist ki hiçbir müslüman değil anca Dötleri sıkışınca Allah Allah diyorlar

0
    0 Yorumla
  • 26Vakit26
    26Vakit26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 ay

Misluman olmayan Türk olsun veya olmasin. Musluman olmayanin varligi yoktur. Kendilerine ait bir dusunceleri fikirleri duruslari karakterleri yoktur. Sadece et parcasidir. Tecrube edildi. Manevi anlamda onlarda hic birseye rastlayamazsin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bal gibi de olur niye olmasın ki, müslüman olmayan hristiyan yahudi tengrist bir sürü türk var dünyada

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

din ayrı ırk ayrı ben türküm ve müslüman değilim şimdi sen gelip müslüman olmayan türk değildir dersin ama benim skmde olmaz

0
    0 Yorumla
  • almancimuratt
    almancimuratt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

ne demek istiyorsun sen cahilmisin yaaa yani diyorsun türkiye müslamanlarindir dimi

0
    0 Yorumla
  • aresvsares
    aresvsares Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 95%
    +1 yıl

Macarlardan haberin yok galiba..

0
    2 Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Onlsr türk değil

Yorumla
    • aresvsares
      aresvsares
      +1 yıl

Öz be öz Türkler..

Yorumla
  • biradettubaa
    biradettubaa Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Olur tabi bunlar ayrı kavramlar

1
    0 Yorumla
  • KingNothing01
    KingNothing01 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 ay

Türklerin orijini müslüman değil

0
    0 Yorumla
  • Summerwind u
    Summerwind Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

müslümanlıkla türklüğün alakası yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Eskiden budist by maredinli tanidiklaeim vardi

0
    0 Yorumla
  • Everglow
    Everglow Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Olur ırk ayrı din ayrı

0
    0 Yorumla
  • SAblaK
    SAblaK Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

var ama gagavuz türkleri var hristiyanlar

0
    2 Yorumla
    • Vincenzocorleone
      Vincenzocorleone
      +1 yıl

@SAblaK adam haklı

Yorumla
    • SAblaK
      SAblaK
      +1 yıl

hazar türkleri var yahudiler

Yorumla
  • Airenne
    Airenne Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Etnik kokenin dinle alakasi yok

0
    0 Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Olabilir ama farklı yapısallığa gider

0
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 908 cevap paylaştı.

Irkların dinler ile ne ilgisi var ki?

0
    0 Yorumla
  • HİCBİRSEYYYYYYY
    HİCBİRSEYYYYYYY Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Evet, din ayrı vatan ayrı.

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl

Yok ama olduktan 20 sene sonrası var

0
    0 Yorumla
  • İST34MLT44
    İST34MLT44 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 759 cevap paylaştı.

Her Türk Müslüman olmaya biliyor

0
    0 Yorumla
  • _Tazz06_
    _Tazz06_ Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Bu devirde müslümanlığın sadece adı var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Türküm. Müslüman değil , Hristiyanım

0
    30 Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Asilimile olmuşsun o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok. Önce kuranı sonra incili okudum. İslamı koşarak terk edip hristiyan oldum.

Yorumla
    • ÇılgınHatunnn62
      ÇılgınHatunnn62
      +1 yıl

Olsun.

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

İncilde seni ne çekti eki yazsna

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Git oku. Barış , sevgi , huzur ve mutluluk var. Din uğruna insan öldürmek, recm etmek, cariye , akraba evliliği vs kötü şeyler yok. Cenneti şarap ve huri diye mantıksız şeylerle tarif etmemiş.

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Barış, sevgi var :) Din uğruna insan öldürmek yokmuş :) ulan ahmak haçlı seferleri ne diye vardı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dingil incilde onlar yazmıyor. Yazdığımı arka kapından mı anlıyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hristiyanları yok etmek için fransaya gelenleri, haçlılar evine geri gönderdi. İnsan öldürmek incilde yazmaz. Senin okumadığın ama inandığın kitabında yazar

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Yeryüzüne barış getirmeye geldiğimi sanmayın! Ben barış değil kılıç getirmeye geldim. Çünkü ben oğulla babasının, kızla annesinin, gelinle kaynanasının arasına ayrılık koymaya geldim. İnsanın düşmanları, kendi ev halkı olacaktır." (Matta 10; 34-36)

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Hristiyanları yok etmek için fransaya gelenleri, haçlılar evine geri gönderdi. İnsan öldürmek incilde yazmaz. Senin okumadığın ama inandığın kitabında yazar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Olm sen ne anlatıyorsun bana? Kopyala yapıştır la 1 ayeti getirmişsin önüme koymuşsun? Komiksin. Dedim ya git incil oku. Öncesini sonrasını oku. Ondan sonra gel karşıma konuşalım

