İyi akşamlar,
Üç ay sonra düğünüm olacak, ve gelenekler hakkında fazla bir bilgim yok. Kırmızı kuşak takılması gerekiyormuş gelin almada, kırmızı yerine başka bir renk olur mu? Aklımdaki renk bej veya beyaz.
İyi akşamlar,
Üç ay sonra düğünüm olacak, ve gelenekler hakkında fazla bir bilgim yok. Kırmızı kuşak takılması gerekiyormuş gelin almada, kırmızı yerine başka bir renk olur mu? Aklımdaki renk bej veya beyaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
My gosh..🤷🏻♀️
Bi tane dandik kurdele baglicaksin iste tuhafiyeciden 1 milyoncudan al gec
Of course, I can get this anywhere I want since it doesn’t matter where I get it from, but this is not my question.
Beyaz kuşakta takılır
Çok sağol ☺️
Mesela anlamı kim bağladığı senin o anlamı tasiman
Anlamadım 😂
Lacivert kuşak güzel olabilir düşününce
Lacivert bencede çok güzel fakat düğün teması yeşil tonlarda olduğu için kırmızı takmak istemiyorum, yeşil kuşakta çok güzel durmaz diye düşünmüştüm…
tabi sen sarilacivert yap feneri temsilen
Aynen öyle yaparım 👍
Bekaret nişanesi değil mi o
Gereksiz işler gibi kurdele kuşak falan
Kırmızı olur o kuşak
Takma kurdele bence çok saçma ve gereksiz
Kırmızı kuşak ne ya
O yüzden soruyorum ya başka renk takılır mı diye.
Takılmasın abi
Neden?
O ne öyle hediye paketi gibi neyi kanıtlamaya çalışıyorlar acaba
Benim bildiğim mutluluk ve bereket getirmesi içinmiş. Zaten bende kuşak falan çok sevmediğim için en görünmezinden takmak istiyorum, ama adetler falan takılması gerekiyormuş sadece rengi farklı takabiliyormuyuz onu bilmiyorum.
Sanmıyorum
Bende pek bilmiyorum ama biraz araştırdım aynen bana söyledikleri gibiymiş ama bir çok anlamı olabiliyor galiba bazı yerlerde farklı anlamlar taşıyor
Olmaz adet öyle