Herşeyimi kaybettim p2?

sevgilimde beni terk etti ilk sevgilimdi bunu şu an ki bayramdan bi gün önce yaptı :) sebebi ise ona yeterince değer vermememiş ben ona değer nasıl verilir dedim bana sorduktan sonra ne önemi hadi ordan salağı falan dedi ben sorun nedir diye düşündüm internette araştırma yaptım değer nasıl verilir gibi zaten ona onu sevdiğimi hep belirtiyodum beraber oyunlar oynuyoduk bedirhanla benimle küstüğünden 1 ay sonra sevgili olduk zaten önceden arkadaşımdı 1 senelik arkadaşımdı her şey güzel giderken bi anda bana değer vermiyosun sana güvenmek istemiyorum çünkü geçmişteki arda adlı sevgilisinin ona yaşatıklarını ona yaşatacağıma inandı oysa o bana değer veren tek kişiydi canımı istese verirdim onunla ciddiydim hala seviyorum bugün yazdım tekrar kendime hakim olamadım bana dediği şey seni sevdiğime inandın oldu ondan önceki gün sanal kumarda tüm paramı kaybettim yani ben bu gece anladım ki değer verdiğin herkes gider her şey biter hep dünyayı gezmek isterdim farklı yaşamlar farklı kültürleri görmek falan işte ondan önceki gün sanal kumarda tüm paramı kaybettim yani o da imkansız o ablada beni 6 gün önce wpden engelledi evlenicem diyordu bayramdan sonra sanırım başardı her neyse bunca şeyden anladığım kader değil hep şans var kuranı kerim mealini okudum çünkü dinin ilk emri oku arapçasını okudum anlamadım meal %100 doğru değil yani bu hayatta hiç bir şey kesin değil hep sona doğru bilinmezlik oluyor tabikide dahada olgunlaşıyorum bunları anonim olarak yayınlayacam en azından içimi döktüm sizden gelen yorumlar belki teselli olur belki bi yerde hata yaptığımı düşünüp linç yerim yine şans şuanlık kapatmam gerekiyor göz yaşlarımı silmem gerekiyor bulanık görüyorum fakat q klavye ezberim iyi kendinize dikkat edin iyi şanslar

Herşeyimi kaybettim p2?