Annemin ısrarıyla paramla arsa aldık
Ben yurtdışina yerlesecektim şu an param yok :/ 60 bin alıyorum yine birikirmi? 200 bin yeterli olur mu bana?
Annemin ısrarıyla paramla arsa aldık
Ben yurtdışina yerlesecektim şu an param yok :/ 60 bin alıyorum yine birikirmi? 200 bin yeterli olur mu bana?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Annen ne güzel yapmış 10 15 yıl sonra iyi ki almışsın annecim diyeceksin
Evet ama elimde para kalmadı hiç
Bir yolunu bulursun ağlama
60 bin mi alıyorsun ne iş yapıyorsun ki ayrıca annen geleceğini kurtardı bende arsa aldım 1 milyon tlye şu an en iyi yatırım topraktır
Öğretmen bile 40 alıyor çok para değil ki?
Sende haklısın ben kaptanım denizlerde sürünüyorum 110 bin alıyorum benimki bile az
Senin çok iyi ya
Bu daha başlangıç maaşı 6 sene sonra 8bin dolar olacak
Mükemmellik gerçekten keşke benimde kaptanlık şansım olsa yurtdışında mi çalışıyorsun?
Liman liman geziyorum işte evin İstanbul’da bekarım kimse kız vermiyor 😅 şu an Amerikayım
Ciddimisin ya 😅 çok saçma olsun çok daha iyi kızlar bulursun eminim:) süper mesleğin var keşke bende kaptan olsaydım ama benden geçti artık
Gel değişelim meslekleri bende hep tarih öğretmeni olmak istiyordum senin branş nedir 😃
Öğretmen değilim ki mühendisim
Özelden tanışma şansımız var mı acaba
Bence annen hayatının yatırımını yapmış senin için ileride dua edersin
Evet ama yurt dışı olayı biraz sıkıntıya girdi yine para biriktirmem lazim
60 bin kazanan birisi misin? İşin ne
Cokmu? şu an öğretmen bile 40 alıyor?
Öğretmenlik mesleği için 'bile' denmesi üzdü.
60 bin alan birisi neden zekâ özürlüsü gibi soru sorar? Bir yerlerde hata var
Öğretmenler dünyanın her yerinde çok az alır ama? Birde Türkiye'de milyonlarca öğretmen var kucumsemiyorum ama böyle değildi yani
Küçümseyip, küçümsemiyorum demek de küçülme belirtisi yalnız. Sen en iyisi arsayı sat, işi bırak, ülkemizden git. Geri de dönme
Seçimler olmasaydi öğretmen maaşı 25 civarıydı en fazla memurların maaşı Seçim yüzünden uçtu benim yaptığım meslekte ben en az 3 öğretmen maaşı alıyorum dünyanın her yerinde böyle ülkenin içine ettiler tüm düzen bozuldu
Dayımın çükü olmasaydı halam olurdu..
Bu ülkede seçim de gerçek, enflasyon da gerçek, fırsatlar olduğu da gerçek.
Ama senin referans olarak kendine öğretmenleri alıp onları aşağılama çaban çok aşağılık bir hareket.
Asgarî ücret üzerinden konuş madem. Ben işçiyim, beni referans al.
60 bin alacak bir işim var diyorsun ama şu zekâ seviyesi kuşkuya düşürüyor
60 bin şu an para değil
Dübürüne sok.
Dandik dandik okullardan mezun ol yarım gün çalış 3 ay tatil yap sonra 40-45 maaşlar gelsin haketmiyorlar
Sen bir an önce bu ülkeyi terketmelisin. Bu ülke sana dar. Senin gibi bir insan buralarda kaybolur.
Arsa daha iyi degilmi onu satar gene gidersin
Ben hemen gitmek istiyorum Arsayı satmam ya orada ev yaparım kendime
Arsayı nerden aldinki
İlerde bir evim olsun diye yani ne olur ne olmaz bir garanti gibi
Cok iyi yapmissin
Arsayı kimin uzerine aldin
Benim adıma aldik
Pisman olmazsin ilerde
4 ayda birikir savurmazsan
Çok iyi bir tercih bu arada arsa almak
Olur