Sizce ordu'lu insanlar karakter olarak nasıllar? Görüşlerinizi bekliyorum.
Çok cana yakın ve iyi insanlar.
Benden uzak Allah'a yakın olsunlar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabi ki genelleme yapmak doğru değil , insanın yetiştirilmesine aile kültürüne bağlıdır biraz da karekteri , düşünceleri..
Samsunluyum ; ordulu da kız erkek çok tanıdığım oldu ve şunu gördüm , cinsellik bazın da çok rahatlar , aile için de daha çocuk 8-10 lu yaşlar da bu tarz muhabbetlere dahil edilmeye başlanır (benim babamla şu yaşımda zoraki utana bozara girdiğim muhabbetler) , erken yaşta evlenmeleri , kız kaçırma olayları fazlaca vardır , silahları severler.
Bir de hep bir laf duyarım bu da genelleme ,
" Ordunun adamı peze.. v.. k , kadını yollu olurmuş" derler.
Katılırsın katılmazsın bilmem amaa derleeeer de derleeeer.
Çok iyi 2 tane ordulu arkadaşım da var , ama inkar etmiyolar olur böyle şeyler heryerde var , burada biraz fazlaysa ne olmuş diyorlar..
Ama yine de GENELLEME yapmamak lazım , biraz duyup biraz yaşadıklarımdan anlattım. :)
Samsun'un kızları daha mı namuslu olur veya erkekleri daha mı Adam Gibi olur acaba? Ona bakarsak benim de ilk sevgilim Samsunluydu. Ama ayrılmaya yakın numaram dağılmaya başlamıştı. Bir gün birine sordum. Kimden numaramı aldın dedim. Senin yavşakkk sevgilinden aldım demiş idi. O kim dedim ismini dedi. O zaman ayrıydık. ondan sonra facebookum da çalınmıştı. Grubum vardı o facede. Bir gün o grupta onun fotosunu görmüş idim. Bana aynı sınıfta okumuş olduğu kişi sen onun kaçıncı sevgilisisin demişti taaa en başından. Ona sorduğumda o kız benden hoşlanıyor demişti. İlk sevgilim tabi. Tecrübesizim. Neyse dedim. Devam ettim. Sonra sudan bir sebepten ayrıldı. Sonradan bana öyle diyen arkadaşına sen haklıymışsın demiştim. O da o senin arkandan hep alay etti dedi. Aynısını ben de yaşadım. Onun için seni uyardım dedi.
Bu mu Adam öyleyse?
Kız olsun yeter <3 şehir önemli deqil <d
Çevremdeki Ordulu erkekleri karakterlerinden dolayı pek sevmem ama kızlarını bilemiyorum.
A yı seçtim ve Ordudaki akrabalarıma buradan kucakdolusu sevgiler :)
Cevap
30Cevap
arkadaşım ordu lu gayet samimi ve delikanlı keza tanıdığım diğerleri de öyle. şu da var tabi geneli iyi insanlar denebilir ama hiç bir il veya ülke için bütün insanları yüzdeyüz iyi veya kötü denemez her türden karakterden muhakkak vardır..
Karadenizliler iyidir ama ordululardan bana hiç fayda dokunmadı aksine 2 sene çaldı ömrümden ordulu bir kız o yüzden 2. şık...
ben de Trabzonluyum bu arada
çok egolu yapıları var herkese mavi boncuk verirler aynı anda bir çok erkeği idare edebilirler, rahatlar, en ufak bir sıkıntıya düş yedekleri ile yola devam ederler, ruhlarını kaybetmiş olduklarını bizzat yaşadığım deneyimle gördüm, tek düşündükleri para ve seks al arabayı götür ıssız bir yere sen söylemeden ne yapacağını bilirler... genelevlerde de az ordulu hatun çalışmaz.
3 tane ordulu sevgilim oldu, çok kasıntılar eve alıp beslenmez. Sizinle çıkarken kendine 3-5 sevgili daha yaparlar farkına bile varamazsınız. Ahlak ve karakter yok yani. UZAK DURUN aklınız varsa. En azından eş diye eve almayın.
Buna ordu giresun kızları ve erkekleri dahil ayrım yok yani. Yaşadıkça nasıl bir şeye bastığınızı anlıyorsunuz.
Askerliğimi Sinop ta yaptım Karadenize gitmek için dua ederdim. Bence Karadeniz insanı çok samimi genel anlamda.
ordu giresun çok sıcak seviyorum giresunu daha fazla ama orduda başka
ben orduluların içinde büyüdüm öncelikle erkekleri üçkağıtçı kızları onlardan biraz daha iyi ama onlarda da rahatlık var cinsel olarak rahatlar yani
not kaşar demek istemediğim için lafı uzatıyorum :D
fiziksel olarak güzeller, benim gördüklerim kumral renkli gözlü beyaz tenliydi, yüzleri çok güzel, vücut olarak genelde zayıf manken gibiler, ama kişilik olarak kişiden kişiye değişiyor.
samsun ordu giresun trakya İzmir genel olarak deniz olan illerdeki kızlar allaha yakın ban uzak olsun. hele hele giresun ordu tokat hıc yaklasmasınlar
Cok cirkefler ve ağzı bozuk insanlar tanıdıklarım yani bunu bilir bunu söylerim
Şehire göre insanları yargılamaz yorumlara ve söylentilere aldırış etmezdim bir laf cıktıysa ortaya mutlaka boş yere cıkmamıstır. ORdunun kızları görgüsüz cahildir dedikleri gibi eve alınmaz gönlü ayran gibidir herkese çalkalanır.
Erkekleri cinselliğe düşkün, kızları ise fazla havalı ve kasıntı?
bir kız kızları şehre göre ayırıyorsa erkeklerin ayırması çok normal :D
ordulu kızların sozune hıc bır zaman guvenılmez soz verıpde sozunde durmayan kızlar bu sehırın yanı yalancı sahtekar kızlarıdır
ama haddinden fazla havalılar gereksiz bir kasıntı var gibi gerçi orduyada yeni geldim ama öyle geldi bana nedense
Ben fatsalıym ;) ordulu kızlar fena değl tabi istisnalar var arada :)
Giresun kızlarından iyi olduğuna eminim.
ilçesine göre çok fark ediyor
samsunlu olarak bilirim, severim, güzel bulurum.
Giresunlulardan daha iyiler
yanlış anlama ama gördüklerimin hepsi kezban
Olm senin isminden belli karakterin
Ordusuz kızları n'apcaz?
*Tamam vurmayın...
Bende orduluyum cana yakınlardır.
Sen nerelisin merak ettim :D
insanin iyisi kotusu sehirle alakali degildir
Bende orduluyum ama kizlarini biraz inatci
fatsalı bir kız vardı güzeldi
Hocam bende ordulu yum ordunun şehir merkezinden düzgün kız çıkmaz Fatsa daki kızlar candır oradan iyi kız çıkar
@Ugroztrktr höst ! Doğru konuş. Senin şehrinin kızları ne kadar düzgün acaba? Ya da sen ne kadar düzgünsün acaba?
bir ordulu tanıdım sadece oda sinsi bir şeydi
ordulu bi" yakınım olmadı hiç
Bilmem hiç tanışmadım
bitane tanıdım çok güzeldi :)
Ben orduluyum 😄
😅🤣😂
ordulu :D
Ordu iyidir☆
tanımıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?