Çok özlediğiniz hemcins arkadaşınızla barışmak?

Bundan yaklaşık 2 sene önce çok saçma bir tartışmayla ben ondan uzaklaştım ve aramız tamamen açıldı. Çok ender konuşmalarımız olurdu ama kısa olurdu ve devam etmezdi. Geçenlerde kendisine bir platformdan mesaj attım. Baya bir soğuk olsa da tekrardan konuşmak istediğimi söyledim. Kendisi de eski samimiyetimizin olmayacağını ama tekrardan konuşabileceğimizi söyledi. Tekrardan söylüyorum kendisi hemcinsim ve eskiden en yakın arkadaşımdı. Platformda onun neler yaptığını görüyorum ve 2 kez adım attım. Çok büyük adımlar değillerdi ben de çekindim. Ama tahmin ettiğim gibi devamı gelmedi. Kendisini, kendisiyle olan dostluğumu, anılarımızı çok özlüyorum. Arkadaşlar gelir geçer ama onunla aramdaki bağın çok farklı olduğunu düşünüyorum. Hayatında beni istememesini normal bulmuyorum çünkü eskilerden konuştuğumuzda kendisi de tartışmanın çok saçma olduğunu bildiğini söyledi. Aramıza giren mesafeler ve soğukluklar dışında tekrar konuşmamızı imkansız kılacak hiç bir durum yok. Peki ben bu kişiyle nasıl bir bağ kurabilirim tekrardan. 20’sinde ve biraz da korkuyorum açıkçası ters bir cevap görmekten hala 16-17 gibi davranıyor 😂 Ama onu hayatımda tekrar istiyorum ileride ne olcağını hayat gösterir belki anlaşamayız belki eskisinden de iyi oluruz. Böyle bir şey yaşamış olan herhangi bir şekilde tecrübesi olan varsa yazarsa ÇOKKKK SEVİNİRİM. Teşekkürler.

Çok özlediğiniz hemcins arkadaşınızla barışmak?