Yoksa arkadaş benle dalgalı mı geçiyor?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
arkadaş seninle bildiğin dalga değil tsunami değil başka bir dev dalga geçiyor yumurtanın içindeki sarkı kısmında içinde çok çok çooook ufak bir yapı var sperm döllüceği zaman onu döllüyor ve o büyük tavuk yumusratsının içine 1 tane sperm giriyor oda üretim amaçlı olan tavukların yumurtalarında oluyor o beyaz kısım zigot yani döllenmiş yumurtanın beslenmesini sağlayan içinde protein ve baya fazla mineral vitamin bulunduran yapıdır. ortadaki sarı kısım ise içerdeki zigotu koruyan kısımdır ordaki yumurtanın dnası ise senin yediğin yumurta yanında çok çok çok ufak ekmek kırıntısı gibi duruyor onu yemen hatta yararlı zaten yiyosun otomatik olarak
Arkadaş üzerine alınmada, mantıklı olun, hiç mi biyoloji dersi görmediniz?
1. Yumurta bir hücre yani sarısı hücre çekirdeği, beyazı sitoplazma
2. Tavuk çiftliklerinde her tavuğun başına horoz mu veriyorlar? Bide bu tavuklar günde 2 kere yumurtluyor, öyleyse helal olsun o horozlara diyorum 😃
Kas yapmaya calisanlar sadece beyazini yiyor, arkadaslar uzuldum size aahahaha
Protein deposu o :D
laaaaaaaaaaaan fıurhetgıoutrhg saçmalık :DD inanma buna
Neden :D ben horozdan az çıkarıyom o zaman :D
ya saçmalama avidin, folat, selenyum falan vardır işte bir de ıvır zıvır protein yağ falan ne spermi iyi misiniz ya :DDD
Abidin demek istedin galiba şapşik :D
hayır dürrük avidin :DDD
Beni tavlamayı mı düşünüyorsun :D
hayır :D
Bana mı gülümsüyorsun :D
Cevap
15Cevap
Yahu siz fen okumadınız mı ? Yumurtanın sarısı civcivdir ve o gelişirken yumurtanın beyazından faydalanır. Beyazı besindir sarısı civciv. İki tane sarı olursa tek yumurtadan 2 civciv çıkar. ;-) iyidir yumurta yiyin gayri
yumurtanın sarısı döllenme olduktan sonra civcivin yumurta içinde hayatta kalması için yediği besin akıysa zaten civciv nasıl oluyor demeyin kainatin mucizesi
Sanmam döllenmiş içinden civciv çıkacak yumurtaları tavuk yumurtladığı gün anlayıp ayırabiliyorlar ışığa tutulunca parlıyormuş
Seninle ya dalga geçiyor ya da daha kötüsü o öyle sanıyor yazık üzüldüm bak durumunuza
Öyle diyorlar da bana saçma geliyor.
Neyse ki yumurtanın beyazını yemiyorum.
bu düşünceden dolayı mı?
@kaptanpırays oldum olası yemem.
1 horozun butun kümesi nasıl idare ettiğini öğrenmiş olduk :)
tavuk yumurtadan çıkıyorsa ilk yumurta nerden çıktı. asıl soru bu
Ya ne sacmalik bu öyle Horozu penisi mi var ki siprmi olsun döşenmiş yumurta dedikleri olayda hava yoluylan oluyor
Bir kere görmüştüm tavuğun çocuğu içinden çıktı diye atmıştım
Benimde kafam karıştı şimdi. Netten bakmalısın
Gözündeki beyazlık babanın spermi mi?
Yuh Horozdan O Kadar Spermmi Çıkar :D
Yumurta da yiyemicez bundan gayri
Igrenccccc :/
sen de inandın mı yani?
Yapma bunuu :(((
Tasak gecmis :(
Taşak geçmek dalga geçmek
Tavuğun olmasın lo?
evet