Ne kadar uzun süre yakınlık derecesi ve cinsiyeti nedir
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teyzem kız kuzenimi bize göndermiş ben şahsen istemiyordum zaten biraz emrivaki oldu. Şimdi de geri gitmiyor burada ders çalışıyor. Çok rahatsız oluyorum nasıl gider
Ne diyeceğim hiç bilmiyorum. Yakın akrabamız kötü olmak istemiyorum ama gerçekten bıktım. Evime geldi annemle yakın fakat bana sürekli laf ediyor. Beni kıskanıyor ben yerinde olsaydım felan diyip diyip duruyor. Çok rahatsız oldum artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
maalesef bir şey yapamazsın, kendisinin gitmesini bekleyeceksin. Açıkça git diyemeyeceğine göre.
Çok rahatsız oluyorum artık. Böyle devam ederse 1 ay daha burada. Benim çevremde bir hayata başladı artık misafirliği kalmadı.
Açıkça söyle o zaman
Ne kadar uzun süre yakınlık derecesi ve cinsiyeti nedir
Teyzem kız kuzenimi bize göndermiş ben şahsen istemiyordum zaten biraz emrivaki oldu. Şimdi de geri gitmiyor burada ders çalışıyor. Çok rahatsız oluyorum nasıl gider
Şehirdışına çıkıcaz işimiz var gibi Bi yalan uydyrabilirsiniz
Çıkamayız iş durumu nedeni ile bunu biliyor :'((
O zaman, sizinkiler de seni burada unuttu ya da buna benzer şakayla karışık laf vur istenmediğini misafirliğinin çok uzun sürdüğünü anlasın
Alttan almaz tartışır kavga eder. Çok böyle sinirli durumdayım artık. Bir şey söylesem suç soğuk dsvransam suç gitmiyor yahu yapıştı kaldı
Telefonu ver ona hallederim 😂🤣
Vallahi yıldım çok bıktım çıkıp gitsin istiyorum. Bir daha da misafir kabul etmeyeceğim. Müsait değiliz felan olurum.
Misafir ömrü 3 gündür o kadar yüzsüz olmak nedir
Daha da âla yüzsüzlük söyleyeyim bizden habersiz özel ders hocasını eve çağırmışlar haber veriyorlar.
Çok fazla al karşına konuş pişman olmazsın hiç merak etme
Ne diyeceğim hiç bilmiyorum. Yakın akrabamız kötü olmak istemiyorum ama gerçekten bıktım. Evime geldi annemle yakın fakat bana sürekli laf ediyor. Beni kıskanıyor ben yerinde olsaydım felan diyip diyip duruyor. Çok rahatsız oldum artık.
Bırak nefret etsinler bir şey kaybetmezsin böyle devam ederse başın çok ağrır
Sizin evde özgürce herşeyi yapıyor kov gitsin
Kendi evi rahat olmadığı için bizde kalmak istiyor. daha yaşı büyük değil ki ailesinin alması gerekiyor
Ailesi burada ders alsın sınavı var dedi onlar da istekli değil ama ağladı gitmek istemiyorum diyo.
Kaç yaşında
17-18
Yuh artık 🙄
Bide ağlamış 🙄
Peki aranız nasıl konuşmak dertleşmek falan var mı
Ya benle çok iyi değil annemle iyi işte arsızlığı bundan. Ben daha sessiz sakin bir insanım sevmem sesli insanları. Sürekli eleştiriyor beni.
Belki onun ailesi senin ailen gibi anlayışlı değildir o yüzden olabilir mi annene söyle biraz mesafeli olsun
Ben de bu rahat hayatı kolay elde etmedim çaba verdim dnsms
Kovala bildiğin
Uyucagız artık gidin de
Kovarsin yaa😅😅
Kov onu.