Şu an tüm düşüncem değişti mutlak zaman yoksa ve şu an Evren kendi zamanında kaotik zamanında çünkü evren değişim içinde bir yerde kargaşa varsa değişimler hızlı olur. çok karışık oldu cümle toparlayamiyorum şu an. d
Mesela ölmemiz bile bir düzensizliğin olduğuna delalet etmez mi? Diyeceğim de, neyse onu boş ver. Düzensizliğin tek yönlü ve sürekli olarak arttığını söyleyen bir yasa var. Adı, Entropi yasası.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hem de nasıl. Pek tartışılacak bir konu değil.
Bu soru bu siteye fazla
Evren değilde dünya öyle
Biraz daha açar mısın?
Şu an tüm düşüncem değişti mutlak zaman yoksa ve şu an Evren kendi zamanında kaotik zamanında çünkü evren değişim içinde bir yerde kargaşa varsa değişimler hızlı olur. çok karışık oldu cümle toparlayamiyorum şu an. d
O ne demek
Anlamını yazdım
Yazdığın anda okudum
Kaotik ne demek
Anlamını yazdım :D Cidden bu kadar çok kişinin bu kelimenin anlamını bilmediğini bilmiyordum
Yeni öğrendim vala sağol
Whatt
Yess
Anlamını yazdım
Bence dünya evren düzenli bi sistem ama insanlar kargaşa ve düzensizliği ortaya çıkardı böylece huzursuzluk çok
Konunun aslında insan faaliyetleri ile pek alakası yok. Evrenin kendisi kaotik mi, değil mi onu soruyorum.
Bence değil
Mesela ölmemiz bile bir düzensizliğin olduğuna delalet etmez mi? Diyeceğim de, neyse onu boş ver. Düzensizliğin tek yönlü ve sürekli olarak arttığını söyleyen bir yasa var. Adı, Entropi yasası.
Aşırı felsefe aşığısın onu anladım 🤭😂
Ölmek neden düzensizlik olsun aksine ölüm olmasa düzensizlik olur
Ölüm neden olur? Bunun cevabını aramak için felsefenin içine girersen cevabı net bir şekilde bulabilirsin. Buraya yazarsam çok uzun olur :D