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Ben dünyaya ateş atmaya geldim. Eğer şimdiden tutuşmuş ise daha ne isterim. Fakat benim vaftizleneceğim bir vaftizim var. Bu yerine gelinceye kadar nasıl da sıkılmaktayım! Dünyaya barış ve selamet getirmeye geldim mi sanıyorsunuz? Hayır, size ancak şunu söylerim; ben sizlere ayrılık getirmeye geldim." (Matta,12; 49-51)

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Hakikaten çok sevgi ptirciklari

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnsan öldüren zaten Hristiyan değildir. Ben sana haçlı seferinin nedenini söyledim

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

İnsanı öldüren haçlı seferlerini başlatanlar papalar yalniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haçlı seferlerinin sebebi , müslüman arapların cihat ve gaza uğruna dini yaymak için Hristiyanlara savaş açıp mallarını yağmalayıp tecavüz edip öldürdükleri için, haçlılar tarafından yapılan karşı saldırılardır. Araplar puvatya savaşı ile önce Fransada durduruldu. Sonra karşı saldırılar haçlı seferleri başladı. Bu arada her ne sebeple olursa olsun, incil kesinlikle öldürmemeyi ister. İnsan öldürenin yeri ebedi cehennemliktir. Bu papa olur veya başkası hiç fark etmez

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Yav he he. Araplar tecavüz etti, Türkler tecavüz etti. Haçlılar kendilerini savundular. Müslüman ülkesinde salyangoz satma. Git misyonerligini başka yerde yap dingil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tarih okumamışsın, din okumamışsın, bi 💩 bildiğin yok. Gerçekleri duydukça zoruna gidiyor kuduruyorsun. Gelmişsin burada benimle s. dik yarıştırıyorsun. Sonuç: Kendi üstüne işiyorsun. Misyoner değilim. Sizinde ne m. l olduğunuzu görüyoruz. Müslüman ülkelerin hali ortada. Adalet , insan haklarına aykırı her şey, bebeğe hayvana tecavüz, hırsızlık torpil, haram yemede, şeytan ile zirveye oynuyorsunuz. Cennet de hurini pardon nurini alırsın sen bekle

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Ulan kardeşim. Din ve tarih okumamişsin diyorsun benle birlikte mi üniversite okudun. Gercekleri duymak diyorsun ben sana incilden ayet gösteriyorum, haçlı seferleri diyorum surekli bahane gösteren sensin. Tecavuzler diyorsan rahiplere , rahibelere bak. Çocuk ölümleri diyorsan filistindeki bebeleri canlı canlı oldurenlere destek olanlara bak Allah'ın canımsın. 1600 lu yillara kadar bir bokunuz yoktu, bizim sayemizde adam oldunuz. Şimdi müslüman ulkerin kötü durumlarinin sebebide sizin o ülkere aradığınız yoneticulerdir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yanlışları yanlışlar ile kapatamazsın. Sana en başından da dedim, insan öldüren, tecavüz eden zaten incile yasaya aykırı hareket eder ve Hristiyan olamaz. Attıpın ayetlerin öncesini ve sonrasını oku, ne anlatmak istediğini görürsün. Yeri ebedi cehennemdir diye yukarda yazdım. 1.600 lü yıllara kadar her şey Hristiyanlardaydı. Sadece kendi aralarında siyasi mücadeleleri vardı. Sizin imamlar az camiye kadın atıp , cuma namazında Maraş ve Sivas katliamlarında , alevileri yakıp tecavüz edip mallarına el koyup yağmalayan sizin din adamlarıydı. Bunların gerçekleşmesi için cuma namazlarında gazanız mübarek olsun diyip kurana dayandıran sizin imamlardı. Siz matbaaya ve arabaya kafir icadı diyordunuz. Matbaa Türkiyeye 400 yıl sonra geldi. İlk arabaya şeytan kafir icadı diyip denize attınız. Gelelim günümüze. Öncelikle filistin benim umrumda değil. Çünkü 7 ekimde cihat edip aksa tufanı adı altında 5.000 roket ile saldırıp kadın israil askerlerine önce tecavüz edip sonra kafasını kesip, esirleri gazze sokaklarında linç edip müzik festivalini basıp 1500 sivili yakıp öldüren üstüne esir alıp gazzeye getirip, çocuklarının ve sivillerin arasına saklanıp onları kendine kalkan yapan bizzat terörist el kassam, siyasi uzantısı hamas ve gazze halkıydı. Savaş istediler , istediklerini fazlasıyla alıyorlar. Gelelim tüm bu her iki tarafın yaptığı vahşete rağmen , Hristiyan dünyası ve Papa katliamı durdurmak için çağrılar kınamalar ve ateşkesler için çaba gösteriyorlar. Yardım konvoyu için çaba gösteriyorlar. İslam dünyanız ne yapıyor? Bana onu söyle? İzlemekten başka laf yapmaktan başka ne yapıyorlar? Konuşulacak çok şey var. Ama zamanım yok. Sana esenlikler diliyorum

