Diğer Sevdigin kisinin bas harfini tahmin edicegim? Nazendebirgül Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Salliyorum arkadaslar fjjfdj Sevdigin kisinin bas harfini tahmin edicegim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Sevdiğim kimse yok. 0 0 Yorumla
Justiceee7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevdigim kimse yok sen sevecegim kisininkini tahmin et 0 1 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl C Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim kişi yok da gelecektekini söyleyebilirsin. 0 0 Yorumla
RüzgarEfeBzkurt Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl et bakalım ama sevdıgım yok kı 0 1 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl T Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Buyur et 0 2 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl D Yorumla CaptainVenture +1 yıl Yok değil ama hayırlısı 😂 Yorumla
JAGUAR_97 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Olursa söz bir daha soracam 0 1 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl A Yorumla
AvBaranBey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Edemezsin 0 5 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl S Yorumla AvBaranBey +1 yıl Niye zorluyosun 😂 olmayan bişeyin tahmini mi olur.. sapim saaapp Yorumla Nazendebirgül +1 yıl A Yorumla AvBaranBey +1 yıl A de bakayım Yorumla Nazendebirgül +1 yıl C Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. Dene bakalım 0 3 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl F Yorumla ft06yl +1 yıl Yok bilemedin Yorumla Nazendebirgül +1 yıl U Yorumla
Ceryancı_Oğlak Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl söyle bakalım nasipte ne çıkacak 0 2 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl T Yorumla Ceryancı_Oğlak +1 yıl hayırlısı be gülüm Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 507 cevap paylaştı. Et bakalin 0 4 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl B Yorumla Jn_kaan +1 yıl Üzgünüm degil Yorumla Nazendebirgül +1 yıl E Yorumla Jn_kaan +1 yıl Buda değil kine Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Peki 0 1 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl A Yorumla
arisboslukta Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl et bakalimm 0 2 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl B Yorumla arisboslukta +1 yıl yanlis maalesef Yorumla
Çılgın_boy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 18 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl İ Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl 2. Harfini bildin tebrikler Yorumla Nazendebirgül +1 yıl Birinci harfi b mi Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl 1. Harfi s Yorumla Nazendebirgül +1 yıl Sibel simge kdkdjd Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Yapma yapma simge fkjffk Yorumla Nazendebirgül +1 yıl Hakkinizda hayirlisi olsun kanka 😄 Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Hayırlısı olmadı zaten müneccin misin Yorumla Nazendebirgül +1 yıl Yok be kanka genel soyledim 😄 Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Bian şüphelendim neden olmadığını söyliyceksin diye fnfnjf Yorumla Nazendebirgül +1 yıl Araniza baskalari mi girdi 😄 Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Başkasını seviyordu Yorumla Nazendebirgül +1 yıl Artik oyle birini sevme o zaman dostum.. onune bakmalisin sana tavsiye Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl 2 sene oldu başlarda unutmuş gibiydim şimdiyse aklımdan çıkmıyor başka birisine de aşık olamıyorum durumum çok kötü Yorumla Nazendebirgül +1 yıl Anliyorum gercekten cok iyi anliyorum ama eger uzulmeyi goze aliyorsan sevmeye devam et cunku bu is olmaz ben sana diyim Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Olmuyor zaten bir şekilde atlatacaz inşallah Yorumla Nazendebirgül +1 yıl İnsallah gonlune gore bulursun Yorumla Çılgın_boy_ +1 yıl Umarım Yorumla
Althh11 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet soyle 0 2 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl K Yorumla Althh11 +1 yıl Sevdiğim biri yok yani x Yorumla
İzzmirlihh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Edemezsin 0 1 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl Y Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Edebilirsin 0 1 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl E Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Et... 0 0 Yorumla
busenialakadareder Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Et bakalım 0 4 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl B Yorumla busenialakadareder +1 yıl Tutmadı Yorumla Nazendebirgül +1 yıl İ Yorumla busenialakadareder +1 yıl Yine yok Yorumla
JustForOnceInLifee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sevmiyom kimseyi xd 0 1 Yorumla Nazendebirgül +1 yıl İ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sevdiğim kimse yok.
Sevdigim kimse yok sen sevecegim kisininkini tahmin et
C
Sevdiğim kişi yok da gelecektekini söyleyebilirsin.
et bakalım ama sevdıgım yok kı
T
et bakalım sayın medyum memiş
Acaba hangisini düşünsem ya
D
et bakalım xşsğsşdxls
Buyur et
D
Yok değil ama hayırlısı 😂
Olursa söz bir daha soracam
A
Edemezsin
S
Niye zorluyosun 😂 olmayan bişeyin tahmini mi olur.. sapim saaapp
A
A de bakayım
C
Dene bakalım
F
Yok bilemedin
U
söyle bakalım nasipte ne çıkacak
T
hayırlısı be gülüm
Et bakalin
B
Üzgünüm degil
E
Buda değil kine
Peki
A
et bakalimm
B
yanlis maalesef
Et bakalım
İ
2. Harfini bildin tebrikler
Birinci harfi b mi
1. Harfi s
Sibel simge kdkdjd
Yapma yapma simge fkjffk
Hakkinizda hayirlisi olsun kanka 😄
Hayırlısı olmadı zaten müneccin misin
Yok be kanka genel soyledim 😄
Bian şüphelendim neden olmadığını söyliyceksin diye fnfnjf
Araniza baskalari mi girdi 😄
Başkasını seviyordu
Artik oyle birini sevme o zaman dostum.. onune bakmalisin sana tavsiye
2 sene oldu başlarda unutmuş gibiydim şimdiyse aklımdan çıkmıyor başka birisine de aşık olamıyorum durumum çok kötü
Anliyorum gercekten cok iyi anliyorum ama eger uzulmeyi goze aliyorsan sevmeye devam et cunku bu is olmaz ben sana diyim
Olmuyor zaten bir şekilde atlatacaz inşallah
İnsallah gonlune gore bulursun
Umarım
Evet soyle
K
Sevdiğim biri yok yani x
Edemezsin
Y
Edebilirsin
E
kim o
Et...