Motor kazasında ölen kızın aynı hafta organ bağışı yaptığını öğrendiğimde tam olarak anladım bunu , yıllar önce bir abi söylemişti bunu bağışcılar imza attıkları gün ölüm tarihlerini erkene çekiyor diye
Organ bağışı hakkındaki düşünceniz nelerdir?
Motor kazasında ölen kızın aynı hafta organ bağışı yaptığını öğrendiğimde tam olarak anladım bunu , yıllar önce bir abi söylemişti bunu bağışcılar imza attıkları gün ölüm tarihlerini erkene çekiyor diye
Organ bağışı hakkındaki düşünceniz nelerdir?
Organ bağışını öldüğümde hâlâ sağlıklı ve çalışmakta olan organlarım olduğunda yapacağım. Benim talebim kesinlikle ben öldükten sonra imza atılmasıdır. Yazdığın hikâye kesinlikle ders verici. Sanırım güvenemediğimden hep böyle bir stratejiye girişmiş olmalıyım.
İyilik yapmak için başka yollar aramak lazım bu biraz başımızı agritabilir tabi organ nakli talep ettikten sonra ağrıyacak baş kalırsa
Gerçekten mi? İyi niyetli insanlara gerçekten bunu mu yapıyorlar? Bende bağışlamak istiyordum ama şu an korkuttunuz beni. Ayrıca bağışlasan bile mesela evlisin eşin istemezse bağışlanmıyor. ya da bakarsın anne baban kabul etmezse yine bağışlanmıyor. Böyle bir durumla karşılaştılarsa bağışlamasalardı katillere. Ama yine de bana paranoya gibi geldi. Başka örnek var mı buna?
Durumu iyi , para sahibi olanlara organ nakil konuşun da maalesef öncelik tanırlar bu hep böyledir ,, para maalesef neredey de herşeyi herkese yaptırabilir yinede siz bilirsiniz
Yok teşekkür ederim, tekrar düşüncem bunu
Rica ederim manasız didik hanım
Cevap
4Cevap
Ben düşünmem bağışlamam da
ben aileme tembihledim organımı bagıslamayın diye..
Tenbihleme sebebin neydi tam olarak
bununla ilgili videolar var.. organ bagıslıyor insanlar komada diye sonra hastaneler galeyana getirip aileyi zorla organ bagıslatıyor üstelik komadan bir gün uyanabileceklerken ve acı cekmediklerini söylüyorlar oysa organ bagısı için canlı iken komaa seni kesip biçiyolar ve cok bazı kişiler o ameliyatlarda uyanmıs can acısına sacları bir anda beyazlayan bir kız vardı bide.. yani bildiğin yalan bir sey insanları reklamla medyayla kandırıp organını calıyolar...
Bu tür şeyler hastahaneler de çok normal organ bağışı dışında farklı bir örnek vereyim eşim doğumhanede iken beni sezaryana zorladılar yok bebek anne karnında kakasını yutmuş yok kalbi normal atmıyormuş isterseniz hemen sezeryanla alalım diye amaç daha çok para kazanmak ve işlerini kolaylaştirmak dedim yok hocam ben size güveniyorum namınızı duydum falan filan gazladım bir sorun da yok tü olmadı çok şükür dedikleriniz gayet mantıklı canlı canlı organ nakli yapılacak sahibini keserler zerre acimazlar
Evet ya o kıza bende çok üzüldüm cidden annesi ve ablasıyla yaşıyormuş babası çok önceden falan vefat etmiş
Kafayı yemişsin.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?