😂😂 inan ilişkiye girdiklerim korkudan kaçıyor ama sen bilirsin sen haklı ol köpek nasıl olsa hav*layan köpek isirmaz anca sağa sola salya atar kpss çalışıyorum evet senin kadar vasıfsız olmadım şu hayatta
benim ne yaptığımı biliyor musun ki sen git köle sistemine gir sizin gibi köle sistmeninde çalışmıyorum çok şükür e ticaret dükkanım var tıkır tıkır işliyor😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tipe göre yargılama insanları
Mütevazılığını koru ve teşekkürünü et. Yapabileceğin en iyi şey bu
teşekkür ettim zaten ne dediyse
Senin guzelligin diye bilirsin guzel bakan guzel gorur falan
Sen çok mu güzelsin awk
evet güzelim gördün mü konuşuyorsun
Belki bana göre aşırı çirkinsin
egolu olmayı bırakın artık kimseyi kendinden üstün görüp hor göremezsin öyle bir dünya yok!
@FurkaN667 çok güzelmiş karşısındaki çirkinmis duydun mu birader 😂 ben sırf bu tavırda birini görsem çirkin olanla konuşur bunu kudurturdum
ya git kız dümdüz önü de arkası da benim popoma laf etti fiziğime iltifat etti ben ne diyim aq benim diyeceğim bir şey yok teşekkür etmekten başka
çokta bir yerimdeydi senin çirkin olanla konuşman erkekler umrumda değil vallahi
hiç soranmı be birader zaten türkiye bunlar yüzünden gelişmiyor awk
Yav bir 250 gramlari var ha davası boştur böylesinin hepsine demiyorum ama
szin neyiniz var kız bana göre benden güzel değil fizik olarak gerçekten böyle olmasa niye başlık açayım aq
gardaşş bu ego iyi bir şey değil insanları hor görüyorlar çirkin olup olmamak herkesin elinde değil
canım bir kimseyi hor görmem gerçekleri söylemek zor mu geliyor ne bu savunma benden güzeli de var benden çirkini de
açtığın başlığa tüküreyim
slak gibi özgüvensiz olacğaıma dibine kadar egolu olurum daha iyi ego buysa
Benim taylandda gördüğüm asyalilarin hepsi türk kızlarından güzeldi Rusları demiyorum bile
amerikadakiler de sizden iyi napacaz
afrikalılar bile senden iyidir awk
Türk kızı ve gereksiz egosu
Vay be gözlerim yaşardı
@spaceedark sebepM
? Neden böyle dedin
Yavsmaniz lazimdi normalde ters tepmis malûm site erkekleri
Her gördüğüm kıza yavşasam isim vardi
konuştu 13 cm
güzelim ve fsrkndayım görüşünüz umrumda bile değil😂
13 cm? Sana bı saplasam anandan çıkar çok şükür zenci kadar var alttaki k*altak seni
zaten böyle dicektin 13 cmim var demicektin hepiniz bamyasınız
git kpss çalış😂
😂😂 inan ilişkiye girdiklerim korkudan kaçıyor ama sen bilirsin sen haklı ol köpek nasıl olsa hav*layan köpek isirmaz anca sağa sola salya atar kpss çalışıyorum evet senin kadar vasıfsız olmadım şu hayatta
O*çocuğu seni😂
benim ne yaptığımı biliyor musun ki sen git köle sistemine gir sizin gibi köle sistmeninde çalışmıyorum çok şükür e ticaret dükkanım var tıkır tıkır işliyor😂
İstersen trilyon sahibi ol o*çocuğu olduğun kesin annen büyük bir o*ruspu dogurmus
senin mutsuz olduğun o kadar belli ki okunuyor yani resmen 😂 git insanlarla sataşmayı bırak acilen koşş sınava koşş
terbiyeni takın önce iğrenç bir uslubun var🤢
Mutlu veya mutsuz oluşum seni zerre alakadar etmez o*ruspunun fırlattığı sen önce gerçek bir kadın olmayı öğren
kanka senin tek yeteneğin en iğrenç küfürleri bilmek herhalde
yarası olan gocunur çok mu zoruna gitti
Yooo zoruma giden bişey yok senin gibi f*ahiselerin bu hayattan yok olup gitmesini istiyorum
aynen kanka bende istiyorum bir an önce git lütfen🤡🤡
Sen ne * biseysin Z*enciler ziksin seni
aynen hep neşem yerimde olsun 13 cmler uzak dursun😂🤦🏻♀️
Sen istesende etrafında kimseyi bulamazsınki zaten 😂😂