Kuzenim bana açıldıııı?

Arkadaşlar biz kuzenimizle çok sonradan tanıştık, yani birbirimizi biliyorduk ama hep uzaktık. Geçen sene tanışıp konuştuk kendisi psikolojik olarak çok kötüydü ve ben onun her anında yanındaydım. Biraz zaman geçtikten sonra ben onun bana karşı hafif kıskançlıklarını sezdim. Kendisi şu an asker, Ben samimiyetimizden ötürü şafağını sayıyorum. Yani en azından ben kendim için böyle açıklıyorum, Ben ona karşı bana şefkatinden ötürü mü bilmiyorum ama bazen içim bı garip oluyordu ona karşı Duygu beslediğimi falan anlayınca biraz konuşmak istemediğimi belirttim. Bu da nedenini falan sordu ama ben de hiç sınavlarım yaklaşıyor çalışacağım o yüzden konuşamam dedim. Bayram günü aradı beni bayramımı kutladı falan sonra dün annesi falan bizdeydi, biz otururken o aradı beni kız kardeşi de Aaa abim diye telefonu açtı. Teyzemler falan şok oldu çünkü beklemiyorlardı sonra ben koridor'a çıktım sonra konuşuruz falan dedim hani annenler burada dedim. Telefonu kapattık falan akşam bana da dedi ki ben dedi birini seviyorum ela Gözlü çok seviyorum dedi vaktinde onun için çok büyük konuştum ama şimdi de asla dediğim yerden sınanıyorum galiba sence kız açılmalımıyım dedi Ben de ilk başta anlamadım meğer beni kastediyor. Şu an ne diyeceğim nasıl tepki vereceğim bilmiyorum o bana çok iyi geliyor muhtemelen de ben ona sizce bu farklı bir ilişkiye dönüşürse aramız bozulur mu ya da ondan olur mu? Bir şans hak ediyor mu?
Kuzenim bana açıldıııı?