18 yasındayım gece yakalanmadan kaçmanın yolları ne?

Öncelikle cinsiyetçi ve kaba ahkam kesen sorduğum sorunun başka tersine cevaplayan kişilerin yorumlarını silecem boşuna buraya kadar gelmeye yormayın ben feministim bağımsızım herşeyi özgürlük eşit olarak görürüm cinsiyetler her şey yapabilir birlikte yaşayabilir cinsiyet değil karakter meselesi iki ruhlar birleşmese dünya var olmazdı erkeğim olmasa yine kaçıcaktım ama onsuz bu hapis gibi kaldığım ve kaçtığım hayatta ölü olucaktım hiç yaşamıcaktım kalp olmadan nefes alamam erkeğim benim kalbim içimde bu reşit yasımda onunla yuva kurma en büyük hayatta tek Arzum hayalim vardı ama ben bunun farkında değilim meğersem yılları onu beklemekte bunca zaman ayrı kalmakta en büyük hatayı yapıyormusum bu bilinemeyen içimdekinin ortaya çıkış 10 Nisan da kendimi fotoğraf video cektirmek için emanet ettiğim telefonum da görülen üstten bildirimim de cinsiyetim kız diye özelimin kurcalanılmasıyla basladı her şerde hayır var derlerdi hayatta herşeyi inanırdım buna inanamazdım dalga geçerdim erkeğime üslubuma şikayet edilmiş ve bana el alem ahkamı ile üslubuma karışma şikayet yapıldı ve bende azarladım avm eğlencesininden sonra avmnin içinde beklerken erkeğime mesaj atarak 25 Mayıs gecesinde kaçmaya mayısın 26 sında evlenmeye teklif ettim 1 saniye düşünmeden kabul etti meğersem en başından beri istiyormus bende istiyordum o yaşanılandan sonra öğrendim içimdekileri erkeğimle saatlerce konuşuruz evliler gibiyiz ruhsal evliyiz birbirimizden ayrılmayız istemeyiz ama nikahlık karı koca olmak istiyoruz artık Ruh nefesimle gidecez yuvamıza evlenecez kaçıştan bir gün önce nikah için gerekli fotoğraf kimlik fotokopisi çektiricez ve o gün tekirdağ otobüsüne gittiğimizde pansiyon tutucaz nikah için giysilerimizi giyecez orada evrak uğraşmayalım başka yerlere gitmeyelim mayısın 26 sında haftalar aylardır evlenmeye beklemeyelim tam o gün şimdi evlenelim diye nikah için gerekli evrakları kacıstan 1 gün önce çıkaracaz orada sağlık ocagına gidecez saglık raporu alıcaz ve sabah nikah dairesine vericez
18 yasındayım gece yakalanmadan kaçmanın yolları ne?