Daha yeni aldık 3 aylık dişi Hollanda gördüğünüz gibi yemlikteki bütün yemleri dışarı atıyor böyle niye yapıyor daha yeni süpürdüm yine yapmış akıl verin yoksa çıldırıcam nasıl bırakır napmak lazım akil verin

Daha yeni aldık 3 aylık dişi Hollanda gördüğünüz gibi yemlikteki bütün yemleri dışarı atıyor böyle niye yapıyor daha yeni süpürdüm yine yapmış akıl verin yoksa çıldırıcam nasıl bırakır napmak lazım akil verin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuşunuz bir şey anlatmaya çalışıyor böyle yaparak ,
Muhtemelen duygusal yalnızlık ve yeni bir sahiplenme onu depresyona koymuştur ona acilen bir arkadaş alın yoksa karma yükü olur size ona eziyete göz yummak.
Var buda diğeri 1 yaşinda ama bu onu dövdüğü için kafesleri ayırdik kafesine kabul etmiyor
Uyum sağlayan kuş bulmalısınız onlara ya da onları 40 gün alıştırabilirsiniz belki
Peki bu yem dökme huylarını nasıl biraktirabiliriz
Neden kafes alirken etrafina tul almadiniz. bende de var ama tul ile hic sorun yasamiyorum
Ya almadık işte alicaz fakat mesele o değil
Buda diğeri 1 yaşında dişi buda alındığından beri böyle yapıyor çıldırıcam niye yaptıklarını anlamıyorum
Biri erkek biri disimi
İkiside dişi
Mavi bir Yaşında belki 1 buçuk diğeri 3 aylık falanmi
Valla bilemedim ama ikisinide arada salip ucurun oda da belki kiskaniyorlar birbirlerini
Yeni alınan ortama alışsın diye hemen çıkartmak istemiyoruz diğerinide onun olmadığı bi zaman çıkarıyoruz yoksa yeni alınanin kafesine gidip onu gagalıyor
Bu ne yaa kafes cibinliği alman gerekiyor kafes çıplak kalamaz
O hayvan bırakmaz onu oyle bir sey yok
Cibinlik ne
Tüldenmi bahsediyosun
Tül alıcaz ama bu yem dökme huyunu bıraktırmam gerek
Kafes tülü bildiğin tül onu kafese giydiriyorsun yemler tüyler kafesin içine dökülüyor kuşu alırken nasıl almadınız anlamadım
Kusu bulduk aslında biz kaçmış bizim eve girdi kafeste önceden vardı evde 1 dişi kuş daha var tülüsü onun var ama bunun kafesi küçük
Ee biliyorsun o zaman tül gecirmek gerektigini ustelik kuşun sahibini bulun yazık.
Bizdeki diğer 1 yaşındaki dişide bütün yemligi boşaltıyor kafesine şimdi buda dışarı atıyor anlamıyorum neden yaptıklarını
Nerden bulalım sahibini Allah bilir kim aldık besliyoruz
Şehrinin instagram sayfalarına yazabilirsin