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Ula ahmak kuran da tecavüzü, hırsızlığı , ahlaksızlığı meşru gören bir ayetmi var ki kendince algı yapıyorsun. İslamiyet'e , yahudilige ve Hristiyanlığı yani semavi dinlere göre hepsi günah. 1600 lu yillarda gerçekten hristiyanmi vardı diyorsun ondan sonra İslam ülkeleri geri kaldı diyorsun. Şimdi ki İslam ulkeleri ne kadar İslami o zaman. 1200 ve 1600 yılları arasında dünyanın en gelişmiş insanlarida İslam toplumu idi. Ona ne diyeceksin o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cariyelik yazmıyor mu kuranda. Ayrıca saygını koru düzgün konuş

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Düzgün konuşmayı senden mi öğreneceğim. Çek git Müslüman mahallesinde salyangoz satma. Domuzcu herif seni.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sg Afganistana. Laik ülke burası. Sizin gibi orta çağ barbarlarının yeri değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kudur böyle 🤣🤣.

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Devlet laik insanların çoğu Müslüman. Sen de s... git nereye gidiyorsan git. Ama müslüman mahallesinde domuz yeme i. oğlu i.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anayasası laik devlet olan Türkiye cumhuriyetinde , şeriat isteyen senin gibi orta çağ barbarları mağara adamlarının yeri , ait olduğu yer Afganistandır

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Anayasa laik, devlet laik itiraz eden var mı d... l. Sen müslüman bir ülkede gelipte misyonerlik yapamazsın. Şimdi s... git hristiyan bir ülkeye.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Veteriner olmadığım için senin gibi itleri tedavi etmiyorum. Veteriner konusunda sana yardımcı olabilirim. Gidip tedavi olabilirsin

Yorumla
    • Fatihhax
      Fatihhax
      +1 yıl

Gel bakalım kim veteriner kim hayvan belli olur

Yorumla
  • Fatihhax
    Fatihhax Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Olabilir ama zamanla Turkluklerini kaybediyorlar

1
    0 Yorumla
  • yolcu3434
    yolcu3434 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Irk ve inanç ayrı seyler

0
    0 Yorumla
  • Ozangibiii
    Ozangibiii Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Olur tabiki Macarlar hristiyan

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Tabiki olur, hiç ilgisi yok.

0
    0 Yorumla
  • Senin_için_grldim
    Senin_için_grldim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl

Olmaz

0
    0 Yorumla
  • frankejstan013
    frankejstan013 Takip Et
    Master Yaş: 104 , eic 45%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.

olur tabiki de

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

olur tabiki

0
    0 Yorumla
  • Linalizzz
    Linalizzz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir

0
    0 Yorumla
  • kendineMühendis096
    kendineMühendis096 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sayısız var

0
    0 Yorumla
  • Lila_rüzgar12
    Lila_rüzgar12 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Olabilir herhalde

0
    0 Yorumla
  • leonidas_3
    leonidas_3 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Olur tabi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sünneti sor sünneti

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Yok yok ne ararsan var ateist var deist var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olabilir

0
    0 Yorumla
  • Yalatbanakendini
    Yalatbanakendini Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Olur

0
    0 Yorumla
  • Vincenzocorleone
    Vincenzocorleone Takip Et
    Xper 6 Yaş: 66
    +1 yıl

Olur

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Müslüman olmayan türk olur mu sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gelin tartışalım İçinizde Müslüman olmayan TÜRK olmaz diyen var mı? 22 cevap verildi
Müslüman olmayan Türkler hakkında ne düşünüyorsunuzz? 20 cevap verildi
Müslüman olmayan Türkler hakkında ne düşünüyorsunuz? 11 cevap verildi
Sizce Türkiyedeki müslümanların kaçı sözde müslüman? 11 cevap verildi
Ahiret inancı olmayanlar Türk olabilir mi sizce? 7 cevap verildi
Turkiyede yaşayan Müslüman olmayan Turklere bakış açınız nedir? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