Kocaeli de durumlar nasıl bilmiyorum ist olsa bedava bu ücret. Garsonluk ve satış danışmanlığı işleri yorucu ve parası güzel değil. Ama çevrende kaliteli oteller varsa güvenilir orada part time resepsiyon görevlisi olabilirsin dil istiyorlar. Sahibinden. cm indir Kocaeli de part time iş ilanlarına bak ücretleri de yazıyor numaraları ararsin kafanda soru kalmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Marmaris, Antalya, Bodrum gibi yerlerde bahşişlerle birlikte tahminimce yine bi 35 doğrultursun, bazıları 50 bile basıyor
45.000 TL ye ihtiyacım var ya
Bodrum'u yokla, Facebook'ta Bodrum iş ilanları falan, kariyer net gibi platformları, işin olsun gibi uygulamaları
Kocaeli de yaşıyorum
Farketmez, kalma imkanlı oluyor çok lüks hoteller falan arıyor
Turizm ve otelcilikle ilgilenebilirsin
Baya para var mı o işte
Dili çok iyi biliyorsan özel ders versene
Orta derece ingilizce ve sirpca biliyorum ileri derecede değil maalesef ama çalışırsam 1 sene zaten şimdi başlayacağım ingilizceye
Asgari ücret een fazla 22
Bedava bu fiyat garsonluk yapma
Satış danışmanlığı kac tl alabilirim part time açana
2 dil biliyorsun dilini kullanacağın işler yapmanı tavsiye ederim nerede yaşıyorsun
Kocaeli
İngilizce özel ders haftada 1000 TL çok mu sence
Kocaeli de durumlar nasıl bilmiyorum ist olsa bedava bu ücret. Garsonluk ve satış danışmanlığı işleri yorucu ve parası güzel değil. Ama çevrende kaliteli oteller varsa güvenilir orada part time resepsiyon görevlisi olabilirsin dil istiyorlar. Sahibinden. cm indir Kocaeli de part time iş ilanlarına bak ücretleri de yazıyor numaraları ararsin kafanda soru kalmaz
İstanbul'da yabancı dil özel ders kaç tl
Haftalık 2-3k sahibinden indir oradan kendine is bak
Hep garsonluk karşıma çıkıyor
Bakıyorum isinolsun daha iyiymiş
Sahibinden de güzel partime seçersin ararsın konuşursun detayları site fark etmez
Evet var teşekkür ederim maasida 24.000 TL az değil sağol valla ya
Buldun mu is
Yurt dışında çok kazanırsın
Ilde ile değişir
Hiç çalıştın mı baya para kazanmam gerekiyor
Garsonluktan çok fazla para kazanamam gibi
Calistim bahsisiz cikar genelde, ama cogu yerlerde dile ihtiax var mesala beyoglu gibi
Ek is gider mesala muhafazakar birimisn degilsen baska yoluda var
Kocaelide yaşıyorum
Yani orayi bilmiyorum ama, namus olayina takilmazsan gece ondan daha cok kazanirisn
45.000 TL ye ihtiyacım var muhasebe öğrenciyim okul bitince başlamayı düşünüyorum
Fizigin guzelse dedigimi yap o parayı bir ayda kazanırsın
paraya ihtiyacınız hala devam ediyor mu